šíma Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 (upraveno) Tak já sem už prakticky nepatřím, s kupováním hodinek jsem skončil, ale přiznám se, že mi humorné vlákno chybí. Nešlo by s tím něco udělat..? Upraveno 7. července 2022 uživatelem šíma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 Ja si myslim ze slo, normalne si nejaky hodinky kup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 Před hodinou, šíma napsal: Tak já sem už prakticky nepatřím, s kupováním hodinek jsem skončil, ale přiznám se, že mi humorné vlákno chybí. Nešlo by s tím něco udělat..? Šlo. Kup si Chronomag a vlákno odemkni. SZ jsi (stejně jako každý člen) dostal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 7. července 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 Já věděl, že to půjde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 před 3 hodinami, Bert napsal: Šlo. Kup si Chronomag a vlákno odemkni. SZ jsi (stejně jako každý člen) dostal. Caf, nechcem do toho nijako rypat ale ja som fakt SZ nedostal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 Bert myslel každej solventní člen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 tak to jsem zase v partě looserů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 před 10 minutami, JR_2010 napsal: Bert myslel každej solventní člen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 Před hodinou, eskimak napsal: Caf, nechcem do toho nijako rypat ale ja som fakt SZ nedostal... Chce to tu síce predať, ale bolo mu nás ľúto pri predstave, že by si bol novým majiteľom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 Napadá mě ten o sloníkovi a v tomto vlákně by to bylo poprvé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 Borci, kurva, odesláno 24000 SZ ... Kde je chyba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 Já to dostal. Takže to dostali slušný lidi sorry Eskimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 před 28 minutami, McStinger napsal: Chce to tu síce predať, ale bolo mu nás ľúto pri predstave, že by si bol novým majiteľom dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 (upraveno) před 21 minutami, Bert napsal: Borci, kurva, odesláno 24000 SZ ... Kde je chyba? Fakt netusim, ale urcite ziadna sz ohladom predaja. Mozno ako vravia chlapci vyssie, podvedome si ma vylucil... Upraveno 7. července 2022 uživatelem eskimak Typo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 před 47 minutami, eskimak napsal: Fakt netusim, ale urcite ziadna sz ohladom predaja. Mozno ako vravia chlapci vyssie, podvedome si ma vylucil... Tak OK, ja ti teda pošlem tú moju SZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 7. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2022 před 6 minutami, wawrik napsal: Tak OK, ja ti teda pošlem tú moju SZ... Nie, netreba, dik. Ja uz som si to aj tak rozmyslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 absurdita postování pouze “správných názorů” dotažená zákazem humoru, je pouze zrcadlením velikosti ducha vládce. jinymy slovy je to pěkná blbost. pokracujme v tomto trendu a priste si chronomag rozkliknete pouze ve smokingu se sklenkou skotské…aby nebyl dehonestován Franta Matějka hrdý majitel seiko5 z Třeště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 Já dostal poslední sz osmadvacátýho května. Takže ani já nejsem mezi 24000 vyvolenými. A to by jako nešlo, vynechávat lidi, páč bez lidí to nepude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuko Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 před 20 minutami, vwtyp11 napsal: absurdita postování pouze “správných názorů” dotažená zákazem humoru, je pouze zrcadlením velikosti ducha vládce. jinymy slovy je to pěkná blbost. pokracujme v tomto trendu a priste si chronomag rozkliknete pouze ve smokingu se sklenkou skotské…aby nebyl dehonestován Franta Matějka hrdý majitel seiko5 z Třeště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 8. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2022 (upraveno) Zpívat je ještě dovoleno? Upraveno 8. července 2022 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se