Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak dnes jsem dal poprvé v zivote první běh. Pro zacatek 5km za 26 minut ,potesilo mne, že sem udržel konstantní tempo v každém kilometru bez výkyvů. Nevím jestli je to dobré nebo špatné , zítra uvidim co na to nohy. 

Odesláno

Tak dnes jsem dal poprvé v zivote první běh. Pro zacatek 5km za 26 minut ,potesilo mne, že sem udržel konstantní tempo v každém kilometru bez výkyvů. Nevím jestli je to dobré nebo špatné , zítra uvidim co na to nohy. 

Neznám tvou váhu výšku věk, ale trošku zpomal tempo. 2x až 3x týdně pro začátek bude ok. Vzdálenost taky, přidat můžeš vždycky podle toho co běháním sleduješ; )

Odesláno

Nejvíc spokojený bych byl, vidět tep na hodinkách a zároveň i v mobilu z jednoho hrudního snímače. Telefon si chci brát, člověk blbě došlápne a může si zavolat pomoc.

Ahoj, používám tepák z Lidlu. Ten přenáší tep jak přes bluetooth, tak frekvenci do obyč hodinek bez kódování (SIGMA, HAC4).

Odesláno

Mad68: Ten mám koupený, měli ho teď v nabídce. Dokáže tep zobrazovat na dvou zařízeních současně? Vím že umí Bluetooth a ant+, ale jestli současně.

Odesláno

Můj stařičký HAC4 ant+ určitě nepodporuje, ale třeba to je nový název pro staré připojení.

Pro mne je hlavně důležité zobrazení na dvou zařízeních vzájemně. Dle budíku jedu či běžím a na telefonu lépe a rychle vyhodnotím.

Odesláno

Tak jsem vybehnul po vice nez rocni pauze. Nova kerka me nepusti do bazenu, tak jsem tyden nesportoval a nemuzu bez toho byt. Cekal jsem, ze vykaslu plice po kilometru, ale dal jsem ctyrku v kuse za necelou pul hodinku. Prekvapil jsem sam sebe. Ted to jeste udrzet a udelat z behu zavislost :)

Odesláno

Tak jsem vybehnul po vice nez rocni pauze. Nova kerka me nepusti do bazenu, tak jsem tyden nesportoval a nemuzu bez toho byt. Cekal jsem, ze vykaslu plice po kilometru, ale dal jsem ctyrku v kuse za necelou pul hodinku. Prekvapil jsem sam sebe. Ted to jeste udrzet a udelat z behu zavislost :)

Dobry,ja trenuju na pulmaraton.Permanentne me bolej hnaty jak dobytek:-)

Odesláno

Já jsem dneska u oběda řešil s kolegou, co mimochodem ráno přiběhl do práce z Vinohrad 9.5 km a běhá maratony, že jsem včera cítil drobnou bolest na vnější straně levého kolene. Říkal že to je velmi rozšířená věc, tzv. ITB syndrome (je to Ir, nevím, jak se to řekne česky), a že na to existují cviky. Tak koukám na netu, že mě vlastně bolí koleno, protože mám slabé hýžďové svalstvo. Příroda mě překvapí každý den :) jo a bolí mě akorát přední strana stehen, za to ale fest.

Odesláno

Já jsem dneska u oběda řešil s kolegou, co mimochodem ráno přiběhl do práce z Vinohrad 9.5 km a běhá maratony, že jsem včera cítil drobnou bolest na vnější straně levého kolene. Říkal že to je velmi rozšířená věc, tzv. ITB syndrome (je to Ir, nevím, jak se to řekne česky), a že na to existují cviky. Tak koukám na netu, že mě vlastně bolí koleno, protože mám slabé hýžďové svalstvo. Příroda mě překvapí každý den :) jo a bolí mě akorát přední strana stehen, za to ale fest.

Tak přesně toto teď řeším také - bolest vnější strany levého kolene, až úplně ve spodní části. Ovšem moc to neodpovídá popisu ITBS. Mě to nebolí při dopadu na levou nohu, ale naopak ve fázi, kdy pokrčím koleno při pohybu nohy směrem dopředu. Nejhorší je potom volná chůze, nebo chůze ze schodů. Bolest po jednom dni zmizí.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...