Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pokud se jedná o starší stavebnice např. z 90tych let, tak je Lego už nemusí mít k dispozici. Doporučuji pak k nákupu dílků (případně i setu) také Bricklink.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ma muj zivot jeste vubec nejaky smysl???

Dam ji to ve ctvrtek, jeste jdeme pak na veceri a pozdni sano. V patek u obou zaslouzena slabost…a v sobotu stoji ta mala mrcha slozena na stole

6B7A94ED-1816-42B1-88CB-DACAE375AA19.jpeg

Odesláno (upraveno)

Chystal jsem se nafotit můj Galaxy Explorer. Děti měli dovoleno si s ním hrát pod mým dozorem. Vše ok. Odejdu na 5 minut z místnosti. Výsledkem je Galaxy Explorer na podlaze. Asi ho budu muset komplet rozebrat a začít ho stavět úplně znova. 

Padouši. A to mě mrňouskové předtím přemluvili a dostali do své výhradní péče loď Iron Mana a Lego Creator space shuttle 3 v 1.  

Upraveno uživatelem safi
Odesláno
  V 5. 3. 2023 v 19:06, safi napsal:

@Jarmom: Nádhera. Ten raketoplán mám v plánu 

Rozšířit  

Ten je fakt super. Ten Hubblův teleskop se dá schovat do něj, nebo může být i připojený na rameno z nákladového prostoru. Plus raketoplán má vystřelovací podvozek, pohyblivé směrovky, prostě paráda. 

Odesláno
  V 5. 3. 2023 v 19:43, safi napsal:

Přesně. A zároveň působí dostatečně robustně, aby si s ním mohli hrát pod dozorem i děti. 

Rozšířit  

Potvrzuji. A dokonce se jim i podařilo ho nerozmlátit. 🙂

Odesláno

Formule mně sice nezajímají, ale tahle se mně z nějakýho divnýho důvodu fakt líbila, že jsem ji prostě musel mít. Stavba mě teprve čeká. Už nějakou dobu přemýšlím nad Land Roverem a jak na to tady tak koukám, tak ten raketoplán asi taky budu nutně potřebovat :death: A to jsem si nedávno říkal, že už žádný další lego kupovat nebudu!

Odesláno
  V 5. 3. 2023 v 20:19, Radik napsal:

Formule mně sice nezajímají, ale tahle se mně z nějakýho divnýho důvodu fakt líbila, že jsem ji prostě musel mít. Stavba mě teprve čeká. Už nějakou dobu přemýšlím nad Land Roverem a jak na to tady tak koukám, tak ten raketoplán asi taky budu nutně potřebovat :death: A to jsem si nedávno říkal, že už žádný další lego kupovat nebudu!

Rozšířit  

Taky jsem si říkal, že už žádné další LEGO nepotřebuju, ale nedávno šly drby, že ještě letos mají vydat nějaký set s některým, z marsovských vozítek. Pokud ano, tak ten budu muset mít, potřebuji tu svou kosmonautickou sbírku kompletní. 🙂

Odesláno
  V 6. 3. 2023 v 10:16, Jarmom napsal:

Taky jsem si říkal, že už žádné další LEGO nepotřebuju, ale nedávno šly drby, že ještě letos mají vydat nějaký set s některým, z marsovských vozítek. Pokud ano, tak ten budu muset mít, potřebuji tu svou kosmonautickou sbírku kompletní. 🙂

Rozšířit  

Díky za info.... tak to určitě musím mít ....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...