lub Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 já používám k max spokojenosti north face bundičku, taková velmi jemná pletenina, tenká a lehká. už mám druhou, kolem dvojky stojí. neprofoukne a při dešti kapky stékají. a hlavně dýchá. pod ní, při těchto teplotách, triko z moiry a funkční tenkou mikinu s lídlu. jsem rád za tuhle kombinaci, na těle to ani necítím, skvělý komfort. tu north face i na běžky, akorát dle teploty přidávám další spodní vrstvy.
Beet Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 njn zatím na tvrdý povrch sedí dobře... za 30e jsem je musel vzít. :-) Co to jsou zač? Ta cenovka je hoooodně příjemná.
Návštěvník Strocek Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 já používám k max spokojenosti north face bundičku, taková velmi jemná pletenina, tenká a lehká. už mám druhou, kolem dvojky stojí. neprofoukne a při dešti kapky stékají. a hlavně dýchá. pod ní, při těchto teplotách, triko z moiry a funkční tenkou mikinu s lídlu. jsem rád za tuhle kombinaci, na těle to ani necítím, skvělý komfort. tu north face i na běžky, akorát dle teploty přidávám další spodní vrstvy.pošli název nebo odkaz. dík
ismit Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Pro mě je v zimě nebo větru bunda teda absolutní základ. Nějaké termo vrstvy prostě dřív nebo později profouknou a rychle zmokneš. Asi v roce 2010 jsem si nechal poradit od zkušených ultramaratonců a světe div se, doporučili mi Adidas s tím, že mají otestovanou slušnou výdrž při častém praní. Dal jsem na tyto rady a bundu mám jako základ dodnes a neměnil bych. K tomu mám ještě lehčí bundičku Adidas z minulého PIMU, ta je hodně tenká a základní. Na takové to počasí mezi mám vestu od Ronhill za pár set, taky velká spokojenost!
guzmic Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 Co to jsou zač? Ta cenovka je hoooodně příjemná.https://www.idnes.cz/onadnes/zdravi/mizuno-wave-rider-17.A140515_145602_behani_fro mizuno wawe rider 17Prodávala je paní na Facebooku, fungl nové v krabici a měla moju velikost, tak jsem neváhal.
guzmic Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 No a ohledně těch bund mám stejný názor jako Anela, dávám si hodně vrstev oblečení, do 5 stupňů běhám jen v dlouhém tričku a pod tím dvě vrstvy. Kolem 0 mám vyzkoušenou nějakou obyčejnou softshell bundu kolem litru a funguje už x let perfektně.Mám i nepromokavou Craft ale je na h..no nepromokne, ale člověk se strašně potí a je stejně celý mokrý.
Beet Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 https://www.idnes.cz/onadnes/zdravi/mizuno-wave-rider-17.A140515_145602_behani_fro mizuno wawe rider 17Prodávala je paní na Facebooku, fungl nové v krabici a měla moju velikost, tak jsem neváhal. Pěkná náhodička. Já měl Ridery 16 a to byly neskutečné rakety. Teď mám 22 a ty už tak rychlé nejsou.
lub Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 pošli název nebo odkaz. díkhele tak uz jsem ji v nabidce nedohledal. na bunde je jen oznaceni windwall.. kupoval jsem predloni v northface prodejne v arkadach na pankraci. tehdy velmi ochotna pani doobjednala mou velikost.ja jinak na hadry nejsem a nezajima me to, ale na rychly pohyb v prirode to mam vychytany a je to fakt potreba. nesnasim kdyz se v tom potim a dusim. takze jen foto pro info..
Návštěvník Strocek Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 20. prosince 2019 dík za foto, já na ty hardy taky nejsem. U mámy jsem zrovna vobjevil starou softšílku co jsem tam měl, tak sem si říkal, že do tý zimy na lítačku by to mohlo stačit.
rolas Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Letos mi ta Lysá moc nepřeje... 10 metrů k parkovišti mi chybělo.
guzmic Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 a k...va to nevypadá moc dobře, co se stalo?
rolas Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Špatně jsem došlápl a zvrtnul jsem si to, během toho zvrtnuti jsem slyšel i lupnutí, tak jsem si radši skočil na pohotovost, tehdy ještě šlo na to chodit, udělali rtg snímek a prý vše ok a proč tam chodím když mi nic není, přes noc mi to oteklo a teď už i hraje barvami, jen se bojím aby vazy byly v pořádku.
moco Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Špatně jsem došlápl a zvrtnul jsem si to, během toho zvrtnuti jsem slyšel i lupnutí, tak jsem si radši skočil na pohotovost, tehdy ještě šlo na to chodit, udělali rtg snímek a prý vše ok a proč tam chodím když mi nic není, přes noc mi to oteklo a teď už i hraje barvami, jen se bojím aby vazy byly v pořádku.Kup Wobenzym a dávej koňské dávky
moco Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Teď mám odběhnuto pár desítek km v Asics Kayano 26 a zatím se mi jeví pocitově tvrdší než GT-2000 7, v kterých mám o pár desítek km naběháno více. A to jsem myslel, že Kayano budou pohodlnější.
Anela Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2019 Špatně jsem došlápl a zvrtnul jsem si to, během toho zvrtnuti jsem slyšel i lupnutí, tak jsem si radši skočil na pohotovost, tehdy ještě šlo na to chodit, udělali rtg snímek a prý vše ok a proč tam chodím když mi nic není, přes noc mi to oteklo a teď už i hraje barvami, jen se bojím aby vazy byly v pořádku.máš štěstí, že je to podle rentgenu ok. já to měl 2x v sádře (ani jednou se mi to nestalo při běhu).tyhle poslední metry před parkovištěm bývají občas nejnebezpečnější, protože se člověk už moc nesoustředí. nech to přes svátky v klidu, případně to hoď do ortézy, ať tě neláká tu nohu moc ohýbat. chladit, na noc klidně nohu trochu podložit... a po novém roce, až to splaskne a bude ok, pomalu rehabilitační cviky a cvičit a posilovat kotník (ale postupně, ne že skočíš na overball a hned si ho zas zvrtneš). držím palce ať to máš brzo v cajku a uvidíme se na nějaké lednové lysé - btw. guzmo, už máš vybraný nějaký termín?
rolas Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2019 Chlapi díky za rady, Wobenzym už sypu, do toho jsem neplánovaně užívám teď Geloren, tak snad to půjde rychle do původního stavu. Ortézu jsem si sehnal a dávám tomu klidový režim, nicméně já už to 1 měl podvrtnuté, tehdy jsem začal běhat až za 3 měsíce, než to bylo v pořádku, toto vypadá, že by snad mohlo mí lehčí průběh. Mám v plánu jakmile se to trochu zpraví, chodit plavat a budu muset zas začít dělat nějaké cviky na kotník ať se to zpevní.
Beet Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2019 máš štěstí, že je to podle rentgenu ok. já to měl 2x v sádře (ani jednou se mi to nestalo při běhu).tyhle poslední metry před parkovištěm bývají občas nejnebezpečnější, protože se člověk už moc nesoustředí. nech to přes svátky v klidu, případně to hoď do ortézy, ať tě neláká tu nohu moc ohýbat. chladit, na noc klidně nohu trochu podložit... a po novém roce, až to splaskne a bude ok, pomalu rehabilitační cviky a cvičit a posilovat kotník (ale postupně, ne že skočíš na overball a hned si ho zas zvrtneš). držím palce ať to máš brzo v cajku a uvidíme se na nějaké lednové lysé - btw. guzmo, už máš vybraný nějaký termín?Ty jo, uz začínáme domlouvat další Lysou? Paráda. Já jsem v 5. týdnu pracovně mimo. Dnes jsme byli na horách v Beskydech a po sněhu ani památky. Jakože vůbec nic.
runner Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2019 Po delší době jsem se vydal aspoň k nám na Skalku a z toho jak je ten kopec vymlácený je mi fakt smutno. V úterý na bajku to bylo teda veselejší. Na Lysé jsem letos snad ještě nebyl, ale pokud by se něco událo a nebyly by jiné povinnosti, tak bych se přidal.
guzmic Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 22. prosince 2019 To: Anela, leden vůbec nevím.... když nebudu v práci a bude čas jsem pro.Chlapi a co Silvestr, nebo Nový rok vyběhat řízky a salát. :-D https://www.csfd.cz/film/532857-ultra/prehled/ dnes jsem našel tohle, pro běžce parádní film.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se