Frostie Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 moje současná ustálená sestava.. takový klasický začátečnický výběr člověka, co objevil chronomag.. :-) už mě samozřejmě napadlo, že jsem místo více levných (včetně těch vyzkoušených a prodaných) mohl mít jedny pořádné.. ale zatím mě to takhle furt drží.. poctivě točím a střídám.. :-)hezká sbírka, stydět se nemáš za co, jediný možný postup výš vidím v podobě Grand Seiko
lub Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 moje současná ustálená sestava.zdravím kolegu s black knight...babysuma má žena jinde, dal jsem je tam, jen aby byl zaplněný domek.sestavu bych rád doplnil ještě o jeden poslední kousek od orientu a tím bych to viděl jako uzavřené a definitvní. zkrátka - víc levnějších a střídat, než pořád koukat na jedny dražší..
petr_cha Odesláno 8. května 2013 Nahlásit Odesláno 8. května 2013 zdravím kolegu s black knight...babysuma má žena jinde, dal jsem je tam, jen aby byl zaplněný domek.sestavu bych rád doplnil ještě o jeden poslední kousek od orientu a tím bych to viděl jako uzavřené a definitvní. zkrátka - víc levnějších a střídat, než pořád koukat na jedny dražší.. taky zdravím :-) podoba není jenom v tom černém rytíři, ony i ty babysuma v přesně stejné barvě stydlivě vykukují z pravého rohu mé fotky :-) do té doby, co bylo u mne místo, tak měly "povolíno" do mojí krabičky, nyní už se nevejdou.. k black knightům ještě jedna příhoda, nedávno jsem musel trochu redukovat stav a už měly málem nahnuto (především kvůli tomu ne ideálně vyměněnému safíru, který je kazí) a normálně mi to manželka spolu s klukem zakázali o tom vůbec uvažovat ! a to jsem si celou dobu myslel, že se ta moje v těch mých hodinkách ani nevyzná.. :-) a nyní jsem rád.. velikost, tvar pouzdra, váha, super tah.. pro mojí ruku ideální hodinky.. az si skoro rikam, co chtit od hodinek vic ....... ale ty GS tam nekde v hloubce strasi... :-)
petr_cha Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 Ty Steinharty jsou fakt dobry. Asi tu limitku vymyslel "nekdo" se spravnym zapalenim ;-)
petr_cha Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Odesláno 9. května 2013 (upraveno) ...dvojity prispevek.. z mobilu je to nekdy trapeni..<br /> Upraveno 9. května 2013 uživatelem petr_cha
Miraclei Odesláno 18. května 2013 Nahlásit Odesláno 18. května 2013 Počítá se do " Rodinného fota" JÁ a ON?
Wanderer Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Tak nevím, je to normální? A to tam nejsou všechny...
gougy Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Tak nevím, je to normální? A to tam nejsou všechny...no úplně normální to není, je tam toho málo
Rodkopf Odesláno 19. června 2013 Nahlásit Odesláno 19. června 2013 (upraveno) Tak jsem změnil výzdobu v kanclu DSCN40941.JPG Tam se musí pracovat jedna báseň Wanderer, on 04 Jun 2013 - 19:02, said:Tak nevím, je to normální? A to tam nejsou všechny... Hmm, těm Helevtiím to sluší, to ostatní letecké jsou Precisty a ? Upraveno 19. června 2013 uživatelem Rodkopf
VintageLover Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 nějak se mi to zase rozrůstáDSCN6517.jpgTož a kde máš tu inverzní datumovku?
zekon7302 Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 Tož a kde máš tu inverzní datumovku?na cestě
VintageLover Odesláno 21. června 2013 Nahlásit Odesláno 21. června 2013 na cestě Zase chytnou jiný nádech...
People Odesláno 28. června 2013 Nahlásit Odesláno 28. června 2013 en ten tiky, dva spendliky... nieco pojde z kola von. Ale este neviem, co.
gougy Odesláno 29. června 2013 Nahlásit Odesláno 29. června 2013 Rodinka baterkáčů "hodinky-ne na každý den"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se