kuncák7 Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Jsem stejná věkovka jako vy, ale asi jsem byl v tý době divnej a vůbec to nesledoval, tudíž jsem se musel dovzdělat. Tenhle seriál jako mnoho jiných, šlo úplně mimo mě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července To byla nedělní podvečerní klasika na Nově v 90., nejdříve empéčko a pak beháčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Před hodinou, kuncák7 napsal: Jsem stejná věkovka jako vy, ale asi jsem byl v tý době divnej a vůbec to nesledoval, tudíž jsem se musel dovzdělat. Tenhle seriál jako mnoho jiných, šlo úplně mimo mě. Jak jsi mohl žít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července P.S. Jinak nejlepší byla Toni, mafiánská dcerka, kterou si vzal Dylan, její fotr ho chtěl zastřelit, ale trefil jí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července Já teda vim naprosto přesně, že bych je tehdy chtěl úplně všechny! R.I.P. Brenda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. července Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července A Donald byl super, M.A.S.H., Vlaková loupež a mnoho dalšího. R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 16. července Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července RIP Pane Camerone https://www.novinky.cz/clanek/auto-designera-ikonickych-aut-ubodal-zlodej-v-jeho-bavorskem-dome-40480371#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=abtest244_hpdop_comments_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července John Mayall, OBE. Sbohem legendo, lepší a profesionálnější koncert jsem asi nezažil... https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kultura-zemrel-kral-bileho-blues-john-mayall-bylo-mu-90-let-256498 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 24. července Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července (upraveno) před 3 minutami, M.K. napsal: John Mayall, OBE. Sbohem legendo, lepší a profesionálnější koncert jsem asi nezažil... https://www.seznamzpravy.cz/clanek/kultura-zemrel-kral-bileho-blues-john-mayall-bylo-mu-90-let-256498 aj s hodinkami Upraveno 24. července uživatelem AKUC 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července Oldřich Janota, 74 let. Odpočívejte v pokoji... https://domaci.hn.cz/c1-67346120-zemrel-hudebnik-oldrich-janota-vyznamny-predstavitel-ceskeho-alternativniho-folku-se-dozil-74-let?utm_campaign=abtest249_dop_grouped_entities_varCC&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července Jeho texty byly naprosto úžasné, hudba na které jsem vyrůstal. RIP Oldo!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 28. července Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července Ještě bych někde našel jeho CD, které bylo přílohou časopisu Stereo & Video. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna R.I.P. Dick Marconi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna No dpč... oblíbený člen mojí oblíbené kapely... jen 45 let... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna R.I.P Rudolf Jelínek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Byl to pankac jak se patri! Tak at je Ti Radku, tam kde si, fajn! https://www.garaz.cz/clanek/novinky-zemrel-clen-party-okolo-zlutych-trabantu-radku-jonovi-bylo-pouhych-38-let-21013041#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=autoweb.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest244_hpdop_comments_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna RIP Radek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Jak Rudolfa, tak Radka je mi lito. Na oba jsem se v tv rad díval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna RIP herec Lubomir Paulovic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronofobik Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Pán HEREC. Z generácie, keď ešte herci boli hercami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se