Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No ještě je tam přeběh přes vodu. Což si vůbec nedokážu představit, běžet v mokrých křuskách. Nejde tak ani o zimu, ale že to chce asi vychytat i boty, aby v nich noha pak nelítala. To je pak o kotníky...

Vody jsem se poprvé taky bál, ale neni to problém, ani když je zima. Jinak ty kopce, to je teda síla, jak už zde bylo naznačeno (někdy je nutný jít skutečně po čtyřech), takže hodně štěstí :-)

Odesláno

Večer je na chcípnutí, ale ráno to nebylo o moc lepší. :-) Ale dnes už to mám za sebou.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Já dnes jeden z těch těžších - 3 hodiny, 35,7 km, průměrné tepy 145. Mám toho víc než dost...

To je slušné tempíčko na takovou vzdálenost.  :clap:

Odesláno

Já dnes jeden z těch těžších - 3 hodiny, 35,7 km, průměrné tepy 145. Mám toho víc než dost...

To je pro mě čas i vzdálenost mimo realitu, velká gratulace. :-)

Já bych si chtěl vyzkoušet konečně PM ale nějak se k tomu memůžu dokopat... :-)

Odesláno (upraveno)

Njn ty teploty jsou fakt peklo. Já se tento týden taky trápím jak nikdy. Běžně beru do 10 km jen 250 ml vody, no dnes jsem za necelých 8 km vypil skoro 0,5 L a stejně to nepomohlo, běželo se mi hrozně.

Jinak posledních cca 14 dní, běhám na tento kopeček. :-)

Upraveno uživatelem guzmic
Odesláno

Jaké teploty? Co budete dělat až bude pětatřicet? :D

Já včera 12 kiláků přes poledne a v pohodě. Jen jsem se trochu víc potil. :)

Odesláno

Taky jsem včera normálně byl, potil jsem se jako prase (obvykle jediný nespocený kolečko na prsou se spotilo:)), ale šlo to.

Jinak mě to zaujalo s tim pitim, já si to při běhu neumim představit.. jak se napiju míň než půl hoďky před během, srtašně to ve mně při každym kroku škrundá. Samo, něco jinýho by bylo běžet třeba dvě hodiny..

Odesláno

tak jsem byl dnes na boty (asfalt), ale z toho množství jsem nějaký nerozhodný, je nějaká dobrá volba, jistota okolo 2 litrů?

Diky za tip

Odesláno

Pekne Vam to beha chlapi. Ja uz mesic ani kilak. Vyklubal se mi z te nohy zanet sedaciho nervu tak se cpu praskama a malinko procvicuji. Ani fyzio nepomohlo.

Guzmic tu jeste provokuje fotkama. ;-)

Z toho prameni strecink pred tak i zchladnuti.

Odesláno

Já teda běhám jen občas 1-2x týdně zhruba, ale nedovedu si představit, že bych uběhl třeba dvacku... I když zdá se mi, že se to pomalu zlepšuje. A taky jsem včera zjistil, že i když myslím, že už melu z posledního, není to pravdou a sil je stále dost (sraní)  :lol2:

Odesláno

Dneska v poledne, teplota venku cca 26 stupňů, zaběhnuto cca 8 km. No a druhou půlku běhu jsem dal v tempu 5min30s/km to mě potěšilo, na mě fajn průměr. ;-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...