Jump to content

R.I.P.

Americkej

Recommended Posts

Tož spolupracoval, na to tehdá měli onačejší experty... co jsem slyšel tak v případě té mizerné agitky šlo hlavně o "rychlou mediální akci" (která měla pro plebs zamaskovat jak kolosální mezinárodní ostudu StB si tehdy uřízla), ke které byli normalizační komouši schopní dotlačit kdekoho kdo v tom režimu potřeboval fungovat, cestovat, hrát a postupovat nahoru, jedno jestli Bureš nebo Laufer. Uznávám že optikou dnešních salonních moralistů (s úpisy na 10 rolád "pro osobní potřebu") se ta zkurvená doba těžko chápe, takže buďme spíš rádi že už je (doufejme) pryč :skull:

před 6 hodinami, elloco napsal:

Díky Vám, chlapíku statečný...

Tohle jsem dosud neměl tu smůlu slyšet. Výživný...

před 1 hodinou, M.K. napsal:

Tohle jsem dosud neměl tu smůlu slyšet. Výživný...

Živě si pamatuji, když se Minařík "vrátil" a toto na Hvězdě vyhrávalo každý den několikrát. 😞 

před 19 hodinami, Radek124 napsal:

Tož spolupracoval, na to tehdá měli onačejší experty... co jsem slyšel tak v případě té mizerné agitky šlo hlavně o "rychlou mediální akci" (která měla pro plebs zamaskovat jak kolosální mezinárodní ostudu StB si tehdy uřízla), ke které byli normalizační komouši schopní dotlačit kdekoho kdo v tom režimu potřeboval fungovat, cestovat, hrát a postupovat nahoru, jedno jestli Bureš nebo Laufer. Uznávám že optikou dnešních salonních moralistů (s úpisy na 10 rolád "pro osobní potřebu") se ta zkurvená doba těžko chápe, takže buďme spíš rádi že už je (doufejme) pryč :skull:

no asi tak, takové to bylo... ☕

• 2 weeks later...

Míra Imrich R.I.P.!

Edit: viz @warann přede mnou

MI.jpg

Edited by Frostie
edit

Vlastimil Harapes - nebyl jsem úplně fanoušek tohodle umění, ale smekám před ním.

• 2 weeks later...
V 21. 4. 2024 v 17:55, lucid napsal:

Živě si pamatuji, když se Minařík "vrátil" a toto na Hvězdě vyhrávalo každý den několikrát. 😞 

Jinak Minařík schopnej organizator a hudebnik, kamarád s ním hrával v 14 letech ve skupině na harmoniku. Myslim, že  měl Minařík v Brně v šedesátých letech i svoje divadlo..

• 2 weeks later...