Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Před hodinou, Sarka Farka napsal:

ja sem asi rovnou pridavam Jirku Krampola

Jako to je opravdu ošklivý.. co Tě k tomu vede to napsat.? Nerozumím tomu.. ☹️

• Dát hlas 2
Odesláno
před 18 minutami, bobi napsal:

Hodně smutný týden. Ozzy, Hulk ...  😢

R.I.P.

Přesně, takový hrdinové mého mládí 😪 Hulka i Ozzyho jsem měl v pokojíku na obrovských plakátech....

• Dát hlas 1
Odesláno
před 10 hodinami, Sarka Farka napsal:

ja sem asi rovnou pridavam Jirku Krampola

Po diskusi s ostatními moderátory jsem se rozhodl Ti udělit napomenutí za neetické chování. Považovat za mrtvého někoho, kdo v nemocnici bojuje o život je IMHO vrchol zhovadilosti a něco takového nemá na místě, které je mnohými označováno za fórum gentlemanů, co dělat. 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 36 minutami, bobi napsal:

Hodně smutný týden. Ozzy, Hulk ...  😢

R.I.P.

Osobně se přiznám, že nejsem fanda ani jednoho ( Ozzyho pár písniček muzu, ale většinou šel tenhle žánr mimo mě a Hulk a jeho "Sport" mě nikdy nebral), ale ve svých oborech- neuvěřitelný borci. 

Odesláno
před 13 minutami, Pepino777 napsal:

Po diskusi s ostatními moderátory jsem se rozhodl Ti udělit napomenutí za neetické chování. Považovat za mrtvého někoho, kdo v nemocnici bojuje o život je IMHO vrchol zhovadilosti a něco takového nemá na místě, které je mnohými označováno za fórum gentlemanů, co dělat. 

Tak nevím jestli nebyl náhodou Sarka Farka uveden v omyl, jako ráno moje žena a i mamka. Na seznamu prý byla ráno nějaká falešná zpráva, že Krampol umřel. Po chvíli to prý zmizlo.🤷

Odesláno
před 14 minutami, Jan7 napsal:

Tak nevím jestli nebyl náhodou Sarka Farka uveden v omyl, jako ráno moje žena a i mamka. Na seznamu prý byla ráno nějaká falešná zpráva, že Krampol umřel. Po chvíli to prý zmizlo.🤷

to nejsou žádné zprávy, ale tzv. "trendující dotazy", tzn. výběr z toho, co uživatelé aktuálně nejvíc vyhledávají, i se souhrnem vygenerovaným AI.

Odesláno
před 2 minutami, Dráteník napsal:

to nejsou žádné zprávy, ale tzv. "trendující dotazy", tzn. výběr z toho, co uživatelé aktuálně nejvíc vyhledávají, i se souhrnem vygenerovaným AI.

Bohužel nemůžu osobně potvrdit. Ráno mi mamka říkala, že psali na seznamu o úmrtí Krampola. Tak jsem si říkal, že v jejím věku už to má pomotané, protože jsem nic takového nedohledal. Po příchodu ženy z práce,mi říkala sama od sebe, že tuhle zprávu taky četla a bohužel už jí potom nenašla. Prý to byla asi nějaká fejková zpráva.

Odesláno

Tváří v tvář úvahám a myšlenkovým pochodům některých členů Chronomagu vážně přemýšlím o tom, jestli by lidstvu neprospěla nějaká ta selekce. Pánové, a pozor: pokud o tomto již uvažuje potomek národa Davidova, je situace vážná.

• Like 1
  • Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...