Karussell Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 (upraveno) Krasnej pribeh s nejlepsim koncem, jen tak dal a at se Ti vsechny sny splni! GS Ti sedej paradne, musim rict, ze me bavi kontrast toho perfekcionismu a jednoduchosti GS a pokerovane ruky Upraveno 8. ledna 2021 uživatelem Karussell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 8. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 @Karussell dík, pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Gratulace, fakt hezký počtení, někde jsem se úplně viděl Každopádně GS je jinej oddíl, užívej Ja sem teda jen v podpalubí u Seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Tak se zadařilo, to byla rychlost! Ať slouží, vypadají suprově. Jednou se snad k něčemu podobnému snad taky dopracuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 Před hodinou, DavidLC napsal: Ja sem teda jen v podpalubí u Seika Říká majitel LXek Sorry za OT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 8. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2021 před 2 minutami, dr.sphinx napsal: Říká majitel LXek Sorry za OT když já zůstanu jen závodčí pane vachmajstr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 [mention]tomas.helisek [/mention] Velmi prijemne sa to cita! Drzim palce! GS su urcite trosku opomenute hodinky, mozno preto, ze nemaju az taky marketingovy a sponzorsky background, ako vecni rivali RLX & OMG, ale jednoznacne su spicka vo svojej triede. Co na nich ocenujem je hlavne jednoduchost - ako v pripade modelu, o ktorom pises..Ja sam uz dlhu premyslam nad bezudrzbovym Quartzom od nich, ale stale ma pokusa novy Speedmaster :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 9. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 @tomas.helisek Moc pěkné čtení a moc pěkné hodinky. Gratuluji. A když si řešil velikost. A máš želvy, s těma si v pohodě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 9. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 @papun díky! Želvy jsou právě v pohodě… Díky jejich pouzdru, které je docela netypické. Jakože ok, někteří by mohli namítat, že mám pouzdru přes celou ruku.. ale já jsem ještě spoko. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 9. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2021 @miguel je to přesně tak! Mě na tom baví i to, že ta značka je tak trochu uzavřená, není tolik známá jako třeba Omega. Určitě bych si uměl představit mít doma Sea/Speedy.. ale pak s každým volem a hnidopichem řešit, že má vozmen luxusní hodinky... A věřte, že se mi to několikrát stalo třeba s mobilem atd. Určitě bych během pěti let chtěl jeden, dva další zajímavé modely. Ale jen pokud se povede. Teď jsem naprosto spoko. Mám strop. Letos mám ještě v merku jedny nový Geeeečka, ale musím je zkusit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digiMonster Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Gratulujem dobrá voľba tiež mám jedny GS 9F na ceste tak sa teším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 @digiMonster co jsi bral a odkud? Klidně do SZ, ať to tady neplevelíme Tomášovi. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 To je slušnej vstup do HH. Sleduju tě rád, i nehodinkový fotky na instáči. A i ty hodinkový jsou bez debat supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 11. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 @bandicoot ty jo, díky! Fakt sleduješ moje fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 Pripájam sa ku gratulantom, hodinky sú super. Je krásne, keď sa ľudia vedia pre niečo nadchnúť a plniť si svoje sny. Prajem ti ešte veľa kúskov v tvojej zvierke a nech robia minimálne takú radosť, ako tie doterajšie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 11. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2021 @tomas.helisekjo, jasně ten tvůj foto IG a koukám, že máš dva, doplněno. Moc mě bavily momentky z para atletiky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 12. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 2021 Ty vole... letošek se nějak zvrtnul. OK, doufám, že už máte po obědě uvařený kafe a já jdu s pravdou ven… Teda s dnešním balíčkem z Helveti. Nemám rád klasické Geeeečka - proto mám limitku Gorillaz a teď tyhlety šedý z “Oak” edice - nyní ve vylepšeném provedení s novou konstrukcí Carbon Core Guard. Baví mě! Jsou hrozně pohodlné ale hlavně – jsou mnohem hezčí než na všech možných fotkách. Přikládám alespoň dvě rychlé fotky… Časem bude něco lepšího. A tímto letos končím! P.S. Hele, udělejte někdo printscreen a pak mi to vpalte. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Tome, moc hezký počtení. Jsem rád, že se ti líběj a jsi spokojenej. PS : Stejně je zajímavé, že se mi hodinky většinou začnou líbit ještě víc, až když je prodám a nafotí je někdo jinej :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 @tomas.helisek Dobrý jsou, dej pls ještě foto na ruce, dík. @kuncák7 Tak to PS se povedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 12. ledna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2021 Fotka na ruce nic moc… O víkendu je chci nafotit trochu více, tak jsou zatím v krabičce, abych si je zbytečně nezašpinil . Ale pro představu – na to, že mají 45 mm, ještě sednou ok. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se