Libor_OV Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 Též mám radši širší - a můžu doporučit New Balance Leadville 1210. Kromě toho, že jsou docela pohodlné, tak mi aji dlouho vydžely (kromě delších tréninkových terénních výběhů jsem v nich absolvoval 1x K100 a 2 x B7).
Anela Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 ja si tedka planuju koupit na objem nejakou levnejsi adidasku, chci zkusit co to vydrzi a hlavne stoji "par korun".prece jen kupovat si kazdy rok jedny az dvoje inov8 za 3-4 tisice se mi nechce, ikdyz jsou to super kecky... nemaji pro me tu spravnou objemovou vydrz.
redd Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 Ještě jeden dotaz, mám teď boty Dynafit msfeline, no za rok už toho mají dost za sebou. Mám experimentovat a zkusit jinou značku, nebo zůstat u toho co mi sedí? Mám dost široké chodidlo a tato bota mi pasuje fakt dobře. A nevím jaké trail boty jsou vhodné na širší chodidla. Inov se mi třeba líbí moc, ale na noze mi nějak nesedí.Muzes zkusit neco od Mizuno. Jinak pokud behas 3x tydne - zkus jeden trenink kvalitu (intervaly, tempo), jeden trenink volny beh a jeden trenink dlouhy beh. Drepovat a jinak cvicit se da i doma pred televizi. A neprezen to
guzmic Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 ja si tedka planuju koupit na objem nejakou levnejsi adidasku, chci zkusit co to vydrzi a hlavne stoji "par korun".prece jen kupovat si kazdy rok jedny az dvoje inov8 za 3-4 tisice se mi nechce, ikdyz jsou to super kecky... nemaji pro me tu spravnou objemovou vydrz.Ty běháš mnohem víc než já. :-) Já si zase říkám, do hospody mic nechodím a kromě hodinek už mám jako koníček pouze to běhání, tak těch cca 100 eur každý rok klidně dám. Musím si ty inov pořádně někde vyzkoušet, ale možná fakt zůstanu u těch dynafit. :-)
Anela Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 Ty běháš mnohem víc než já. :-)to je relativní, možná kdybychom srovnali kilometry, byl bys překvapený. já vlastně běhám docela málo, kilometráž doháním tím, že mám pár ultra distancí za rok... zkus si tyhlety - v recenzi píšou, že jsou hodně široké - https://rungo.idnes.cz/test-inov-8-novinka-trail-talon-race-ultra-fgi-/behani.aspx?c=A160816_225446_behani_izejá jsem si před chvílí donesl z obchodu ty adidy https://www.sportisimo.cz/adidas/galaxy-trail-m/175265/ a zítra je vezmu na cestu z práce - samé pole, lesy, bláto a tak, jsem zvědavý, jaký rozdíl to bude...
guzmic Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 Jjj přesně na tyto inov jsem koukal o víkendu, mám je na seznamu. No a ty adidy za ty prachy vypadají moc dobře, jsem zvědavý na tvoje pocity.
Beet Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 Ještě jeden dotaz, mám teď boty Dynafit msfeline, no za rok už toho mají dost za sebou. Mám experimentovat a zkusit jinou značku, nebo zůstat u toho co mi sedí? Mám dost široké chodidlo a tato bota mi pasuje fakt dobře. A nevím jaké trail boty jsou vhodné na širší chodidla. Inov se mi třeba líbí moc, ale na noze mi nějak nesedí.Ja beham vsechny tereny v objemovkach. Beham drtivou vetsinu treninku 80% teren a zbytek asfalt a v objemovkach to zvladam bez problemu. Jinak New Balance mivaji sirku 2E v prodeji i v Evrope. Tak koukni.
guzmic Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 Budu vypadat jako blbec, ale co si představit pod pojmem "objemovka"
Beet Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 Budu vypadat jako blbec, ale co si představit pod pojmem "objemovka"U me aktualne Asics Nimbus 19, Saucony Triumph ISO 2, Adidas Supernova Glide boost 6.
Beet Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 https://rungo.idnes.cz/test-inov-8-parkclaw-je-nejlepsi-univerzalni-bota-roku-2017-pea-/behani.aspx?c=A180109_185027_behani_ize Pisou ze jsou širší. Ty se mi líbí. A do terenu jak dělané. Mozna do nich pujdu na příští sezónu.
guzmic Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 Tak zatím se rozhoduju mezi Inov trail-talon 275 a Dynafi ms feline co běhám teď. http://www.inov-8.cz/trail-talon-275-chill-s Jinak všem moc díky za rady a tipy.
Beet Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Únor nám pomalu začíná končit, tak je třeba pomalu přemýšlet nad letošní termínovkou.Zatím se mi to rýsuje takto:18.3. Jarní desítka - Kravaře - prakticky zahájení jarní sezony28.4. Vesnická olympiáda - reprezentace naší vesničky květen-červen - nějaký půlmaraton v okolí jako test16.6. Midnight Sun půlmaraton - Tromso - jednoznačně jarní vrchol sezony13.10. Vokolo Priglu - podzimní vrchol28.10. Porubský čtvrtmaraton - Ostrava31.12. Silvestrovsky beh Hrabovou - tradice (můj nejčetnější běh) To jsou pravděpodobné pílíře letošní sezony. Místních závodů bude pravděpodobně více, ale to se řeší spíš operativně. Hlavně aby drželo zdraví. Jak jste na tom vy s plány na letošní sezonu?
Z. Paul Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 Cross Triathlon v Mostě - Sprint.Cross Triathlon Mimoň. A hlavně přežít chemo
guzmic Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 http://beh.wbl.sk/ Já jsem přihlášený tady, no když nebudu všude poslední, tak to bude úspěch. :-DJe to 15 závodů, popravdě budu rád když časově zvládnu 8-10.Jinak když by měl někdo zájem, máme team aj na Run Slovakia 2018 a jak to tak poznám, místo se vždy uvolní. Takže stačí mi napsat. :-)Více info zde: https://therun.sk/
Anela Odesláno 19. února 2018 Nahlásit Odesláno 19. února 2018 zatim jsem prihlaseny na dva zavody nad 42 km uvidime, kam me pusti plantarni fascie. po lednove davce to bylo, da se rict, v pohode a ted to zase vratilo po pitomych 15 km v unoru. takze opet stop minimalne do konce brezna. zanet ucha me zastavil i v plavani.bez treningu skoro nema cenu utracet penize za startovne a opetovne si rozjizdet nezahojenou patu - vysledek stejne zadny neudelam. mozna bude tato sezona ve znameni odpocivani... a to startovne jeste muzu prodat
Honza Č. Odesláno 3. března 2018 Nahlásit Odesláno 3. března 2018 ... jsem takový spici nadšenec.. moc mě kolena nepustí, když už , tak musím trénovat od půl km přes 1km a dal navyšovat, už jsem se dostal na 14 km.. hlavně jako trénink do hor.. teď ty kolena nějak zlobí tak snad zaberou kolagenove injekce od pana primáře.... Sent from my iPhone using Tapatalk
jaret Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Odesláno 4. března 2018 Ja začínám sezonu tradičně ve Kbelích na desítce, běžela se včera, sice trosku zima, ale jinak fajn í když tu původní trasu jsem měl radsi
Beet Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 A jak jsi dopadl? Já ji běžel jedinkrát v životě v roce 2002 a běželo nás celkem 135.
jaret Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Odesláno 5. března 2018 Ja ji běhám asi od r 2011,12? to bylo ještě hodne pod 1000 lidí a davali bavlneny tricka :-) teď už jich je asi 1500 a je to uz docela maso.. doběhl jsem, to byl cíl, měl jsem nějaký zdravotní komplikace přes zimu, tak jsem to nehrotil, 5 minut za osobakem, ale koule mi to nerve :-)
Ragoon Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Od leta jsem skoro nebehal, v unoru jsem konecne zacal zase pravidelne behat, hecli jsme se s kolegama v praci a docela me to nakoplo. Nabehano 90km za unor, chtel jsem dat stovku, ale na konci unora v nedeli jsem vyrazil v -15 a nak me to zkolilo, druhej den uz sem byl nachcipanej a neschopnej to dotahnout .. beham 10-15km.. ted na me zas neco vlezlo, takze v breznu to nevidim moc pozitivne, uz aby se hlavne oteplilo a prestalo snezit.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se