Bert Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna EvD - budiž mu země lehká, ale ty sračky, to se fakt číst nedalo. Změř nějaký rozměr pyramidy, vyděl ho číslem, které sis vymyslel, a strašně se div, že Ti vyšla magická hodnota. Tohle Ti vystačí tak na půlku knížky, a zbytek už vycpeš senem .... 1
Pozorovatel Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna (upraveno) V mladém věku to bylo super to tajemno. Dneska to beru s humorem a nadhledem Upraveno 12. ledna uživatelem Pozorovatel
lub Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna V 7. 1. 2026 v 19:01, geometr napsal: Jiří Witzany, bývalý rektor ČVUT a děkan Fakulty stavební ČVUT. Odpočívejte v pokoji pane profesore. před víc jak čtvrtstoletím nám přednášel "kápíčko" - konstrukce pozemních staveb. dobrej chlap.
Klotzman Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna před 11 hodinami, Moty napsal: R.I.P. Erich von Däniken, krásných 90 let https://www.idnes.cz/kultura/literatura/erich-von-daniken-smrt.A260111_130958_literatura_ts Já myslím, že si ho stejně jen odnesli ufouni... 3 2
Radek124 Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna Ad EvD: s odstupem času ho beru jako úspěšného spisovatele, který přišel se specifickou formou žánru science-fiction, jakou lidi ve své době (coby moderně znějící novinku) doslova hltali. Jasně že spousta věcí v tom vždycky stála na vodě - ale nebylo to podáváno jako dogma, soudný čtenář si mohl rozšířit obzory o témata o kterých do té doby ani netušil a závěr si mohl udělat sám. Po 50 letech je to bohužel dávno překryté inflací balastu od profesionálních "záhadologů" (třeba na Discovery už je jeden pozná podle potrhlého kukuče, protože je recyklují všude kde se dá), kteří budou klidně tvrdit že je země placatá, zlé nanoboty ve vakcín vyrobili emzáci a že nás ochrání Savo s octem - ale taková je dnešní "lajkovací" mediální realita, která už s původním "sci-fi étosem" nemá nic společného.
Tenglis Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna R.I.P. Bob Weir, zakládající člen mých milovaných Grateful dead. Odešel 10.1. ... Jedná starší fotka z doby, kdy nosil Bečka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
warann Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna před 8 hodinami, paya01 napsal: Scott Adams (Dilbert) Tak trochu stylového rozloučení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
zceyee Odesláno 14. ledna Nahlásit Odesláno 14. ledna RIP, četl jsem od něj všechny knížky. Jeho podcasty jsem čas od času koukal a minulý měsíc už sdílel z nemocnice a nevypadalo to s nim dobře. Tak trochu jsem to čekal.
Xenomorfus Odesláno pondělí v 14:22 Nahlásit Odesláno pondělí v 14:22 Bohuzel, "Bozsky Lumir" uz hraje na loutnu tam nahore.... :'-( 1
tikzot Odesláno pondělí v 18:24 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:24 (upraveno) Další ikona italské módy- Valentino v 93 odešel do fashion nebe. Pozdravujte Karla a Giorgia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno pondělí v 18:24 uživatelem tikzot 1
Humanzero Odesláno pondělí v 20:48 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:48 Odpočívej Valentino, poslední král je mrtev Na počest už je koupeno něco malého od tebe. 1
TomTomTom Odesláno středa v 13:30 Nahlásit Odesláno středa v 13:30 https://www.novinky.cz/clanek/krimi-v-prazskem-lesiku-byla-nalezena-mrtva-nezletila-divka-40558673 Pro mě anonymní holčička, ale přiznám se, že mi to rozhodilo sandál…co proboha dožene takhle malou holku k takovému činu? 1
FantasticFabio Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Odesláno před 10 hodinami Ota Zaremba! Když jsme byli malí , tak jsme zvedali kdeco( nejvíc polena ) nad hlavu a říkali jsme “ jsem jak Zaremba “
bobi Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Odesláno před 8 hodinami Odpočívej v pokoji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se