roberthonzik Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 V 12. 9. 2022 v 21:11, t2 napsal: Já je nemám. Ale podle videí na YT to je pěkná sr@čka. Sklíčko poškrábe i zavření do orig krabičky, tlačítka se rozpadaj a ruku ti to obarví. Retail je přepálenej. A ani to nejde koupit. No radši řádné Irony Swatch za polovic ti poslouží lépe. Stejně už ten hype upadá. Trh už bude nasycený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roberthonzik Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 V 12. 9. 2022 v 22:11, HondzaX napsal: Mne se podarilo ulovit jedny Marsky. Za retail, ve Swatch butiku. Ale bylo to dilo nahody. Gratulace. A kde? Mars a sun teď rostou jak houby po dešti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 @roberthonzik koupeny ve Švycarsku. Je fakt, ze treba Chrono je Sun a Mars celkem plne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Aj ja mam Moon, a nosia sa prijemne - samozrejme na NATO, nie na tom debilnom divnom naramku. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayT Odesláno 21. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2022 V 20. 8. 2022 v 22:28, gunman napsal: ve čtvrtek jsem byl v Benátkách a kompletní sestavu tam měli ve vitrínce. Říkám si - nepotřebuju je, ale takovej dárek z dovolený, ty černý vypadaj pěkně, dcera se ptá, co stojí, prý 250 EUR, tahám kartu a nene mistr máme jen tyrkysový a růžový - tak nic no Jéžiš, žes mi jšdny růžové nevzal. Dal bych je holce k Vánocům. My byli v Benátkách na jaře, kolekce vystavená ve vitríně, ale skladem nemají nic, že mám přijít za týden, tak říkám, že za týden tu fakt nebudu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roberthonzik Odesláno 22. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2022 V 21. 9. 2022 v 13:04, JayT napsal: Jéžiš, žes mi jšdny růžové nevzal. Dal bych je holce k Vánocům. My byli v Benátkách na jaře, kolekce vystavená ve vitríně, ale skladem nemají nic, že mám přijít za týden, tak říkám, že za týden tu fakt nebudu.. Jakože teď už je to fakt bída. Už i cena na retail šla dolů. lidé nakoupili a stejně zjistí, že za tu cenu lze pořídit mnohem hezčí hodinky, které vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 30. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 30. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2022 A přesně tam mě poslali když jsem se na ně ptal včera v butiku v Curychu. Tak ať si je tam nacpou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 1. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2022 V pořádku, podle Hayeka jsi zažil dobrodružství a budeš mít o čem vyprávět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 1. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2022 před 5 hodinami, VojtaB napsal: V pořádku, podle Hayeka jsi zažil dobrodružství a budeš mít o čem vyprávět Ale však jo, prošel jsem se po Curychu a ten plastovej šmuk vyfotil aspoň přes sklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roberthonzik Odesláno 1. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2022 Benátky i Vídeň úplně v pohodě. Včera nakoupeno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaB Odesláno 29. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2022 Ještě, že ty rakouský jezera udělali tak blízko SWATCHstorů, pak se ty romantický výlety hned plánujou líp Jinak za retail jsou to fajn hodinky, ale přeplácet je fakt nemá smysl. Tím spíš, že jsou už úplně v pohodě skladem… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Videl je uz nekdo nekde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 @AdaMoss šel by ses mačkat do fronty na plastový hodinky, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Kluci, vážně jste ještě nikdo nezkusil dát tyhle plastový Swatchky na originální tah z Moonů? Včera jsem procházel ty internety a nikde jsem to nenašel, ale je mi divný, že bych takovou bejkárnu vymyslel jenom já jedinej na celým světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 Jestli me pamet nesali, tak to daval uz snad nekdo sem i do tohoto vlakna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 1. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2022 No já jsem se tady o tom už dřív zmínil, ale nevím, jestli to někdo zkusil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 Říkám si, proč lidi čekají ve frontě a pak mi došlo, na co čekají Dnes tedy Westfield Chodov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 V 4. 9. 2022 v 3:22, roberthonzik napsal: Jj jsou vždy fuč. Třeba 2 ks Mercury a vždy je vlastně první člověk z fronty hned vezme. Ono to tak uplne nie je. Vzdy plati jeden človek jedny hodinky. Dokonca 2 ks, akože 1ks ty a jeden manželka nemôžeš zaplatit jednou kartou. Aspon ja som mal takú skúsenost z Benátok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 5. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2022 V 12. 7. 2022 v 7:54, AndyAaron napsal: Mne nevadi, pokud promoci jednoho produktu zaroven podpori neco jineho ze sveho portfolia. Me rozciluji ty tanecky kolem nejprve velkohubych prohlaseni a pak dostupnosti - nedostupnosti. Nepotrebuju chodit k AD ve smokingu. Rad bych proste prisel do boutique, vyzkousel, co se mi libi, zaplatil a spokojene odesel To prist, vyskusat, zaplatit a odist by sa mi pacilo zvast u Rolexu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se