Přejít na obsah

LEGO - tipy na rozšíření sbírky

Doporučené příspěvky

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 4 týdnech...
V 31. 7. 2023 v 23:11, dykmore napsal:

wawrik, kluk: díky 😃 za mě nej set je ta nemocnice, tu jsem kdysi neměl až tak moc rád, teď vidím jak je dokonalá. Zítra se prý bude skládat šílený robot 6951, a do konce prázdnin zkusíme dát dokupy zbývající  menší sety a všechny techniky...

6951-1.jpg

Aáááách tohle je pro mě esence lega a mého dětství. Miloval jsem to a postavil to asi tisíckrát.... Boží! 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, dotaz, máte někdo zkušenost s Legem Pán Prstenů Roklinka? Docela teď doma ujíždíme na LOTR a Tolkienovi obecně a jak se mi to původně nelíbilo, tak mi to začíná vrtat hlavou. zajímalo by mě, jestli ten poměr cena/výkon dává aspoň trošku smysl nebo až když to dostavím tak si řeknu něco jako, "no, za 5K by to bylo v cajku...".

děkuji

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Tenglis napsal:

Kluci, dotaz, máte někdo zkušenost s Legem Pán Prstenů Roklinka? Docela teď doma ujíždíme na LOTR a Tolkienovi obecně a jak se mi to původně nelíbilo, tak mi to začíná vrtat hlavou. zajímalo by mě, jestli ten poměr cena/výkon dává aspoň trošku smysl nebo až když to dostavím tak si řeknu něco jako, "no, za 5K by to bylo v cajku...".

děkuji

No záleží na tom, co je pro Tebe dobrý poměr cena výkon. Je to licencovaný set, takže v porovnání s jinými stavebnicemi vymyšlenými Legem (City,Hrad,Ninjago) je dražší. Pak záleží, jestli hledáš spíš složité a zajímavé stavění nebo chceš dát pak model hlavně na poličku. Jestli jste fandové Tolkiena, tak asi není o čem ne? Skvělé minifigurky a cenu bych zase tak neřešil - když si vzpomenu co stálo Lego v devadesátkách, tak je to dneska v návaznosti na platy úplná sranda. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...