Micey Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2023 Mam splin a nudim se. Vsechny mechaniky ktery aspon zhruba zaplatim a libej se mi jsem uz mel, tak si rikam, ze jsem jeste nemel moc “lepsich” quartzu. Vyber jsem zuzil na dva kandidaty, neco jinyho muzete zkusit, ale GS ani Citizen v baterce nechci. 1) Sinn UX, urcite ne cerna luneta, verze bez tech kridylek, nebo co to je, na cifru. https://www.sinn.de/en/Modell/UX.htm 2) Breitling Aerospace Evo https://www.breitling.com/cz-en/watches/professional/aerospace-evo/E79363101B1/ Oboje bych bral tak nejak rozumne skoro novy, Sinny vyjdou cca na pade, brajtle 70 - 75. U obou vim co me sere a co me laka, ale zatim to psat nebudu, at neovlivnuju verejne mineni:) Jakakoli rada draha! Dik.
Micey Odesláno 5. dubna 2023 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2023 Dik za objektivni zhodnoceni. Je to tak!
xbraj19 Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2023 A nemáš to jedno? Stejně je za 14 dnů prodáš
kloubik Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2023 Omega X-33? (Nějaké Longines VHP nebo Bulovy asi nic?)Edit: Omega má vlastně ještě Z33
Micey Odesláno 5. dubna 2023 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2023 (upraveno) před 42 minutami, Micey napsal: Dik za objektivni zhodnoceni. Je to tak! Tak na tydle píčovině jsem utratil svůj desetitisícej příspěvek. Přitom každej jeden předchozí byl vyloženě perla.. @xbraj19 Jo, díky za důvěru. Máš recht:) Upraveno 5. dubna 2023 uživatelem Micey
Micey Odesláno 5. dubna 2023 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2023 (upraveno) @kloubik Dik, lec k Swatch group jsem nejak pochytil averzi, nic moc racionalniho:) Upraveno 5. dubna 2023 uživatelem Micey
nickolas Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2023 před 11 minutami, Micey napsal: Tak na tydle píčovině jsem utratil svůj desetitisícej příspěvek. Přitom každej jeden předchozí byl vyloženě perla.. @xbraj19 Jo, díky za důvěru. Máš recht:) Sakra, mohl sis ho nechat zarámovat. Nezbývá než počkat na 11111.
vraby Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2023 Jedny z mála Breitling co bych bral tak B
Micey Odesláno 5. dubna 2023 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2023 (upraveno) Teda tos me mile prekvapil doktore, cekal jsem od tebe na ty brajtle nejakou bidu.. Upraveno 5. dubna 2023 uživatelem Micey
LovecK Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2023 (upraveno) Tvl, neváhej a B jsou ty správný. Jsem je měl a lituju ze šly, dokonce občas mrknu jestli někde neleží za rozumný peníz… Upraveno 5. dubna 2023 uživatelem LovecK
KFL Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2023 UX! Kdyz uz nic, tak je to kus zeleza s pribehem. Becka jsou pro lidi bez fantazie .
nickolas Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2023 Ale B pujdou lip prodat. Dival bych se na to pouze touto optikou.
prischera Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2023 Tvl kdyz baterku, tak GS. I kdyz je nechces. Pak mozna UX od Sinnu, zbytek je blbost
KFL Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2023 Ale B pujdou lip prodat. Dival bych se na to pouze touto optikou. UX se neprodavaj. Ja to udelal za poslednich par let dvakrat a uz pul roku cekam, nez mi zavola kubson, ze objednanej treti kus je k dispozici (cekacka 33 tejdnu, tvl) . UX jsou proste nej, vzdycky mi po prodeji chybely. Vzdycky. Baterkovy becka nikdy. Ale ano, B se prodaj asi snaz.
dr.sphinx Odesláno 5. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2023 (upraveno) @prischera GS zkusil, neni na to nastavenej, co naděláme Zrada je jinde: měl jsi micoune někdy anadigi? Nejsou pro každýho. Stejně do měsíce (nebo dřív, jak psal kolega) pudou, ale i tak. edit: nebo si kup ty sloníkově modrý z inzerce a máš vystaráno Upraveno 5. dubna 2023 uživatelem dr.sphinx
kuncák7 Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2023 Mám to dost podobně, ale bral bych Sinn a to z důvodu, že ty jsem ještě neměl. Béčka jsem měl a jejich ovládání mi přišlo trochu složitější než obvykle ( bohužel ani Frantíkův rychlokurz na jednom srazu moc nepomohl :-)). Stejně to zase budeš za chvilku prodávat.
Sphinxx Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2023 Já bych volil jednoznačně Béčka, měl jsem je v černé, modré i bílé. První dvě jmenované kombinace jsou super. Rychle omrzely a šly, což mě u každých z nich dříve nebo později mrzelo. Případně splašit staré Airwolfy, ty byly fakt super. Oproti Aerospace měly zajímavější strukturu číselníku a ocelové pouzdro. A když to tak vidím, jdu si dát poptávku na Airwolf, takže díky moc Majcí, hned mám lepčí den. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Micey Odesláno 6. dubna 2023 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2023 Doktore tys už zapomněl jak jsme kdysi u piva řešili, jak na to ovládání viď:) Todle je teda novější verze, ta po který pokukuju.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se