Kluk jako buk Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2017 @huhu4d, Tikal Respekt, pánové, nádherný sestavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2017 Tak se nám ta Prim rodinka přes dovolenou nějak rozrostla... A to se ještě někde u pošťáka toulají další PS II.Jedna značka, ale velká rozmanitost. To se mi líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Tímto krokem jsi se odsoudil k věčné nespokojenosti. A to jsi byl tak blízko. Která varianta? 6263 aspoň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2017 Tikele, to je neuveritelnej set!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 díky, taky to dalo práce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2017 Tikale, ještě že to dávkuješ po troškách Nádhernej set a velká gratulace k trpělivosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WRXSTi Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 6263 aspoň. Máme fakt stejnej vkus 6263 silver dial big red... do mega jen těžko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 7. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2017 Počkám, až to spadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 8. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2017 Současná chrono partička. Jednoho člena týmu asi ještě uvolníme, ale jinak by to takhle mohlo (chvíli) vydržet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 A co Igeny, už jsou z kola ven? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 maxeli, to je moc pekna rodinka. chybi mi tam snad jen nejaky pilotky od iwc:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 (upraveno) Kide, popravdě víc to vidim směr PAM Každopádně díky za slova chvály! S IWC pilotkama je ta potíž, že co by se mi líbilo (flieger chrona) sou velký, a to ostatní mě (aspoň zatim) tolik neláká. To už spíš inženýry, ale tam to taky neni jednoduchý. Halt bundusjaxviňa! Upraveno 11. srpna 2017 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 11. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2017 A co Igeny, už jsou z kola ven?Bohužel ano. Jak jsem na ně dlouho koukal a myslel si na ně, po koupi to hrozně rychle opadlo a věděl sem, že je moc nosit nebudu. Tak jsem je poslal dál, ať dělaj radost jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 (upraveno) Tvl Maxeli ty jsi dobrej toolman - osmery tooly na jedny géesa Edit: ale je fakt, že i kdybys redukoval a nechal si jen GMT mastery a GS, bylo by to skvělé kombo. Plus něco na lítačku, samozřejmě. Upraveno 15. srpna 2017 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jm.Jalta Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 (upraveno) Toto je má skromná chrono rodinka Upraveno 27. srpna 2017 uživatelem jm.Jalta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Pěkné maxeli,u nás se sešla kompletní sub rodinka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Tohle ani nepotřebuje koment! Naprostá pecka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 se mi to nějak vokotilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Za mě sympatická rodinka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2017 Za mě taky Každopádně každýmu jednomu kusu mám příběh. Skagenama počínaje, a dnešníma Vanguardama konče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se