Chronař Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Wanderera jsem osobně neznal.Ale vnímal jsem jeho úžasnou přítomnost na foru i ve vintage motorkářským světě.Takových lidi je skoda a budou světu chybět.Nejen rodině.Přeju všem, ať to bez nej vydrží.Odpočívej v pokoji WanderereNapsáno mobilem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 To mě moc mrzí! S Honzou jsem se osobně nepotkal, ale mnohokrát jsem si s ním dopisoval a párkrát telefonoval. Před 3 měsíci mi radil s hvězdářským dalekohledem, protože to bylo kromě hodinek taky jeho hobby. Tohle je ztráta pro jeho rodinu i pro tohle fórum. Odpočívej v pokoji Honzo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Je to hrozné, je mi to líto. Bohuzel jsme se osobne nepotkali, ale mluvili jsme spolu po telefonu, kupoval jsem od neho auto do firmy. Je to smutne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Neznal jsem ho osobně, ale na fóru podle přezdívky už dlouho. Hrozně mě to zasáhlo. Odpočívej v pokoji. ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Kurvafix : (Honzo, odpočívej v pokoji Hrozně mě to mrzí Motor, který jsi mi dával dohromady běží jako hodinky. Nezapomenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Odpocivej v pokoji. Nemel jsem bohuzel nikdy tu cest osobne, ale super sympatak uz dlouho tady na foru. Hodne sily rodine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Honzo, děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 (upraveno) Smrtí každého člověka je mne méně, neboť jsem část lidstva. A proto se nikdy nedávej ptát, komu zvoní hrana. Zvoní tobě." John Donne RIP Wanderere Upraveno 15. června 2022 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Hodně smutná zpráva. Odpočívej v pokoji. I s Nortonem… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza1 Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 To snad není možný, v Telči jsme na srazu prohodili pár slov. On na Nortonu já na italce. Až podle hodinek co měl a toho Nortona jsem si později dal dohromady, že to asi bude Wanderer tady z fóra. A v týdnu zpráva o nehodě, kurva........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Honza byl frajer, prijel ke ma na dilnu na svy Sahare, byl to kluk vod fochu, motorar, sympatak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Veľmi smutné. Je to také blízke ak je tu z fóra. Veľa sily rodine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GlenAffric Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Bohužel chyba je i v legislativě. Požadavky vyhlášky na řidiče pokud se týče vidění, reakční doby a mentální kondice jsou velmi benevolentní. Vidím to často v ordinaci - poloslepý dědek jentaktak splňuje, tedy řídit může. A taky řídí - sám jsem poznal na vlastní kůži na motorce při přeskoku Octavie napříč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 máme jeden z nejvyšších počtů policajtů na obyvatele i km2, ale vidět nikde nejsou.. RIP WANDERER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 hrozna zprava, odpocivej v pokoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Jsou zprávy, které nechceš nikdy slyšet...Honzo, ať je ti tam nahoře líp než tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Honzu jsem znal jen přes mail a telefon ...... ale, kurva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Párkrát jsem korespondenčně měl tu čest. R.I.P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Dobrý lidi odcházej a svině zůstávaj. Prej maj v pekle plno... R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dave123 Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Hodně sil rodině. Odpočívej v pokoji WANDERER. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se