Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To rád počujem. Neokukali sa Ti skoro? Len preto ze je to tak strohy dizajn. Maju vsetko co momentalne od hodiniek potrebujem. Ťah,presnost,elegancia, datum, wr, antireflex, zafir...automat vzhladom na nadobudaciu hodnotu (servis )nema zmysel a nebazirujem na tom. Tesia ma. A to som este neskusal remienky.

Zatím stále baví, jsou jednoduché, dobře čitelné, plus všechno co jsi psal, a na ten černý dial je super povedený, zatím na žádných z hodinek, které jsem měl nebyl  takto dokonale černý ciferník, ta černá je taková temná, hluboká. Opravdu skvělé provedení. Uplně dokonalé by bylo, kdyby se dělala verze VHP s wr300 tak mám jasno a vystaráno na dlouhou dobu.

Odesláno

toto je jasná voľba, nechaj si moony a nomos, zvyšok vymeň za sub no-date :)

jo, i to je jadna z moznych alternativ:-)
Odesláno

Pěkný trio. Bílej cifr už mi dlouho vrtá hlavou...

Já momentálně pro běžné nošení zažívám naprostou spokojenost s duem "handwound nodate"

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Děkuju. Post hodinek na lítačku už od jara okupují Prometheus Piranha 500m a zatím to ma změnu nevypadá..

Odesláno

Mit hodinky ve 4 casovych pasmech je neunosne... :)) neco musi z domu:-))

Primky tady není o čem :) 

Odesláno

Tmavé cifry prezuté!

(Zimný vzor)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...