long Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Jed jako člověk . Tohle poškození není fatální . Po dojezdu to nech hned vyměnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 V 25. 11. 2023 v 5:17, Lucky Lucaso napsal: Tohle bych potreboval vysvetlit do podrobna. To me zajima. Jako malemu diteti prosim. Rozšířit +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 V 25. 11. 2023 v 5:17, Lucky Lucaso napsal: Tohle bych potreboval vysvetlit do podrobna. To me zajima. Jako malemu diteti prosim. Rozšířit to je přece úplně jednoduchý. Když ti zakuká zadní guma, tak to budeš muset řešit, vyměnit, špinit se s heverem a dorvanýma šroubama, nebo čekat kdovíjak dlouho na asistenci. Když ti prdne přední, tak se to vyřeší samo. Někdo zavolá hasiče, sanitku, hasiči tě z toho vystříhají, sanitka řekne, pardon to už není pro nás.... spousta starostí ušetřených. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Na takovéhle gumě se prostě nejezdí, zejména s dětmi , jedině tak v lomu na Tatře, ale i tak chvíli, až by to odešlo, šofér by si nevydělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 V 25. 11. 2023 v 5:17, Lucky Lucaso napsal: Tohle bych potreboval vysvetlit do podrobna. To me zajima. Jako malemu diteti prosim. Rozšířit Je to jednoduché, když pichneš gumu vpředu, obě řiditelná kola neztratí styk s vozovku a nějak to s pomocí boží uřidiš a zpocený zastaviš.. V případě defektu zadního kola, auto se zhoupne, jedno přední kolo ztratí styk s vozovku úplně a druhý přední kolo částečně. To je pruser a " řiťíš" se do neznama, kam auto chce..Tak to je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Inkluzivní fyzika v praxi. Ale přesunul bych to do humoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Tak tak, defekt na zadku je svinstvo, kdysi jsem prorazil zadní gumu na Fiestě a všiml jsem si toho až za deset kilometrů! Kdybych tak měl tehdy dvojmontáže, nestalo by se to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 (upraveno) Ty jo, já si celou dobu blbě mysle, že je dvojmontáž na nákladních autech a busech hlavně kvůli rozložení hmotnosti (a jejich limitní nosnosti) a ono je to jinak Jinak bych na tom nejel. Riziko tam je v rovnici dálka plus děti a to mě nevychází... Upraveno 25. listopadu 2023 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 V 25. 11. 2023 v 11:06, VS napsal: Inkluzivní fyzika v praxi. Ale přesunul bych to do humoru. Rozšířit Spíš fyzika s praxí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Jsem přehlídnul tu dvojmontáž. Tatra to dá i bez předního kola. Když se dobře naloží a vyváží, tak i bez obou předních. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 V 25. 11. 2023 v 11:49, VS napsal: Jsem přehlídnul tu dvojmontáž. Tatra to dá i bez předního kola. Když se dobře naloží a vyváží, tak i bez obou předních. Rozšířit Ano, pamatuji ve vysílání na Nově s asi Tatrou 138 , která jela po městě s jedním předním kolem. Je to tak i psano v návodu k obsluze, že je to možné. Jinak jsem zažil u osobaku defekt zadniho kola i předního kola jak radialniho tak i diagonalniho a můžu říct, že na defekt předního kola se mi lépe vzpomíná.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Aha, takže ty to myslíš vážně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 V 23. 11. 2023 v 21:30, Quarantine napsal: ... Ridil bych tak, ze vim ze nemam perfektni gumu... Rozšířit To se dělá jak? Na trase 800 km... Kde možná nebudou vzhledem k počasí vidět ani výtluky... 80 km/h po dálnici? Nebo jak? V 25. 11. 2023 v 11:25, exBURN napsal: ... Jinak bych na tom nejel. Riziko tam je v rovnici dálka plus děti a to mě nevychází... Rozšířit Asi tak. Ještě když nemá ani rezervu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 V 25. 11. 2023 v 10:36, Hudson10 napsal: Je to jednoduché, když pichneš gumu vpředu, obě řiditelná kola neztratí styk s vozovku a nějak to s pomocí boží uřidiš a zpocený zastaviš.. V případě defektu zadního kola, auto se zhoupne, jedno přední kolo ztratí styk s vozovku úplně a druhý přední kolo částečně. To je pruser a " řiťíš" se do neznama, kam auto chce..Tak to je... Rozšířit jen tak pro zajímavost, s čím že to jezdíš? Nějak mě nenapadá vozidlo kde by se při prázdným zadním kole úplně odlehčilo jedno a částečně druhý přední kolo. Nějak mi tam ta fyzika..... aha vlastně fyzika je fuj, tu nám brzy zakážou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Masakr tady strašnej Trochu mě upřímně tedy zaráží takové to povzbuzování, neboj, to s dětmi dáte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Pravděpodobně to vydrží, ale nemusí. Riziko, do kterýho bych rozhodně nešel. Zvlášť, kdybych vezl další osoby… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudson10 Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 V 25. 11. 2023 v 13:56, PepaSFI napsal: jen tak pro zajímavost, s čím že to jezdíš? Nějak mě nenapadá vozidlo kde by se při prázdným zadním kole úplně odlehčilo jedno a částečně druhý přední kolo. Nějak mi tam ta fyzika..... aha vlastně fyzika je fuj, tu nám brzy zakážou. Rozšířit Byla to tenkrat Škoda Forman. Záleží hlavne na typu pneumatiky. U nizkoprofilove pneumatiky nehrozí takove zvednutí předku,aby se nedalo ovládat řizeni.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quarantine Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 V 25. 11. 2023 v 16:43, Hudson10 napsal: Byla to tenkrat Škoda Forman. Záleží hlavne na typu pneumatiky. U nizkoprofilove pneumatiky nehrozí takove zvednutí předku,aby se nedalo ovládat řizeni.. Rozšířit Tys mel na Formanu dvojmontaz na nizkoprofilakach? Vpredu nebo vzadu? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Píchal jsem už párkrát, ale nic se mi nezvedlo Měl jsem to podobně žvejknutý, ale utíkalo, i kdyby ne, nejdřív bych řešil výměnu, pak cestu. Jsem už asi starej, dobrodružství bylo dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 já myslel že už jsem viděl úplně všecko, že už mě nepřekvapí nic a vono jo. Tak furt tiše doufám že to je nějaká sranda. Páč estli né..... Jen technická poznámka, to na obrázkách není dvojmontáž ale více-, v tomto případě třínáprava. Dvojmontáž neboli tuplák jsou gumy vedle sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se