Bert Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července @Sarka Farka dát sem někoho, kdo žije, v kontextu toho, v jakém zdravotním stavu se nachází je výrazem ryzí idiocie. 11
tikzot Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Před hodinou, Sarka Farka napsal: ja sem asi rovnou pridavam Jirku Krampola Jako to je opravdu ošklivý.. co Tě k tomu vede to napsat.? Nerozumím tomu.. 2
kuncák7 Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Josef Černý, ikona Komety. Nezažil jsem ho, ale slyšel plno vyprávění. Pan Hokejista.
Army11 Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Já ho ještě pamatuji. Pan hokejista a rovný chlap.
markwagner Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Ted to ctu, Legenda...71 zadnej vek dneska.Odesláno z mého SM-G990B2 pomocí Tapatalk
bandicoot Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Umřel o 30 let později než kluci, se kterýma se mlátil.
African Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července před 18 minutami, bobi napsal: Hodně smutný týden. Ozzy, Hulk ... R.I.P. Přesně, takový hrdinové mého mládí Hulka i Ozzyho jsem měl v pokojíku na obrovských plakátech.... 1
Pepino777 Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července před 10 hodinami, Sarka Farka napsal: ja sem asi rovnou pridavam Jirku Krampola Po diskusi s ostatními moderátory jsem se rozhodl Ti udělit napomenutí za neetické chování. Považovat za mrtvého někoho, kdo v nemocnici bojuje o život je IMHO vrchol zhovadilosti a něco takového nemá na místě, které je mnohými označováno za fórum gentlemanů, co dělat. 1
kuncák7 Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července před 36 minutami, bobi napsal: Hodně smutný týden. Ozzy, Hulk ... R.I.P. Osobně se přiznám, že nejsem fanda ani jednoho ( Ozzyho pár písniček muzu, ale většinou šel tenhle žánr mimo mě a Hulk a jeho "Sport" mě nikdy nebral), ale ve svých oborech- neuvěřitelný borci.
Jan7 Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července před 13 minutami, Pepino777 napsal: Po diskusi s ostatními moderátory jsem se rozhodl Ti udělit napomenutí za neetické chování. Považovat za mrtvého někoho, kdo v nemocnici bojuje o život je IMHO vrchol zhovadilosti a něco takového nemá na místě, které je mnohými označováno za fórum gentlemanů, co dělat. Tak nevím jestli nebyl náhodou Sarka Farka uveden v omyl, jako ráno moje žena a i mamka. Na seznamu prý byla ráno nějaká falešná zpráva, že Krampol umřel. Po chvíli to prý zmizlo.
horal Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Potvrzuji, cca kolem 9. V horní liště. Článek jsem nečetl.
Dráteník Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července před 14 minutami, Jan7 napsal: Tak nevím jestli nebyl náhodou Sarka Farka uveden v omyl, jako ráno moje žena a i mamka. Na seznamu prý byla ráno nějaká falešná zpráva, že Krampol umřel. Po chvíli to prý zmizlo. to nejsou žádné zprávy, ale tzv. "trendující dotazy", tzn. výběr z toho, co uživatelé aktuálně nejvíc vyhledávají, i se souhrnem vygenerovaným AI.
vraby Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Tak i dnes na Primě docela hnus “přátele se chodí rozloučit s Jirkou Krampolem” a reportáž byla úplně o něčem jiném
Jan7 Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července před 2 minutami, Dráteník napsal: to nejsou žádné zprávy, ale tzv. "trendující dotazy", tzn. výběr z toho, co uživatelé aktuálně nejvíc vyhledávají, i se souhrnem vygenerovaným AI. Bohužel nemůžu osobně potvrdit. Ráno mi mamka říkala, že psali na seznamu o úmrtí Krampola. Tak jsem si říkal, že v jejím věku už to má pomotané, protože jsem nic takového nedohledal. Po příchodu ženy z práce,mi říkala sama od sebe, že tuhle zprávu taky četla a bohužel už jí potom nenašla. Prý to byla asi nějaká fejková zpráva.
Bert Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Tváří v tvář úvahám a myšlenkovým pochodům některých členů Chronomagu vážně přemýšlím o tom, jestli by lidstvu neprospěla nějaká ta selekce. Pánové, a pozor: pokud o tomto již uvažuje potomek národa Davidova, je situace vážná. 1 1
M.K. Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Baví mě i pozdější wrestling, ale on byl to otec zakladatel. Tohle si žádá adekvátní kalibr... 2 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se