AndyAaron Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Ja mam zatim Everest a dokoncuju K2. Vzal jsem to od tech nejvyssich, zbytek uz bude malina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjanek Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Tady jede někdo na body :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Víte někdo přesně, kdy Garmin začal s těma Trekama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sido Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 před 4 minutami, Prochy68 napsal: Víte někdo přesně, kdy Garmin začal s těma Trekama? 15.3.2023 pokud se nepletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 Ahoj, běhá tu někdo v Altra Provision? Jsou v pohodě? Doteď jsem běhal v Asics Kayano a pomalými krůčky začínám běhat s dropem 0 - teď běhám kratší běhy s Altra Lone peak, neboť na chůzi již delší čas používám barefoot a vyhovuje mi to. Altra Provision se liší od ostatních modelů tím, že jsou navíc pronační, což bych na delší běhy uvítal. Určitě nemám v plánu přejít na běh v barefoot, ale Altra má veškeré parametry barefoot až na to, že jsou tlumené, což je pro mě ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Nebude někdo v neděli na V. Kunratický ? Já teda doma chcípu s virózkou, ale do neděle snad budu ready ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 Já nebudu. Běžel jsem ji 4x, ovšem naposledy v roce 2005. Pak jsem se odstěhoval z Prahy. Ať se dáš do kupy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 8. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2023 před 59 minutami, Beet napsal: Já nebudu. Běžel jsem ji 4x, ovšem naposledy v roce 2005. Pak jsem se odstěhoval z Prahy. Ať se dáš do kupy. díky ... přihlásila nás přítelkyně, jen mi to tehdy zapomněla říct, resp se zeptat ... ale prej rovnou i hospodu potom, tak jí zabiju až s plným žaludkem, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 V 5. 11. 2023 v 9:17, moco napsal: Ahoj, běhá tu někdo v Altra Provision? Jsou v pohodě? Doteď jsem běhal v Asics Kayano a pomalými krůčky začínám běhat s dropem 0 - teď běhám kratší běhy s Altra Lone peak, neboť na chůzi již delší čas používám barefoot a vyhovuje mi to. Altra Provision se liší od ostatních modelů tím, že jsou navíc pronační, což bych na delší běhy uvítal. Určitě nemám v plánu přejít na běh v barefoot, ale Altra má veškeré parametry barefoot až na to, že jsou tlumené, což je pro mě ideální. Ti závidím, já ty Altra nedávám, každý běh mě bolí achylovka.... první kilometr paráda a pak jsem v prdeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 V 9. 11. 2023 v 3:02, guzmic napsal: Ti závidím, já ty Altra nedávám, každý běh mě bolí achylovka.... první kilometr paráda a pak jsem v prdeli. Já začal pomalu, prakticky minulý rok jsem začal chodit v ponožkách Skinners do posilovny, letos před létem jsem si koupil barefoot gumové botky (místo crocs), ve kterých jsem strávil většinu léta (chození) no koncem léta jsem pořídil barefoot tenisky a na podzim Altra Lone peak a začal jsem v nich běhat. Je to rok a stále když jdu delší trasu po městě v barefoot, tak nohy - svaly - cítím. Prakticky, když jdu, tak mám pocit, že ty nohy stále procvičuju, kdežto v normálních botech mám pocit "mrtvé" nohy/chodidla v botě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Já od roku 2016 víceméně přešel na barefoot obuv kromě náročných aktivit (běh a vysokohorská turistika s báglem). Tam nedám dopustit na "konvenční" obuv. Můj názor je, že běh v barefootech vyžaduje hodně hodně času s nejasným výsledkem, ale vysokým rizikem. Taky většinu času člověk neběhá, ale chodí, a tudiž normální obuv na chůzi je důležitější. Moje doporučení je: doma chodit bos, venku v barefootech (boty/sandály), běhat v dostatečně širokých botách, ale aspoň s nějakým tlumením (a klidně i s dropem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 hele a co přesně tím barefootem sledujete? Neberte to jako pruzení, ale nějak nechápu k čemu běhat v něčem, kde mám po 2km pocit, že mě mlátili tyčí přes achilovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 trochu jiná planeta… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 za 7h odtrénováno. Pohodička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 před 39 minutami, Ajaj napsal: hele a co přesně tím barefootem sledujete? Neberte to jako pruzení, ale nějak nechápu k čemu běhat v něčem, kde mám po 2km pocit, že mě mlátili tyčí přes achilovky. No já v nich neběhám, ale chodím… Za ty roky se mi krásně srovnaly prsty, nohu pořád posiluješ (klenbu atd), celkově pecka… Na běhání za mě nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 před 16 minutami, Ajaj napsal: za 7h odtrénováno. Pohodička. Objem vs rychlost nekomentuju, ale by mě jeblo furt běhat dokola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 von je silničář, takže to je ok bejt trochu mentálně mimo :-))) Jinak je to vítěz letošního Spartathlon (246km). První v historii, co to dal pod 20h Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 před 2 hodinami, redd napsal: Já od roku 2016 víceméně přešel na barefoot obuv kromě náročných aktivit (běh a vysokohorská turistika s báglem). Tam nedám dopustit na "konvenční" obuv. Můj názor je, že běh v barefootech vyžaduje hodně hodně času s nejasným výsledkem, ale vysokým rizikem. Taky většinu času člověk neběhá, ale chodí, a tudiž normální obuv na chůzi je důležitější. Moje doporučení je: doma chodit bos, venku v barefootech (boty/sandály), běhat v dostatečně širokých botách, ale aspoň s nějakým tlumením (a klidně i s dropem). Naprosto souhlasím, mám Barefoot sandály a dvoje boty na běžné nošení, to pohodlí je neskutečné, ale běhat v tom pořádně nemůžu. Teď mám rozšířené Hoka challenger 6 ale ještě o chlup širší bych zvládnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Mám stejnou zkušenost a shodu - na chození je to paráda, teď jak si nazuju klasické tenisky, tak jsem jak ve svěráku. Ty Altra jsou prakticky normální běžecké botky s 0 mm drop a širokou špicí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se