kuncák7 Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Se mi docela ulevilo ;-)Mě taky :-).Už vím, jsem naprosto normální, chronomagor vypadá úplně jinak :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 Já vím.. Je to hrůza, že tu dobu působení ještě nemám Autávky a nějaké RLX DJ I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 A tak tech Primek tam mas jako Libor v muzeu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 20. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2019 (upraveno) Já vím, ale co dát pryč? PS 2? Kvůli těm to všechno začalo. Igeny? No to nepřipadá v úvahu. Diplomaty, Skorodiplomaty, Traktory? Před dvěma lety jsem zrušil Eleganty a různé padesátky, asi sedmdesát kusů. S tímhle nevím jak dál. Klidně si poslechnu názor... Edit: A vůbec, chtěl bych vidět tu tvoji Seiko rodinku, to bych se mohl jít zahrabat.. Upraveno 20. ledna 2019 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 23. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2019 Dnes Seiko rodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeKey Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Myslím, že jsem se konečně dostal do ideálního stavu:- Seiko SKX007, Tissot Visodate a Laco Leipzig.- horní patro jsou kousky po pradědech (L. Hainz Excelsior Park a Kirovskie Krab), a i když už mají povícero dekád za sebou, stále 100 % funkční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Myslím, že jsem se konečně dostal do ideálního stavu:- Seiko SKX007, Tissot Visodate a Laco Leipzig.- horní patro jsou kousky po pradědech (L. Hainz Excelsior Park a Kirovskie Krab), a i když už mají povícero dekád za sebou, stále 100 % funkční.máš to pekné hlavne na začiatočníka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Máš toho málo, podívej se na předchozí stránku na obrázky od Jeronima. Musíš se ještě snažit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeKey Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Máš toho málo, podívej se na předchozí stránku na obrázky od Jeronima. Musíš se ještě snažit. No, s vámi, frajery v oboru, se rovnat nemůžu.Možná ještě časem uznám za vhodné, že vlevo nahoře není místo na řetízek ke kapsáčům, ale polnohodnotný flek pro další hodinky. Tím ale budu končit. @AKUC, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Možná jsi mě nepochopil správně nebo přehlídl smajlíka, to neva. Aby sis to nevykládal špatně, to není o žádných frajerech v oboru, jsou tu určitě i kolegové mající (nosící) dokonce jen jedny hodinky. A stejně tak neplatí, že víc hodinek = víc Chronomag. Svým příspěvkem jsem chtěl jen jemně naznačit, že svoje nejlepší CHMG roky máš zřejmě ještě před sebou. Peace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 No, s vámi, frajery v oboru, se rovnat nemůžu.Možná ještě časem uznám za vhodné, že vlevo nahoře není místo na řetízek ke kapsáčům, ale polnohodnotný flek pro další hodinky. Tím ale budu končit. @AKUC, děkuji.Spíš koupíš novou krabičku na hodinky :-).Ona to není frajerina, ale spíš prokletí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeKey Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 (upraveno) Asi jsem se špatně vyjádřil, nebo tomu také chyběl smajlík Rozhodně jsem nechtěl říct něco ve smyslu čím víc hodinek, tím víc Adidas. Spiše jen, že mám stále více méně "entry-level" a jak popisujete, ty lepší kousky na mne teprve čekají... Zatím si to ale nechci přiznat. Upraveno 24. ledna 2019 uživatelem DeeKey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 24. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2019 Ad Jeronimo - hrozim se okamžiku, kdy manželka prodá hodinky za cenu, kterou jsem jí řekl, že stálý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Moje aktuální trojice vypadá takto (chybí solární hranatý géčka a nějaký poděděný vintage) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 26. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2019 Vyvážený kombo. Přihodil bych max. nějaký bílý SARB/X a basta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PavelSch Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Před vstupem na chronomag jsem měl Ganty z obchodaku. No a tohle je výsledek po 4 letech tady s vámi ten poslední polštářek je rezervovaný pro ty s korunkou. Snad se k nim jednou dorpacuju.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 29. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2019 Jardo pěkná kolekce !!! ty modré primky mě lákají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Díky. I červené jsou fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 30. ledna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2019 Vintage rodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2019 Ana-digi rodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se