Liqid Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Všichni zklamáni Rolexem obrátili oči k Tudoru...a spadnul jim web Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 1 minutou, Liqid napsal: Všichni zklamáni Rolexem obrátili oči k Tudoru...a spadnul jim web Přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 instagram - panda bb chrono a gold 58 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 fifty eight ve zlatě a stříbře je zajímavej krok...jinak po GMTčkách si teď udělali i "sockovský" chrona, jako pěkný asi naživo budou, ale pořád bych šel případně do starších "JPS" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Je toho dost;-) stribrny a zlaty bb58 a taupe a open back. A panda chrona.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 7. dubna 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Ja ti nevim.. bys vsem vysvetloval, to není bronz, to je fakt zlate... zlato na strapu... nelibi se mi to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Nikdo se Tě na Tudory ptát nebude Peťo Panda chrona jsou gut! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 A kvuli tomuhle jim lidi shodili web...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Aspon ty chrona jsou hezke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Mně se právě líbí, že se to neleskne jak Invicta a nepouta to tolik pozornost. Na stříbro jsem zvedavej, jak mají ošetřeno a zda bude patinovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 6 minutami, petr_cha napsal: Ja ti nevim.. bys vsem vysvetloval, to není bronz, to je fakt zlate... zlato na strapu... nelibi se mi to.. Jasně, že to moc nedává smysl. Když už zlato, tak komplet! Stříbrný hodinky už jdou zcela mimo mě. A musím říct, že jak jsem Tudor jednu chvíli chválil za to, jak se relativně snaží trošku odprostit od Rolexu (modelama jako North Flagy a Pelagosy), tak poslední roky je to zas klasický ždímání jednoho tématu. Což ekonomicky chápu, ale nějak mě to neba. Na jejich obranu, ale celej hodinářskej svět až na pár vyjímek vlastně dost stagnuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Tak přiznám se, že po prozkoumání těch BB chrono jsem dost zklamanej. Ale říkám to každej rok a pak po čase slintám nad skoro vším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 BB chrona super. Mám ty původní ocelové a asi udělám výměnu za pandy. Ta luneta je keramika nebo plech? no a BB58.. nevím co si o tom mám myslet. Pro koho to asi taky je. Pro Číňany? Nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 1 minutou, Ace84 napsal: BB chrona super. Mám ty původní ocelové a asi udělám výměnu za pandy. Ta luneta je keramika nebo plech? no a BB58.. nevím co si o tom mám myslet. Pro koho to asi taky je. Pro Číňany? Nevím. Myslim ze plech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 BB Chrona se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janikkk Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 vieme aj cenu za tie bb chrona? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Ty pandy chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 vieme aj cenu za tie bb chrona? $4,900 (straps)$5,225 (stainless steel bracelet) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vjace Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Právě teď, HondzaX napsal: $4,900 (straps) $5,225 (stainless steel bracelet) Resp. 4950 CHF a 4650 CHF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Ve videu říkali myslím hliník luneta. S keramikou by lezli do území Dayton. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se