pebe Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 před 12 hodinami, shewcza napsal: tady bych měl každé ráno velký problém s výběrem, pecka trojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Teda ty vaše rodinné klády mě dostaly Krásné to máte. Neodolal jsem a musím přidat svoji kládičku s tím, co nosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Aha, jedny se z neznámého důvodu ořízky a zrovna ty dosud nejfrekventovanější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Žigi Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Kdyby mi před rokem někdo řekl, že budu nosit Breitlingy, tak bych se mu vysmál a mumlal něco o kolotočářích a podobně:) Alespoň poučení pro příště, nikdy neřikej nikdy je svatá pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 před 2 hodinami, Kupa54 napsal: Teda ty vaše rodinné klády mě dostaly Krásné to máte. Neodolal jsem a musím přidat svoji kládičku s tím, co nosím Taky pěkný polínko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 před 9 hodinami, MichalV napsal: Taky pěkný polínko Díky, nějak se to za ty roky vyprofilovalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 před 2 hodinami, Kupa54 napsal: Díky, nějak se to za ty roky vyprofilovalo Ty uz nemas autavie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 18. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2021 Ale to víš, že mám. Ale nosím je tak výjimečně, že je neřadím mezi kousky k dennímu nošení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 19. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2021 Taková normální rodinka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 před 11 hodinami, xbraj19 napsal: Taková normální rodinka Hustý, chtěl bych někdy vidět celou tvou sbírku dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 To nepude. Ma to rozhazeny vsude mozne, aby mu na to neprisla manzelka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 @AndyAaronnene, jenom jeden malinkatý kufřík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Moje DOXA familly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 21. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2021 V 19. 6. 2021 v 23:39, xbraj19 napsal: Taková normální rodinka Krásný! A krásně sladěný. Nevím proč, ale ty kovový barvy ciferníků mi úplně připomněly známky, které jsme sbírali jako kluci - takový ty barevný, luxusní z nějaký Tramtárie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 25. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2021 Házel jsem nějaký kousky do banky tak jsem udělal rychlou fotku části rodinky - chybí Exp36 a pak nějaká bižuterie (Seiko, Ward a podobně). Tak hlavně že jsem si letos říkal "budeš rozumnej, nastavíš si limity na objem peněz v hodinkách a počet kusů, máš hypotéku debile...". No a hádejte k čemu to bylo? A že jsem cestou z banky zkoušel GS a novinky IWC raději ani nezmiňuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 před 19 hodinami, ragu napsal: Házel jsem nějaký kousky do banky tak jsem udělal rychlou fotku části rodinky - chybí Exp36 a pak nějaká bižuterie (Seiko, Ward a podobně). Tak hlavně že jsem si letos říkal "budeš rozumnej, nastavíš si limity na objem peněz v hodinkách a počet kusů, máš hypotéku debile...". No a hádejte k čemu to bylo? A že jsem cestou z banky zkoušel GS a novinky IWC raději ani nezmiňuju. Náhodou, hodinky jsou investice do radosti a podporuješ tradiční řemeslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 26. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2021 Náhodou, hodinky jsou investice do radosti a podporuješ tradiční řemeslo Je to tak. Odtrhuju si od huby abych podpořil řemeslo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 4. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2021 War squadron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 5. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2021 V 4. 7. 2021 v 10:32, jožko napsal: War squadron Fajn skvadra jožko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se