Přejít na obsah

Dodavatelé energií

Doporučené příspěvky

před 11 hodinami, Beet napsal:

3242,8 Kc s DPH + 154,88 s DPH mesicni poplatek. Fixnul jsem to na dva roky.

To máš asi celkovou a ne obchodní, ale i tak to je nějak drahé ne... vždyť ty ceny plynu jsou na půlce. Ale asi si jen nerozumíme :default_wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Sjednal jsem prodloužení plynu a elektřiny a u obou byl přišlíben bonus (odměna). Odměny nedorazily ani po dvou měsících. Vztahuje se to k Innogy. Vzhledem k tomu, že se to týká rodiče, tak jsem docela nasraný.

Odkaz ke komentáři

před 31 minutami, Zdenek1307 napsal:

Sjednal jsem prodloužení plynu a elektřiny a u obou byl přišlíben bonus (odměna). Odměny nedorazily ani po dvou měsících. Vztahuje se to k Innogy. Vzhledem k tomu, že se to týká rodiče, tak jsem docela nasraný.

Nevím jak Innogy, ale Eon to poslal po 3 měsících....tak třeba to ještě klapne.

Odkaz ke komentáři

V 2. 12. 2024 v 15:59, Zdenek1307 napsal:

Teď řeším to samé pro maminku taky u Inogy. Slibují 2000kč poukázky do Kauflandu, když u nich maminka zůstane. Mám to z retenčního v mailu, tak si říkám, že mám něco v ruce.

Ty to někde v mailu či ve smlouvě máš?

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Beet napsal:

Teď řeším to samé pro maminku taky u Inogy. Slibují 2000kč poukázky do Kauflandu, když u nich maminka zůstane. Mám to z retenčního v mailu, tak si říkám, že mám něco v ruce.

Ty to někde v mailu či ve smlouvě máš?

Ja jsem se pokusil o rozumnou komunikaci s operatorem, neco ve smyslu, ze maminka je starsi a ja se o to staram. Ale z komunikace se stal absurni paskvil, kdyz jsem se dozvedel, ze financni odmena za plyn se bude resit az pri vyuctovani (to nikdo nikdy predtim nerekl) a pokukazy do Kaufu uz pry poslali v listopadu (ale nam nic nedoslo). Smlouvu musim procist, vezmu si lupu a pustim se do toho. Pro me jsou to vsichni stejna sebranka.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Odcházel jsem od ČEZ k jinému dodavateli. Před tím bylo vyjednávání o ceně a ČEZ mě docela rychle poslal “někam”…ať jejich nabídku beru a nebo nechám být… Navíc jsem změnu řešil u několika míst, tak si troufám tvrdit, že jsem nebyl špatný klient… 😀 Když jsem se s ČEZ loučil, tak jsem je žádal, že pokud mi nedají lepší nabídku, tak ať mi hlavně pak nevolají (až bude vše domluvené a podepsané s někým jiným), že mají lepší nabídku… No a jakmile jim přišla mà výpověď, dostavam záplavu emailů a sms, zda si to nechci ještě rozmyslet… Tohle fakt nechápu. To mi nemohou dát lepší nabídku hned a musí být takové tanečky kolem? 😀🙈 A na každé odběrné místo mi píšou solo… Počítám s tím, že příští týden bude volání a přemlouvání… 😀

Odkaz ke komentáři

před 22 hodinami, Vili napsal:

Odcházel jsem od ČEZ k jinému dodavateli. Před tím bylo vyjednávání o ceně a ČEZ mě docela rychle poslal “někam”…ať jejich nabídku beru a nebo nechám být… Navíc jsem změnu řešil u několika míst, tak si troufám tvrdit, že jsem nebyl špatný klient… 😀 Když jsem se s ČEZ loučil, tak jsem je žádal, že pokud mi nedají lepší nabídku, tak ať mi hlavně pak nevolají (až bude vše domluvené a podepsané s někým jiným), že mají lepší nabídku… No a jakmile jim přišla mà výpověď, dostavam záplavu emailů a sms, zda si to nechci ještě rozmyslet… Tohle fakt nechápu. To mi nemohou dát lepší nabídku hned a musí být takové tanečky kolem? 😀🙈 A na každé odběrné místo mi píšou solo… Počítám s tím, že příští týden bude volání a přemlouvání… 😀

Na řeči nedají, výpověď je pro ně asi jasný signál :) Já se ani s nimi nebavil před výpovědí, navíc jsem to udělal přes jiného operátora a byl informační klid. Nakonec, i kdyby by nabídli nejlepší cenu, nebudu podporovat polostátní firmu, která vydělává neskutečné peníze a nestydí se okrádat chudé důchodce a vybírat dividendy v desítkách miliard. Když se podívám na EON, který každou chvíli automaticky zlevňuje a bez výpovědí, tak je to smutný stav.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Tak jen pro info. Dneska retenční cally:

Innogy plyn, abych zůstal nabídli 964 Kč/MWh bez DPH, tak to jsem je poslal k šípku, úspora nula, nula nic. Nestojí za opruz.

ČEZ elektřina, 3061 Kč/MWh  s DPH, pro oba tarify. Což už je zajímavější, úspora přes 10% a bonus 4000 Kč (2 odběrné místa)

Tu elekriku asi vezmu. Už to mám v mailu. Nechápu, sice proč čekali do posledního dne, ale tak pokud to zprocesují sami, tak je mi to jedno.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...