Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Za mě Lysá nejdříve taky od 24.2., ale uvidí se co noha, včera jsem byl poprvé na bazénu a pomalu se snažím dávat kotník do původního stavu :)

Odesláno

v sobotu se odehrál další ročník T1 indoor maratonu v ČB. Pohodová akce, kraťasy, triko a Radek s Radkou, kteří vás konstantně předbíhají o nějakých 5, 6, 7 kol :-D.

měl jsem 3:33, což naprosto odpovídá mému chabému tréningu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

v sobotu se odehrál další ročník T1 indoor maratonu v ČB. Pohodová akce, kraťasy, triko a Radek s Radkou, kteří vás konstantně předbíhají o nějakých 5, 6, 7 kol :-D.

měl jsem 3:33, což naprosto odpovídá mému chabému tréningu.

Počkej počkej, jako 3:33 tempo na maratonu? To je slušný fičák, tak chabé výkony bych podával rád :-0

Odesláno

Běžel jsem to asi po 6té a jsem na to zvyklý. Je to pohoda, běžíš v kraťasech a triku, jsi neustále obklopený skvělými běžci (letos tam byli např. Dvořáček, Brunner vyhrál, Churáňová). Většinu času jsem poslouchal nějaké podcasty a hudbu.

jedno kolo je cca 400 m, má to docela dobře udělanou tu trasu, viz propozice: https://cbmaraton.jihoceskybezeckypohar.cz/cz/propozice

ano, jistě, tempo 3:33 :-D

koukám, že tempo 3:33 je maraton za 2:30, tak tam ještě nejsem teda, hehehe.

Odesláno

To jsou docela běžné reakce běžců, kteří to nezkusili.

Fakt mě potěšil kámoš, který hraje celý život fotbal a když jsem mu vysvětlil co a jak, řekl: to je super, ze si zaběháš v teple .

Odesláno

díky teplému počasí jsem začal více běhat a splnil si plán - za leden 40km za týden,

už se ale těším na kolo, až budu jezdit na jaře do práce:)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

také jsem měl za leden 18 běhů :-) jen teda dohromady 180 Km. 

Nutně potřebuju delší víkendové běhy a přes den kvůli rodině nestíhám, asi budu běhat později večer s reflexní vestou a pořádně nabitou čelovkou... Protože už to musím zlomit, potřeboval bych trochu navýšit kilometráž.

Odesláno

také jsem měl za leden 18 běhů :-) jen teda dohromady 180 Km. 

Nutně potřebuju delší víkendové běhy a přes den kvůli rodině nestíhám, asi budu běhat později večer s reflexní vestou a pořádně nabitou čelovkou... Protože už to musím zlomit, potřeboval bych trochu navýšit kilometráž.

V chladném počasí bych to tak nehrotil

Odesláno

mimochodem, pulka unora skoro pryc, jak to vypada s tou lysou? plati neco v tydnu 24.2. ? utery 25.2.?

Chlapi ja uz mam 14 dni nejaky moribundus a spis se to horší, nez naopak. Takze ja to ted nedám.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Já teda letos zatím slabota, mám snad jen 100 km nějak mi nepřeje zdraví....

Chlapi, Anela, Beet atd. nedáme  ve čtvrtek Lysou, odpoledne/navečer klidně i čelovky. :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...