Bert Odesláno pátek v 19:05 Nahlásit Odesláno pátek v 19:05 Loni jsi jej ve virtuální hospodě zmínil. Věren svým zlozvykům posílám dědovi tam nahoru panáka a doutník. 3 1 1
par-pa Odesláno sobota v 10:07 Nahlásit Odesláno sobota v 10:07 R.I.P. Sebastião Salgado https://www.nytimes.com/2025/05/23/arts/sebastiao-salgado-dead.html
mamut Odesláno sobota v 15:53 Nahlásit Odesláno sobota v 15:53 Před pár dny jsem se už po několikáté díval na Sůl země a teď je ten sympatický člověk pryč. Kdo dokumentární film nezná tak určitě doporučuju.
Klotzman Odesláno pondělí v 11:03 Nahlásit Odesláno pondělí v 11:03 Jéda ho... Pmatuju si svýho času putovní výstavu Workers, ve vagónu, napříč republikou a vždycky pár dní stál na nádraží. Jsem si ty místa musel pohledat na netu, abych se ujistil, že to je fakt realita. Diamantový důl v Africe a podobný věci...
Artesia Odesláno pondělí v 16:16 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:16 Jj, nádraží v Brně, už ani pořádně nevím, kdy to bylo.
par-pa Odesláno pondělí v 16:26 Nahlásit Odesláno pondělí v 16:26 Na tu výstavu jsem jel taky. V Praze mi vlak ujel tak jsme si udělali výlet do Ústí nad Labem. Je to 20 let. Sůl Země jsem neznal, díky za tip.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se