Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak já sem už prakticky nepatřím, s kupováním hodinek jsem skončil, ale přiznám se, že mi humorné vlákno chybí. Nešlo by s tím něco udělat..?

Upraveno uživatelem šíma
Odesláno
Před hodinou, šíma napsal:

Tak já sem už prakticky nepatřím, s kupováním hodinek jsem skončil, ale přiznám se, že mi humorné vlákno chybí. Nešlo by s tím něco udělat..?

Šlo. Kup si Chronomag a vlákno odemkni. SZ jsi (stejně jako každý člen) dostal.

Odesláno
před 3 hodinami, Bert napsal:

Šlo. Kup si Chronomag a vlákno odemkni. SZ jsi (stejně jako každý člen) dostal.

Caf, nechcem do toho nijako rypat ale ja som fakt SZ nedostal...

Odesláno
Před hodinou, eskimak napsal:

Caf, nechcem do toho nijako rypat ale ja som fakt SZ nedostal...

Chce to tu síce predať, ale bolo mu nás ľúto pri predstave, že by si bol novým majiteľom :)

Odesláno (upraveno)
před 21 minutami, Bert napsal:

Borci, kurva, odesláno 24000 SZ ... Kde je chyba?

Fakt netusim, ale urcite ziadna sz ohladom predaja. Mozno ako vravia chlapci vyssie, podvedome si ma vylucil...

Upraveno uživatelem eskimak
Typo
Odesláno
před 47 minutami, eskimak napsal:

Fakt netusim, ale urcite ziadna sz ohladom predaja. Mozno ako vravia chlapci vyssie, podvedome si ma vylucil...

Tak OK, ja ti teda pošlem tú moju SZ...

Odesláno

absurdita postování pouze “správných názorů” dotažená zákazem humoru, je pouze zrcadlením velikosti ducha vládce.

jinymy slovy je to pěkná blbost.

pokracujme v tomto trendu a priste si chronomag rozkliknete pouze ve smokingu se sklenkou skotské…aby nebyl dehonestován Franta Matějka hrdý majitel seiko5 z Třeště.

Odesláno

Já dostal poslední sz osmadvacátýho května. Takže ani já nejsem mezi 24000 vyvolenými. A to by jako nešlo, vynechávat lidi, páč bez lidí to nepude. 

Odesláno
před 20 minutami, vwtyp11 napsal:

absurdita postování pouze “správných názorů” dotažená zákazem humoru, je pouze zrcadlením velikosti ducha vládce.

jinymy slovy je to pěkná blbost.

pokracujme v tomto trendu a priste si chronomag rozkliknete pouze ve smokingu se sklenkou skotské…aby nebyl dehonestován Franta Matějka hrdý majitel seiko5 z Třeště.

👍

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...