dwg Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 netusite nekdo, jestli je tah na epx I porad 20mm, nebo pouzili uzsi? Ve specifikacich to nikde nevidim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 (upraveno) Letos zklamání. Čekal jsem víc. Možná jen ten Explorer I. Jako u Applu, vyměnili procesor, design zůstal stejný Upraveno 7. dubna 2021 uživatelem knihomol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Tohle je odkaz na Beara Grillse? Pochopil jsem to správně?To je odkaz na trola Jirka Luďera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Právě teď, Liqid napsal: To je odkaz na trola Jirka Luďera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Aha , toho pamatuju, nebyla ho škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Rolex rozjel strategii zvětšujeme a pak zmenšujeme, příští rok to vypadá na suby 38mm a gmt 42mm, expy II 40,5mm a jako speciální edice budou expy 1 36mm ve zlatě se šutrama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedwine Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 4 hodinami, Kain 232 napsal: Majitele WG verzi musí být nadšení Presne tak, krasny odrb na hardcore klientelu Konzistentnost pojem neznamy. Mali by si radsej kupovat matros od Heisenberga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 ano, jsem velmi nadšen, protože ten meteorit je hnus zelenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Bejt mi 50-60 a stehovat se na Floridu tak si koupim ty nove Bico 36ky....no já si je asi stejně někdy koupím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Právě teď, Exiztence napsal: Bejt mi 50-60 a stehovat se na Floridu tak si koupim ty nove Bico 36ky....no já si je asi stejně někdy koupím tvl fakt mi pošli číslo na toho dealera, to nejni možný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Za mě letos vyhrálo JLC s modelem Reverso Hybris Mechanice a Tudor Silver Black, ale to sem nepatří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 (upraveno) two tone je to poslední, co explorer potřeboval, ale to první, co mozky v rolexu napadlo... ale aspoň to má proporce a linie starých modelů.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj: https://monochrome-watches.com/news-role-explorer-1-36mm-124270-124273-for-2021-price/ Upraveno 7. dubna 2021 uživatelem pkd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 3 minutami, pkd napsal: two tone je to poslední, co explorer potřeboval, ale to první, co mozky v rolexu napadlo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj: https://monochrome-watches.com/news-role-explorer-1-36mm-124270-124273-for-2021-price/ Ten bicolor se k tomu typu hodinek vůbec nehodí. To je jako by udělala Omega Bicolor mononwatche Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Konečně si může člověk u GMT Master II vybrat mezi jubilee a klasikou, tak to mělo být od začátku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 7 minutami, pkd napsal: two tone je to poslední, co explorer potřeboval, ale to první, co mozky v rolexu napadlo... ale aspoň to má proporce a linie starých modelů A nápis Explorer se vrátil správně nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 18 minutami, knihomol napsal: Za mě letos vyhrálo JLC s modelem Reverso Hybris Mechanice a Tudor Silver Black, ale to sem nepatří na to sem koukal, normálně sem všeho nechal a študoval to asi 10 minut, úžasnej kus hardwaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 (upraveno) před 24 minutami, knihomol napsal: Ten bicolor se k tomu typu hodinek vůbec nehodí. To je jako by udělala Omega Bicolor mononwatche čekal jsem ciferník na tenhle způsob. myslím, že se to nabízí samo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. dubna 2021 uživatelem pkd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Konečně si může člověk u GMT Master II vybrat mezi jubilee a klasikou, tak to mělo být od začátku...Jo, to je bomba, ze si konecne muzes vybrat, kdyz se na tebe realne stejne nedostane ani jedna varianta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Před hodinou, pkd napsal: two tone je to poslední, co explorer potřeboval, ale to první, co mozky v rolexu napadlo... ale aspoň to má proporce a linie starých modelů.. zdroj: https://monochrome-watches.com/news-role-explorer-1-36mm-124270-124273-for-2021-price/ Za mě to jsou ryze dámské hodinky a říkám si proč ne... drahým polovičkám by se mohli líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 před 44 minutami, pkd napsal: čekal jsem ciferník na tenhle způsob. myslím, že se to nabízí samo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tady https://www.instagram.com/p/CNXWdMQpA1S/?utm_source=ig_web_copy_link Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 7. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2021 Za mě teda Exp II celkem podařený facelift, i když ho spousta lidí bude vnímat jako zbytečný. U ukončeného modelu s černým ciferníkem mě vždycky hrozně rušily ty přerostlé ručky s černě lakovanými konci. Celostříbrné jim podle mě sluší víc.Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se