Jump to content

R.I.P.

Americkej

Recommended Posts

Guest Zmizík
před 22 minutami, African napsal:

Také tu nechci plevelit, je to obrovská tragédie, jen jsem chtěl poukázat na to, že u nás je nedávání přednosti národním sportem. Neříkám že se nestane, člověk přehlédne, udělá chybu, to beru, ale většina nedání přednosti je prostě arogance a agresivní chování řidičů, vidíme to na silnicích dnes a denně....

Co je zas todle za blbost? Já sem teda někdy arogantní dost ale nedávat přednost kvůli povaze??? 😁

O víkendu, náhle, ve věku 54 let, zemřel prof. Ondřej Hes. Z pohledu širší veřejnosti žádná celebrita, ale ve svém oboru, tzn. patologická anatomie, zejm. nádory ledvin (jichž vybudoval v Plzni největší registr na světě) světová špička. Jinak také aktivní ochránce přírody, ekolog.

Čest jeho památce.

před 19 hodinami, Berbatow napsal:

Včera James Caan. Kmotr 1,2,3 a pro mě skvělý v Missery nesmí zemřít .

To byl taky pan herec. Smutny, ale krasnej vek.

• 2 weeks later...

Minulý týden odešel do horonebe slovenský horolezec, humorista a matematik Ivan Bajo. V mládí jsem si kupoval v Tatrách jeho pohlednice a posílal je domů rodičům, že jsme jako v pořádku a při lezení se nám nic nestalo. Na tu dobu skvělý horolezecký černý humor.

4562.jpg

..... Boli zme obkolesení čriedou besných svišťou ....

Tuhle slovenskou větu dávám z hlavy, vím, že je asi gramaticky blbě, ale příhodu, která vygradovala touhle výmluvou, považuji za jednu z nej .... RIP

• 2 weeks later...
před 1 hodinou, eloga napsal:

Olivia

Very R.I.P., so sorry.

Uff, jojo, Saturday Night Fever.., to byly časy. Uff,☹️

Hele, nepleteš to s Pomádou? V horečce sobotní noci je sic Travolta, ale Olivia ne...