safi Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 @organic myslíš, že bude možné do kabiny (třeba upravené) dát standardního LEGO panáčka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 To netuším, ale jako adolescentní pionýr jsem stavěl plastikový Tu-144. Konkord je velké lákadlo. Ale já už jsem si to nastavil tak, že z Lega stavím jen motorky. Už jich mám 5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Téméř jistě to na figurky nebude. Maximálně tam budou křesla alá raketoplán. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubKa77 Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Foto zadní strany krabice. Dovnitř se toho moc nevleze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2023 Evidentně ani panáček na sezení pokud bych vykuchal sedačky. Do raketoplánu se po drobné úpravě vejde. Škoda:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Jako novic se zeptam, nez udelam chybu, mohu zde ve vlakne nabidnout vymenu nebo rovnou do vlakna Ostatni prodej vymena? K narozeninam jsem dostal neco co se uplne netrefilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Do vlakna prodej - ostatni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa_H Odesláno 7. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2023 dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 12. srpna 2023 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 12. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2023 Manželka se rozjela, během prázdnin pořídila kovárnu, maják a japonskou zahrádku, do konce roku stopro bude chtít čarodějnickej domek z Hokus pokus, hrad Himeji a Perseverance Už to pomalu není kam dávat, lidi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrasss Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 Nevím jestli se zde už probíralo. Znáte stránky Rebrickable.com? Na můj 42110 Defender je tam celkem spousta fajn variant. https://rebrickable.com/mocs/MOC-55079/Pattspatt/forklift-42110-b-model/#details Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 22. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrasss Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 před 13 hodinami, safi napsal: Pěkná sbírka. Plánuješ ještě rozšiřovat? Třeba ISS 21321 by byla ideální kandidát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 23. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2023 Děkuji. Všechny vesmírné sety u nás fungují v módu: Děti si mohou hrát s tatínkovým legem pod dozorem Na oplátku tatínek musí zajistit, že do všech setů se musí vejít lego panáčci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr. Sandman Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Chybí cca 600 podpisů, kdo by jo chtěl? JWST Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Pekny stolek, @safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2023 Děkuji. Ten je po dědečkovi od manželky. Taková česká klasika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 V 31. 7. 2023 v 23:11, dykmore napsal: wawrik, kluk: díky za mě nej set je ta nemocnice, tu jsem kdysi neměl až tak moc rád, teď vidím jak je dokonalá. Zítra se prý bude skládat šílený robot 6951, a do konce prázdnin zkusíme dát dokupy zbývající menší sety a všechny techniky... Aáááách tohle je pro mě esence lega a mého dětství. Miloval jsem to a postavil to asi tisíckrát.... Boží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 19. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2023 Kluci, dotaz, máte někdo zkušenost s Legem Pán Prstenů Roklinka? Docela teď doma ujíždíme na LOTR a Tolkienovi obecně a jak se mi to původně nelíbilo, tak mi to začíná vrtat hlavou. zajímalo by mě, jestli ten poměr cena/výkon dává aspoň trošku smysl nebo až když to dostavím tak si řeknu něco jako, "no, za 5K by to bylo v cajku...". děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 20. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2023 před 10 hodinami, Tenglis napsal: Kluci, dotaz, máte někdo zkušenost s Legem Pán Prstenů Roklinka? Docela teď doma ujíždíme na LOTR a Tolkienovi obecně a jak se mi to původně nelíbilo, tak mi to začíná vrtat hlavou. zajímalo by mě, jestli ten poměr cena/výkon dává aspoň trošku smysl nebo až když to dostavím tak si řeknu něco jako, "no, za 5K by to bylo v cajku...". děkuji No záleží na tom, co je pro Tebe dobrý poměr cena výkon. Je to licencovaný set, takže v porovnání s jinými stavebnicemi vymyšlenými Legem (City,Hrad,Ninjago) je dražší. Pak záleží, jestli hledáš spíš složité a zajímavé stavění nebo chceš dát pak model hlavně na poličku. Jestli jste fandové Tolkiena, tak asi není o čem ne? Skvělé minifigurky a cenu bych zase tak neřešil - když si vzpomenu co stálo Lego v devadesátkách, tak je to dneska v návaznosti na platy úplná sranda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se