M-72 Posted June 17, 2022 Report Share Posted June 17, 2022 před 15 hodinami, Peta-Biker napsal: Není tu někdo blízký, kdo je třeba v kontaktu s rodinou? Určitě bychom mohli alespoň nějakou kačkou přispět, ikdyž jim to milovaného člověka již nevrátí... Můj kamarád je v kontaktu s Honzovým Tátou. O nabízené pomoci ode všech jeho rodině jsem ho dnes informoval..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peta-Biker Posted June 17, 2022 Report Share Posted June 17, 2022 Neznal jsem jej osobně, přesto mne tato zpráva velmi zasáhla... Kluci, dávejte na sebe pozor, jsme tady všichni velmi krátce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hasič Posted June 17, 2022 Report Share Posted June 17, 2022 Honza byl fajn chlap... Škoda ho.... Tiktak Link to comment Share on other sites More sharing options...
horal Posted June 18, 2022 Report Share Posted June 18, 2022 Zdeněk Velíšek, bude chybět. R.I.P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
horal Posted June 18, 2022 Report Share Posted June 18, 2022 (edited) . Edited June 18, 2022 by horal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdenek1307 Posted June 19, 2022 Report Share Posted June 19, 2022 před 22 hodinami, horal napsal: Zdeněk Velíšek, bude chybět. R.I.P. Souhlasím, to byl velmi šikovný a takový elegantní pán...stará škola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M3maniac Posted June 19, 2022 Report Share Posted June 19, 2022 V 17. 6. 2022 v 12:41, M-72 napsal: Můj kamarád je v kontaktu s Honzovým Tátou. O nabízené pomoci ode všech jeho rodině jsem ho dnes informoval..... Tak dej vědět, peníze dětem tátu nevrátí , ale můžou mámě pomoct když teď bude na vše sama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moty Posted June 24, 2022 Report Share Posted June 24, 2022 RIP Ján Zákopčaník Původní profesí letecký meteorolog proslul díky pozdravu „Slunce v duši! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobi Posted June 24, 2022 Report Share Posted June 24, 2022 Jj,ten by celkem sympaťák ... RIP Link to comment Share on other sites More sharing options...
(Miloš) Posted June 24, 2022 Report Share Posted June 24, 2022 Na tomhle tématu je blbý, že ať sem kdokoli napíše cokoli, s ničím to nehne. Wanderera jsem neznal, jenom odsud a z D-fens a přeju mu, ať se tam nahoře má skvěle... Asi každej kdo jezdí, se nad tím zamyslí, hromada lidí už tak o někoho přišla, ale je to riziko, který na sebe bereme dobrovolně. Ať je tu takovejch zpráv co nejmíň. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sphinxx Posted June 24, 2022 Report Share Posted June 24, 2022 V 19. 6. 2022 v 21:21, M3maniac napsal: Tak dej vědět, peníze dětem tátu nevrátí , ale můžou mámě pomoct když teď bude na vše sama. @M-72Taky se přidávám, kdyby bylo potřeba, rád pomůžu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 25, 2022 Report Share Posted June 25, 2022 před 13 hodinami, Moty napsal: RIP Ján Zákopčaník Původní profesí letecký meteorolog proslul díky pozdravu „Slunce v duši! Věřím, že teď se ro otočilo. Jeho duše ve slunci Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.K. Posted June 25, 2022 Report Share Posted June 25, 2022 před 17 hodinami, (Miloš) napsal: Na tomhle tématu je blbý, že ať sem kdokoli napíše cokoli, s ničím to nehne. Wanderera jsem neznal, jenom odsud a z D-fens a přeju mu, ať se tam nahoře má skvěle... Asi každej kdo jezdí, se nad tím zamyslí, hromada lidí už tak o někoho přišla, ale je to riziko, který na sebe bereme dobrovolně. Ať je tu takovejch zpráv co nejmíň. Přesně tohle mě napadlo... A přiznám se, že i tahle událost je jeden ze střípků, kvůli kterejm zvažuju se na motorku vykašlat, aspoň dokud jsou děti malý. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murphy97 Posted June 25, 2022 Report Share Posted June 25, 2022 Myslim, ze bys jim chybel i kdyby byly deti "velky" Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted June 25, 2022 Report Share Posted June 25, 2022 před 9 hodinami, M.K. napsal: Přesně tohle mě napadlo... A přiznám se, že i tahle událost je jeden ze střípků, kvůli kterejm zvažuju se na motorku vykašlat, aspoň dokud jsou děti malý. Ja se diky tomu vykaslal na deti, dokud jsou maly. No bs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted June 25, 2022 Report Share Posted June 25, 2022 V 24. 6. 2022 v 20:32, (Miloš) napsal: Na tomhle tématu je blbý, že ať sem kdokoli napíše cokoli, s ničím to nehne. Wanderera jsem neznal, jenom odsud a z D-fens a přeju mu, ať se tam nahoře má skvěle... Asi každej kdo jezdí, se nad tím zamyslí, hromada lidí už tak o někoho přišla, ale je to riziko, který na sebe bereme dobrovolně. Ať je tu takovejch zpráv co nejmíň. No a co dvacet let natvrdo za nedání přednosti pane předsedo, co vy na to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zceyee Posted June 25, 2022 Report Share Posted June 25, 2022 před 22 minutami, African napsal: No a co dvacet let natvrdo za nedání přednosti pane předsedo, co vy na to? Tvl kdyby tohle cetl Wanderer ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
(Miloš) Posted June 25, 2022 Report Share Posted June 25, 2022 před 58 minutami, African napsal: No a co dvacet let natvrdo za nedání přednosti pane předsedo, co vy na to? Jsem malinko opilej, ale nebyl bych tak přísnej.... A teď necháme stranou vše co je nahoře, netýká se to toho, budu mluvit jen o sobě a svejch zkušenostech. Za a. Doba, kdy jsem si myslel, že jsem bezchybnej, je dávno pryč, každej občas uděláme chybu a málokdo schválně. Za b. stalo se mi něco podobnýho v dešti, frajer vyjel ze zahrady a budiž mu přičteno ke cti, když to začalo smrdět, dokončil manévr, je možný, že o mě nevěděl celou dobu, ale když jsem vyházel všechny ty nadávky do helmy a vzal to s trochou nadhledu, já jel ze zatáčky a nemohl mě včas vidět. A jestli mě neviděl vůbec, jsem za to rád, protože nejhorší, co by v tu chvíli mohl udělat by bylo, že by se lekl a zašláp to, což byl jeden z důvodů, proč jsem ani nesvítil a netroubil. Když to zase vztáhnu sám na sebe, mě ani mojí rodině by nepomohlo, kdyby dostal 20 let. A teď fakt nechci vyvolávat nějakej flame. Mrzí mě, že už Wanderer nezkusí tu R1800, bo je vážně skvělá a přeju rodině, ať to dá co nejlíp, nikdy to nebude dobrý, těch prázdnejch míst máme v sobě víc než bych chtěl, ale lynčovat nikoho nechci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
seaman Posted June 26, 2022 Report Share Posted June 26, 2022 Pod toto sa podpisujem, niekedy clovek urobi chybu, su to zlomky sekundy a je to, ano, sadame do aut a musime davat pozor, sadame ma motorky a musime davat minimalne 10x vacsi pozor, aj za plechovkarov a ani to niekedy nestaci, je to smutne, nepoznal som ho, ale je, resp. bol jeden z nas, zdielali sme podobne vasne, snad sa hore prehana na vysnivanej masine s vysnivanymi hodinkami na ruke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
African Posted June 26, 2022 Report Share Posted June 26, 2022 před 11 hodinami, (Miloš) napsal: Jsem malinko opilej, ale nebyl bych tak přísnej.... A teď necháme stranou vše co je nahoře, netýká se to toho, budu mluvit jen o sobě a svejch zkušenostech. Za a. Doba, kdy jsem si myslel, že jsem bezchybnej, je dávno pryč, každej občas uděláme chybu a málokdo schválně. Za b. stalo se mi něco podobnýho v dešti, frajer vyjel ze zahrady a budiž mu přičteno ke cti, když to začalo smrdět, dokončil manévr, je možný, že o mě nevěděl celou dobu, ale když jsem vyházel všechny ty nadávky do helmy a vzal to s trochou nadhledu, já jel ze zatáčky a nemohl mě včas vidět. A jestli mě neviděl vůbec, jsem za to rád, protože nejhorší, co by v tu chvíli mohl udělat by bylo, že by se lekl a zašláp to, což byl jeden z důvodů, proč jsem ani nesvítil a netroubil. Když to zase vztáhnu sám na sebe, mě ani mojí rodině by nepomohlo, kdyby dostal 20 let. A teď fakt nechci vyvolávat nějakej flame. Mrzí mě, že už Wanderer nezkusí tu R1800, bo je vážně skvělá a přeju rodině, ať to dá co nejlíp, nikdy to nebude dobrý, těch prázdnejch míst máme v sobě víc než bych chtěl, ale lynčovat nikoho nechci. Také tu nechci plevelit, je to obrovská tragédie, jen jsem chtěl poukázat na to, že u nás je nedávání přednosti národním sportem. Neříkám že se nestane, člověk přehlédne, udělá chybu, to beru, ale většina nedání přednosti je prostě arogance a agresivní chování řidičů, vidíme to na silnicích dnes a denně.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts