Jump to content

R.I.P.

Americkej

Recommended Posts

před 4 hodinami, JR_2010 napsal:

No a když víš, že tam jezdí, tak jak to řešíte?

Pokud ohrozí mě nebo moji rodinu, tak je mlátím a někteří volají policii. Jelikož tam mám kamaráda, tak s nimi tři hodiny sepisují papíry, občas podstoupí výš, tam to prý vždycky smetou ze stolu a jede se dál... jsou borci které chytí i dvakrát denně v různých autech zlitý jak došky.....

Před hodinou, African napsal:

Pokud ohrozí mě nebo moji rodinu, tak je mlátím a někteří volají policii. Jelikož tam mám kamaráda, tak s nimi tři hodiny sepisují papíry, občas podstoupí výš, tam to prý vždycky smetou ze stolu a jede se dál... jsou borci které chytí i dvakrát denně v různých autech zlitý jak došky.....

To je přeci jen o smůle, kdy mu něco uděláš a stát si na tobě smlsne.... Souhlasím s tebou, na tohle mají mít kule benga a následně soud...  stát... nebo prostě celý aparát, který má poznat kdo ujel jednou a kdo je recidivistický hovado vhodné na náhradní díly... nějak mám pocit, že se jich ale bojí a kopou do těch náhodných.... 

V 25. 8. 2022 v 14:51, African napsal:

A proto musí zakročit stát, když mi mu ty vidle do zad bodnout nemůžeme a dát mu aspoň deset let... vždyť to je vždycky jenom otázka času....ale nic, radši opravdu nic ..

Plný souhlas. Opakovanou jízdu pod vlivem by měla policie hodnotit jako obecné ohrožení a podle toho trestat

• 2 weeks later...