Kotlick Odesláno pondělí v 08:31 Nahlásit Odesláno pondělí v 08:31 V 19. 6. 2026 v 16:40, Pozorovatel napsal: Je tam i GreenWay a další. Nedělal bych z toho vědu Mě už ten prvotní strach z toho, že budu hledat nabíječku zcela přešel. Jedu si svoje na pohodu a případně řeším operativně. Vždy se něco najde i s jídlem, i kdyby to měl být Kaufland a já si tam koupil dva rohlíky a pařížský salát Kdybych jel sám, tak to taky neřeším, ale budu mít v autě syna-malýho autistu a manželku, která bude hypnotizovat dojezd Tak právě hledám něco s jídlem, ať si oba srovnají hladinu cukru a jsou "fklidu". Jak píšete, není to raketová věda, šlo mi jen o tipy lidí co to jezdí. Díky
Kotlick Odesláno pondělí v 08:31 Nahlásit Odesláno pondělí v 08:31 V 19. 6. 2026 v 17:12, Josef01 napsal: Nabíječek je všude přehršle. Přešel jsem z koncernové navigace na https://abetterrouteplanner.com/, to plánování je výrazně lepší, včetně zobrazení nabíjecích stanic. V každém městě je nabíječek na výběr dost od 22 kW, přes 50 kW až po 400 kW. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dík mrknu na to 1
Kotlick Odesláno pondělí v 09:07 Nahlásit Odesláno pondělí v 09:07 @DavidLC Jak píšou @Josef01 @MMCorsair a další, pozáruční servis už se celkem rozbíhá v nezávislých servisech, ještě to není všude, ale zlepšuje se to. I prodejci ojetin se naučí ty auta líp prodávat, tzn. že budou měřit kapacity baterek apod. údaje které jsou pro uživatele EV zásadní při koupi. Teď jsem jsem to moc nestudoval, ale když jsem vybíral EV 2 roky zpátky, tak to většina furt popisovala jako spalováky a neměli tam většinou údaje, které bych chtěl vidět (SOH, nabíjecí výkon a jestli je to 1 nebo 3 fáze apod.) Já jsem všechny domácí auta vždy dojížděl skoro do smrti, nebo když se to začalo moc sypat. Tak to bude i s KONOU co máme teď. Pokud nebudeme potřebovat jiné auto. Ekonomika/návratnost EV se výrazně zlepšuje s domácím nabíjením a u FVE to je úplný mazec. U nájezdu cca 1500 km měsíčně to dělá ročně 35000 Kč úsporu na naftě, servis za 2 roky jen 1x brzdovka a geometrie v autorizáku, příště už to bude řešit kámoš s autoservisem. V nových spalovácích je těch elektronických kurvítek stejně jako v EV, plus řešíš servis pohonné jednotky. Spalovák si ještě koupím, ale něco staršího pro radost a potažmo jako zálohu. Nové spalovací auta se mi moc nelíbí a děsí mě ta komplikovanost. Pokud mě to auto nebude živit, tak nový spalovák nechci.
DavidLC Odesláno pondělí v 09:07 Nahlásit Odesláno pondělí v 09:07 před 48 minutami, Mr. Sandman napsal: Už jsem to tady psal, ale zopakuji to. Outback vs model Y při stejných pořizovacích nákladech při 30k km ročně. TCO Tesla vs Subaru za 10 let je 1.7m u modelu Y a 2.6m u Subaru. Subaru po 10 letech a 300k km prodáš za 200-250k tajze jsi na 2.3m, aby jsi se dostal na stejnou TCO, musel by jsi za odvoz Tesly zaplatit 600k... Ad baterie, naše 11 ti letá i3 ztratila cca 25% baterie za 180k km. U auta s takto malou baterkou to už bylo na hraně zimního denního nájezdu. Za 95k dostala "novou" baterku, která má o 100% větší kapacitu... O.K. Díky, jen já jsem churota a kupuju ojetiny, příklad Prius byl 2 roky stáří a 40 tis.km a teď má 11 roků a 300 tis.km a pořízení cca 420 bez DPH prodej teď 200 asi jo. Tak ty počty musím přepočítat jinak.... 1
Pozorovatel Odesláno středa v 12:37 Nahlásit Odesláno středa v 12:37 (upraveno) ID.7 je naprostý okreskový král Dneska člověk opět pokořil stroj Měl jsem jednání v Děčíně a potřeboval se dostat sem, aby mi pro návrat domů stačila pouze jedna zastávka. https://maps.app.goo.gl/u5KMFHJyp3wNgx7e9?g_st=ac Jenže po dálnici a přes Prahu to nevycházelo (baterka cca 40%), ale auto nabízelo pouze tuto možnost. Jenže kolega Google maps nabízel i jinou alternativu, která byla o několik desítek kilometrů kratší, ale časově +/- stejná. Když jsem ještě zvážil nižší rychlost a tím i spotřebu, bylo rozhodnuto, pojedu na Českou Lípu a Mladou Boleslav Kromě toho, že to byla velmi hezká cesta (hlavně ten začátek), tak to krásně vyšlo do posledního puntíku Konec časově trochu pokazil úsek Nymburk - dálnice na Hradec, protože se tam vytvořila kolona, ale nic hrozného ve stylu Brno, kde je člověk rád, když ztratí jenom půl hodiny. Posledních 10km po dálnici jsem se pověsil za kamión a pustil autopilota, abych si nezkazil spotřebu Jinak musím říct, že jet po dálnici 90 bych dlouhodobě nezvládl ani omylem No a výsledek mé dosavadní cesty můžete vidět níže PS opravdu jsem se hodně snažil = lehká noha na plynu ale i brzdě a hlavně používat hlavu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno středa v 12:38 uživatelem Pozorovatel 1
Pozorovatel Odesláno středa v 12:51 Nahlásit Odesláno středa v 12:51 No a než jsem snědl oběd v KFC (snad se nepo.... ) a napsal předchozí příspěvek, tak mám nabito z 20 na 100 No není to cestování s elektro autem úžasné Tohle číslo jsem na displeji ještě neviděl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
kloubik Odesláno středa v 13:04 Nahlásit Odesláno středa v 13:04 Já bych asi za největší benefit elektro auta tento týden napsal, že ses (předpokládám) vrátil z jídla hlavně k autu ve kterém nebylo 70 stupňů, ale příjemných 24. 1 1
Josef01 Odesláno středa v 20:47 Nahlásit Odesláno středa v 20:47 Jediné co mi vadí na autech koncernu je servisní podpora a obecně přístup k zákazníkovi. Dnes se žena vrátila z malé opravy v Mercedesu EQA. Auto umyté a uklizené i uvnitř, nabité na nastavených 90%, technik šel až k autu a předal klíče. V autě balíček kapesníků. Záruční oprava, podle mně za pár tisíc. V dvakrát dražším Audi mi předají auto jak jsem ho dovezl, hodí klíče na stůl u technika a támhle stojí, služby fakt na hovno, když něco chci přiobjednat, tak na to zapomenou, to je fakt za trest tam chodit. Opravy trvají klidně 3 měsíce, modlím se, aby mě někdo nenaboural.... Jo klima před odjezdem je dobrá věc, zvláště v tomhle prima počasí.
ATOM Odesláno čtvrtek v 05:08 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 05:08 @Josef01 me ani ty klice hozene na stole u technika nevadi. Ani mi nevadi, kdyz mi predaji auto tak jak jsem jim ho dal, ale co mi vadi, je jejich technicka neznalost a rikaji mi uplne nesmysly. No a mechanici jsou prasata.
geometr Odesláno čtvrtek v 07:23 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 07:23 Já jim při předání auta říkám vždycky: Nemejt, neluxovat, neměnit podložku pod RZ!
ATOM Odesláno čtvrtek v 08:03 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 08:03 ...pridal bych nedojebat, neposkrabat a neudelat bordel
Josef01 Odesláno čtvrtek v 14:27 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 14:27 V 24. 6. 2026 v 14:51, Pozorovatel napsal: No není to cestování s elektro autem úžasné Mě baví číst tuhle proměnu PETROLHEAD na ELECTROHEAD
Pozorovatel Odesláno čtvrtek v 15:13 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 15:13 @Josef01 mě to baví taky Po cca roce jsem dospěl do fáze, kdy bych spalovák (dokonce ani hybrid) už opravdu nechtěl. Se zájmem sleduju ten vývoj a co vše se začíná objevovat na našem trhu. Nebude to trvat dlouho a elektro bude ve všem lepší a výhodnější než spalovák. Už jenom ta bezstarostnost s motorem a na to přidruženými komponenty. Ten spalovák je oproti tomu neskutečně složitý a tím i náročný na údržbu, servis a .... prostě vidím tam už jenom samé nevýhody 1
geometr Odesláno čtvrtek v 16:30 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 16:30 Jenomže zatím je na druhý straně pořád cena.
Josef01 Odesláno čtvrtek v 16:43 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 16:43 U nás se prodá cca 250 tis. nových aut ročně v průměrné ceně 950 tis. Kč a to už je cena pro EV běžná. Ojetých aut se prodá cca 800 tis. a cenový průměr ve výrazně nižší (cca 300 tis. Kč), nicméně dnes se ojeté EV do 3 let stáří dá koupit kolem 500-600 tis.. Tedy cena až takový problém není, ale 93 procent lidí dává přednost novému spalovacímu autu, bez ohledu na cenu.
Josef01 Odesláno čtvrtek v 17:06 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:06 Myslím, že rozhodující je u nákupu, aby nové auto mělo spalovací motor. Když se podívám na ten cenový průměr, tak se do toho v pohodě vejdou EV auta. Firmy dostávají navíc speciální ceny, často -20% z listu, i více.
Josef01 Odesláno čtvrtek v 17:30 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 17:30 Ještě doplním zajímavou tabulku pro porovnání kolik se letos a minulý rok (1-5) koupilo u Škody EV a ICE. Je evidentní, že Enyaq se prodává výrazně méně, přestože stojí přibližně stejně jako Kodiaq. To samé Elroq versusu Karoq. Dokonce i prodej Superbu převálcuje součet obou jmenovaných EV dohromady. Období 1-5/2026 1-5/2025 Rozdíl Typ Ks Podíl Pořadí Ks Podíl Pořadí Ks Podíl k loni Škoda ELROQ 1068 1.03 % 17 1209 1.20 % 15 -141 88.34 % Škoda ENYAQ 1269 1.23 % 12 850 0.85 % 24 419 149.29 % Škoda FABIA 4809 4.65 % 5 4350 4.33 % 5 459 110.55 % Škoda KAMIQ 5128 4.96 % 3 4793 4.77 % 2 335 106.99 % Škoda KAROQ 4987 4.82 % 4 4705 4.68 % 3 282 105.99 % Škoda KODIAQ 6427 6.21 % 2 4471 4.45 % 4 1956 143.75 % Škoda OCTAVIA 7780 7.52 % 1 8045 8.01 % 1 -265 96.71 % Škoda RAPID 1 0.00 % 406 - 438 - - - 1 - Škoda SCALA 4794 4.64 % 6 3722 3.71 % 6 1072 128.80 % Škoda SUPERB 2538 2.45 % 7 2798 2.79 % 8 -260 90.71 %
Igicz Odesláno čtvrtek v 20:05 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:05 před 4 hodinami, Pozorovatel napsal: @Josef01 mě to baví taky Po cca roce jsem dospěl do fáze, kdy bych spalovák (dokonce ani hybrid) už opravdu nechtěl. Se zájmem sleduju ten vývoj a co vše se začíná objevovat na našem trhu. Nebude to trvat dlouho a elektro bude ve všem lepší a výhodnější než spalovák. Už jenom ta bezstarostnost s motorem a na to přidruženými komponenty. Ten spalovák je oproti tomu neskutečně složitý a tím i náročný na údržbu, servis a .... prostě vidím tam už jenom samé nevýhody Kamarád s Audi E-Tronem už třetí odtah během dvou let. V životě prý nebyl v servisu častěji než s touhle elektrikou
Pozorovatel Odesláno čtvrtek v 20:20 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 20:20 (upraveno) @Igicz asi se někde stala chyba a natrefil na špatný kus, což by se u Audi nemělo stát. Nicméně já ročně najedu služebně 30-40 tisíc a těch odstavených spalováků kolem cest jsem viděl doslova mraky = uvařené , zadřené a já nevím co všechno (klasika dálnice a lidi kolem toho běhají jak kdyby nic). Řekl bych, že statisticky počet závad na počet aut bude hrát ve prospěch elektro Upraveno čtvrtek v 20:23 uživatelem Pozorovatel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se