Leviathan Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 Ja som vcera vecer dal po case zasa Intervaly a skoro som umrel. Po 7 km vymalovane. Som musel ist potom na pivo.(a)
quest987 Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 Tak dnes jsem dal poprvé v zivote první běh. Pro zacatek 5km za 26 minut ,potesilo mne, že sem udržel konstantní tempo v každém kilometru bez výkyvů. Nevím jestli je to dobré nebo špatné , zítra uvidim co na to nohy.
tommas4 Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 Tak dnes jsem dal poprvé v zivote první běh. Pro zacatek 5km za 26 minut ,potesilo mne, že sem udržel konstantní tempo v každém kilometru bez výkyvů. Nevím jestli je to dobré nebo špatné , zítra uvidim co na to nohy. Neznám tvou váhu výšku věk, ale trošku zpomal tempo. 2x až 3x týdně pro začátek bude ok. Vzdálenost taky, přidat můžeš vždycky podle toho co běháním sleduješ; )
Muffik Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Odesláno 12. března 2016 Kuwa, poprvé v životě jsem se přihlásil na pražský 1/2M a už 14 dní mám v háji achilovku.Je jedno, jestli to nechávám v klidu, nebo zkouším lehce běhat/pokulhávat, bolí to furt
MAD68 Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Nejvíc spokojený bych byl, vidět tep na hodinkách a zároveň i v mobilu z jednoho hrudního snímače. Telefon si chci brát, člověk blbě došlápne a může si zavolat pomoc.Ahoj, používám tepák z Lidlu. Ten přenáší tep jak přes bluetooth, tak frekvenci do obyč hodinek bez kódování (SIGMA, HAC4).
bladerunner Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 To akože vieš čítať údaje o tepe z Lidl-ackého pásu v mobile? Píšem ťapkou.
gorlo Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Mad68: Ten mám koupený, měli ho teď v nabídce. Dokáže tep zobrazovat na dvou zařízeních současně? Vím že umí Bluetooth a ant+, ale jestli současně.
MAD68 Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 O Ant+ tam nic napíšou pouze bluetooth a 5,3kHz. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
gorlo Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Koupil jsem jen hrudni pás, umí Bluetooth a Ant+, což je těch 5,3kHz.
MAD68 Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Můj stařičký HAC4 ant+ určitě nepodporuje, ale třeba to je nový název pro staré připojení. Pro mne je hlavně důležité zobrazení na dvou zařízeních vzájemně. Dle budíku jedu či běžím a na telefonu lépe a rychle vyhodnotím.
organic Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Odesláno 16. března 2016 Tak jsem vybehnul po vice nez rocni pauze. Nova kerka me nepusti do bazenu, tak jsem tyden nesportoval a nemuzu bez toho byt. Cekal jsem, ze vykaslu plice po kilometru, ale dal jsem ctyrku v kuse za necelou pul hodinku. Prekvapil jsem sam sebe. Ted to jeste udrzet a udelat z behu zavislost
sery.vlk Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Co dělá delfín v běžeckým vlákně?
organic Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Delfín nemůže plavat, tak vylezl na souš. Evoluce
panedge Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Tak jsem vybehnul po vice nez rocni pauze. Nova kerka me nepusti do bazenu, tak jsem tyden nesportoval a nemuzu bez toho byt. Cekal jsem, ze vykaslu plice po kilometru, ale dal jsem ctyrku v kuse za necelou pul hodinku. Prekvapil jsem sam sebe. Ted to jeste udrzet a udelat z behu zavislost Dobry,ja trenuju na pulmaraton.Permanentne me bolej hnaty jak dobytek:-)
organic Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Já jsem dneska u oběda řešil s kolegou, co mimochodem ráno přiběhl do práce z Vinohrad 9.5 km a běhá maratony, že jsem včera cítil drobnou bolest na vnější straně levého kolene. Říkal že to je velmi rozšířená věc, tzv. ITB syndrome (je to Ir, nevím, jak se to řekne česky), a že na to existují cviky. Tak koukám na netu, že mě vlastně bolí koleno, protože mám slabé hýžďové svalstvo. Příroda mě překvapí každý den jo a bolí mě akorát přední strana stehen, za to ale fest.
sery.vlk Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 https://www.fyzioklinika.cz/clanky-o-zdravi/iliotibialni-syndrom-itbs Máš tam i nějaký stretch.
323GT Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 Já jsem dneska u oběda řešil s kolegou, co mimochodem ráno přiběhl do práce z Vinohrad 9.5 km a běhá maratony, že jsem včera cítil drobnou bolest na vnější straně levého kolene. Říkal že to je velmi rozšířená věc, tzv. ITB syndrome (je to Ir, nevím, jak se to řekne česky), a že na to existují cviky. Tak koukám na netu, že mě vlastně bolí koleno, protože mám slabé hýžďové svalstvo. Příroda mě překvapí každý den jo a bolí mě akorát přední strana stehen, za to ale fest. Tak přesně toto teď řeším také - bolest vnější strany levého kolene, až úplně ve spodní části. Ovšem moc to neodpovídá popisu ITBS. Mě to nebolí při dopadu na levou nohu, ale naopak ve fázi, kdy pokrčím koleno při pohybu nohy směrem dopředu. Nejhorší je potom volná chůze, nebo chůze ze schodů. Bolest po jednom dni zmizí.
panedge Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 redd-asi jo,to víš amatér:-)bylo mi řečeno,že mám chodit na masáže a víc relaxovat.
organic Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Odesláno 17. března 2016 https://www.fyzioklinika.cz/clanky-o-zdravi/iliotibialni-syndrom-itbs Máš tam i nějaký stretch.Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se