Harwey Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 tiez nieco prikupene, skor na stavanie...a este nejakych Potterov pre decko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 https://kladensky.denik.cz/zpravy_region/kladno-lamborghini-model-vuz-lego-auto.html#utm_content=freshnews&utm_term=lego lamborghini&utm_medium=hint&utm_source=m.search.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Včera jsem si udal radost a ulovil jsem kousek od baráku za 5€ tento set bagr a kamion. Já postavil bagr a syn kamion. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Tak jsem konečně dodělal Defendra - na to, že to má být pro děti od 11 let, neskutečná fuška... Dcera (12) běžně sama dělá Creator (Porsche 911, Aston Martin 007, Mustang), ale na tohle si netroufla. Chci se optat - fungující motor, převodovka, redukce? Když autem pojíždím, nic to nedělá - jen po otevření zadních dveří a točení "kolečky". Asi jsem někde udělal chybu, ale teď na opravu nemám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 (upraveno) Neodolal jsem. Společně s Porschem a Chironem, který už suším několik let ve skříni, si je ale všechny tři postavím! Upraveno 9. června 2021 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 9. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2021 Před hodinou, ricous napsal: Tak jsem konečně dodělal Defendra - na to, že to má být pro děti od 11 let, neskutečná fuška... Dcera (12) běžně sama dělá Creator (Porsche 911, Aston Martin 007, Mustang), ale na tohle si netroufla. Chci se optat - fungující motor, převodovka, redukce? Když autem pojíždím, nic to nedělá - jen po otevření zadních dveří a točení "kolečky". Asi jsem někde udělal chybu, ale teď na opravu nemám... Syn (4 roky) dostal Defika od Jeziska, takze jsem to stavel ja a bylo to cca 14 hodin. U nas vsechno funguje, vsechno jsem zkousel na tech podsestavach a pak v prubehu stavby. Zkontroluj v te zadni casti a na podvozku, jestli na sebe sedi vsechny ozubeny kolecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 Lamborghini SIĀN hotovo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 14. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2021 V 9. 6. 2021 v 21:22, ricous napsal: . ..Asi jsem někde udělal chybu, ale teď na opravu nemám... TADY ti poradi: https://nove.landroverforum.cz/forum/viewtopic.php?f=13&t=8176 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 Nám dom dneska dorazilo todle Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 Myslím, že nebude úplná prdel to postavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodeo65 Odesláno 30. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2021 Před hodinou, Radik napsal: Myslím, že nebude úplná prdel to postavit Tak snad se se ženou nerozvedeme :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Co říkáte na Raptora? https://www.lego.com/cs-cz/product/ford-f-150-raptor-42126 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Nejsa autíčkář, netuším, zda je oranžová pro model charakteristická. Aspoň ve Státech jsem oranžovou neviděl - ani v Michiganu, kde je legomodel (vcelku logicky) registrován Pro fandy stopadesátky super, z hlediska funkcí a stavitelských výzev zdá se spíš nuda. Trochu škoda je, že se podle fotek zdá, že maska i zadek jsou samolepkové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Tyvole, 42cm na delku, to je teda slusny. Ale asi z toho nic nebude, musel bych pro ty svoje hadrniky koupit dva! A to teda ani nahodou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 (upraveno) 42cm na délku je u techicsoidů eště prdlajs Edit: se na tý dovče nudíš nebo co? Upraveno 10. července 2021 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Jo, sousedy i zenu uz jsem upil a druzi sousedi, kteri vcera upili nas, jsou cely den nezvestni A co se Technics tyce, tady jsme zatim velci zacatecnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 Dík za připomenutí, knížku si chci koupit už měsíce, hned zejtra pro ni běžím. Abych nebyl oftopoič: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 No pomalu, zabehni do knihovny…zas takovej zazrak to neni. Jako vylozene blba neni, ale uplny majstrstyk taky ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 10. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2021 jo, byl to spíš reflexivní post, na stromeček bych si ji pověsil rád. Co tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 11. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2021 (upraveno) No ta velká teniska mi připadá jako šíleně hnusný bazmek na poličku a vlastně je na vtipnější ta krabice. Ale asi to bude v kontextu sběratelů tenisek jednou vzácnost, kor když udělají za rok třeba Nike. Ta malá sada se mi líbí, taková retro figurka. Vyčkávání do zítra, kdy ji snad dostanu k medvídkovi Pú. Edit: od zítřka dvojitý body při koupi čehokoli Upraveno 11. července 2021 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se