kuncák7 Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 Pár plakátu bych ještě vyhrabal- BB byl idol.
geometr Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 Krásnej věk. A krásná ženská. 1
tikzot Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 Odpočívej v pokoji, krásko91 to je nádhera věk, musela toho zažít hodně Krásná fotka s Eterna Kontiki Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Gustaf Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Pavel Nečas...R.I.P Jatka Matějka se přesouvají do nebe.... 2
kuncák7 Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna před 37 minutami, Gustaf napsal: Pavel Nečas...R.I.P Jatka Matějka se přesouvají do nebe.... Teď jsem to četl, v 59 hodně brzo :-(. 1
vzduch Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Pavel Nečas R.I.P. Můj ročník a seriál Okresní přebor je moje srdcovka.
tikzot Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Dopr… Patrik 55, Pavel 59.. je mi z toho ouzko odpočívej v pokoji, sympaťáku
McMarty Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Nevím jestli bylo, ale před Vánoci zemřel bubeník z původní sestavy Kurtizány z 25. Avenue. V mládí jsem je poslouchal hodně. https://www.headliner.cz/novinky/zemrel-bohumil-krpalek-prezdivany-viking-55-bubenik-a-ikona-klubove-sceny
M.K. Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna Odpočívejte v pokoji, pane generále... Zemřel válečný veterán Miloslav Masopust | Česko | Lidovky.cz 1
Jehlan Odesláno 5. ledna Nahlásit Odesláno 5. ledna před 7 minutami, M.K. napsal: Odpočívejte v pokoji, pane generále... Zemřel válečný veterán Miloslav Masopust | Česko | Lidovky.cz Miloslav Masopust (1924)
geometr Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna Jiří Witzany, bývalý rektor ČVUT a děkan Fakulty stavební ČVUT. Odpočívejte v pokoji pane profesore.
Moty Odesláno neděle v 20:26 Nahlásit Odesláno neděle v 20:26 R.I.P. Erich von Däniken, krásných 90 let https://www.idnes.cz/kultura/literatura/erich-von-daniken-smrt.A260111_130958_literatura_ts 4
Pozorovatel Odesláno neděle v 20:55 Nahlásit Odesláno neděle v 20:55 Četl jsem ho v pubertě a tenkrát mě to hodně bavilo R.I.P. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se