Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
před 17 minutami, steel napsal:

ty novodoby Blancpain ... ja nevim, JC Bivera mam celkem rad, ale dela to na me stejnej dojem jako Breitling, myslim principielne jinak je to uplne jinej song. 

Uvidíme, ale ještě mám slabost pro reedice JLC Tribute to Deepsea Memovox :) 

Odesláno

Pro ty mám taky dlouhodobě slabost, ale naštěstí se k nim dá dost mizerně dostat (mám rád americkou verzi) a už vlastně ani v těchto cenových vodách nic nehledám. Ale hodinky jsou to krásný. Jinak gratulace k dalším starejm mrdkám;)

Odesláno (upraveno)

Odpolední dilema v šeru u winderu - aneb výběr hodinek není jen o jednom ušmudlaným ♛-milimetru :smoke:

IMG_0711.jpg.e3312f635b7ee440f8efd1c25d3c5b63.jpgIMG_0699.jpg.8e0f8d8305fbf374f56c1cb5873a5f6c.jpgIMG_0698.jpg.080362ef1ddfdb8dc5499510a4ff1439.jpgIMG_0697.jpg.bbe92e8397303ad27f60eb9d3dabc214.jpg

Upraveno uživatelem Radek124
Odesláno

Kdo by cekal, ze budou v jakekoliv sbirce hrat hlavni roli oblekovek Paneraiky a sportovni chrono bude Glashütte.
Pekny to mas, Radku! Netradicni, vyvazeny, vyzraly.

• po 3 týdnech...
Odesláno
[mention=18707]Waya03[/mention] máš ty digitalky funkční?

Odpočívají teď v trezoru takže bez vložené baterie. Sežere jí to tak za půl roku. Ale mám zásobičku, hned 9 kusů Maxwell SR1130SW čeká v krabičce :-)
Odesláno
před 27 minutami, Waya03 napsal:

Odpočívají teď v trezoru takže bez vložené baterie. Sežere jí to tak za půl roku. Ale mám zásobičku, hned 9 kusů Maxwell SR1130SW čeká v krabičce 🙂

Vypadají skvěle. Ja se taky budu muset předzasobit baterkama na ty moje Quartzy s diodou. Jsou tam dvě baterky a vydrž max rok :) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...