michalval Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Chlapi, teď zcela vážně. Dávejte si pozor, ať se Vám to nevymkne z rukou, jako třeba našemu mladýmu . . . další plato fotit nebudu, teprve kompletuje prvním vlasy, helmy, čepice už je skoro u stovky. ... buduje terakotovou armádu, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 V 8. 3. 2021 v 17:50, Tom4 napsal: Chlapi, teď zcela vážně. Dávejte si pozor, ať se Vám to nevymkne z rukou, jako třeba našemu mladýmu . . . další plato fotit nebudu, teprve kompletuje prvním vlasy, helmy, čepice už je skoro u stovky. Dobrý junior začal o víkendu z ničeho nic a zdaleka nejsou panáčci všichni...Ale zbytek beden jsem mu odmítnul vyndavat ze skříně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 10. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2021 (upraveno) U nás se jede momentálně na Ninjago vlně.  Upraveno 10. března 2021 uživatelem Beet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Je to doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Taky dorazila víkendová objednávka:) Tahle výročka se jim fakt povedla. Večer poskládám alespoň Emilku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Tu 911 si chci taky objednat. Nechapu teda, proc se na bazarech i jinde nabizi pres 4k, kdyz ofiko na Lego shopu je za 3500 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 To už je takovej folkór jak s Rolexkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Spíš nějaké promo od Lega cílíciho marketing na dospělé osoby, většinou je oficiální Lego obchod o 10 až 20% dražší než jiné obchody. Např. Lambo to velké "investiční" stálo po uvedení na trh 12, pak delší dobu 10. Aktuálně u zeleného ufona za 7,5 na mólu 8, oficiální Lego obchod drží 10. Mladej zabil prasátko a všechny svoje úspory vrazil do lodě 60266 (jistě, učíme ho hospodařit, ale . .. ) a má ho na cestě za 2,9z mólu. Většina hračkářství to má nedostupné, ofic. Lego obchod za 3,6. Toliko moje 2 centy k investicím do Lega. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Taky tak, dorazil kurýr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Hoši hoši, my si na chronosrazu budeme povídat o legu, už to vidím v živejch barvách. Simpsni zatím poskládaný nejsou, je to fakt masakr. Ale takový detaily, a takovejch srandiček, to jsem neviděl. Jenom k těm cenám. Simpsni se před pár lety prodávali lehce přes 5000. Teď jsou na krámě za 14-18k, což je jako za lego docela slušná raketa.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 Já mám postaveno. Už jsme jezdili po chodbě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stolka Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 (upraveno) Taky mi dnes přivezl kurýr... Odesláno z mého SM-A515F pomocí Tapatalk Upraveno 11. března 2021 uživatelem stolka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 11. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2021 A Emilka překvapivě velký a pěkně udělaný Lego. Na to, že je k dostalní týden, tak i když jich bude v oběhu spousta, ne na každého kdo si na to vzpomene se dostane. Takže berte dokud je:) Je to moc pěkný MDŽ dárek do sbírky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiříR Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Taky jsem objednal, jelikož mám spíše hystorické lego Technic z mládí a teď se s dětma k tomu zase vracím, tak jsem si musel udělat taky radost a objednal Saturn V, takovou malou raketu a k tomu by měla přiletět i Emilia... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 15. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2021 Taky jsem využil bundle s Amelii, zatím takhle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Uvažuju nad koupí LEGO 21325 Středověká kovárna, nemáte někdo doma vystavené? Jinak níže můj prac. koutek doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Empire State Building mám taky - to bylo lego, kde jsem se prakticky nerozmejšlel a objednal na první kouknutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 To máme úplně stejně. Doma mám velkýho a v práci malýho (LEGO 21002). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david11 Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 před 3 hodinami, Sněhulák napsal: Uvažuju nad koupí LEGO 21325 Středověká kovárna, nemáte někdo doma vystavené? Jinak níže můj prac. koutek doma. Za mňa super set, odporúčam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 16. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2021 Panove, kde kupujete ty limitky místně vydávané? Máte nějaké kontakty? investiční potenciál v letech je asi pravděpodobný, ale zase to musí být nějak speciálka ne? Třeba ta 911 bude široce rozšíření, bondův DB taky asi dost kusů k dispozici.. Máte tucha po čem jít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se