Přejít na obsah

Chmg limitka volume II - nůž

Doporučené příspěvky

před 5 minutami, John_Lenon napsal:

Ale, to je pěkné, co to je?

Bohužel jsem na to tenkrát neměl peníze a nezúčastnil se. Do dnes mne to ale mrzí 😇

A slibuju že už zase do toho nebudu kecat a počkám, kam se to vyvine.

Upraveno uživatelem sect
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Jo, tak tu zas neznam ja. Mne osobne to logo nevadi, ale chapu, ze na tu co zminujes ty by se to nemuselo uplne hodit. Nicmene, vzhledem k tomu, ze vyhrava Vnox, tak by mi vlastne bylo jedno i kdyby tam byla vyryta hromada malych a velkych pindiku, protoze ten bych stejne nebral 🙂

Odkaz ke komentáři

Tak je to urcite relevantni názor a diskuze. Za me taky "méně je někdy více" 🙂 

A věřím, ze na to dojde, až vybereme a posuneme se. Za me taky nechci obří logo, jako na te předchozí limitce. Spis zajímavý tuning, ten vydá vic, než logo. Ale jak říkám, na to dojde.

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Já bych tam naopak pěkné, velké logo Chronomagu chtěl. Kdyby to mělo být bez Chrono tématiky, pak nevidím moc důvod proč to tady dělat jako limitku. To by si to mohl každý koupit a nechat předělat sám, individuálně, podle své chuti. Na texty a popisky kolikátý kus z kolika moc nejsem, ale to opravdu předbíhame.

Edit: Přesně jak píše @Harwey, tohle jednoduché logo a co největší a nejvýraznější 🙂

Upraveno uživatelem Waya03
Odkaz ke komentáři

před 48 minutami, prischera napsal:

Já mám tu předchozí s velkým logem a nijak mne neuráží, pocit reklamního nože nemám. Celé logo je asi zbytečné, kovový štítek s ciferníkem by mi přišel fajn. Ale myslím, že zatím předbíháme...

Souhlas..

Odkaz ke komentáři

Tentokrát bych to nerad minul, takže dávám jubilejní hlas Vinoxu 🙂 Díky za ten nápad a že se o to staráte!

1. Victorinox : 30
  2. Spyderco Tenacious 11
  3. Spyderco Manix2 : 26
  4. RAT 1 nebo 16
  5. SpydercoDelica/Edela/Endura: 11
Odkaz ke komentáři

Hezký den všem, já bych do švýcaráku asi šel, tedy podle konfigurace, ale možná se hloupě zeptám, jestli má tahle limitka nějaký strop, co se kusů týká, respektive, jestli je mydlinka vůbec ochoten/schopen, dát dohromady třeba 100 kusů, samozřejmě za předpokladu, že by se všichni zájemci nakonec přelili do jedné varianty.

Odkaz ke komentáři

@JR_2010 Nechci úplně odpovídat za @mydlinkaTM ale 100 ks je nepochybně nerálný udělat. Předpoklad ovšem je, že taková situace zdaleka nenastane a nebude ji teda třeba řešit.

Ohledně "úmrtnosti" nebo jak to nazval, psal @mAra_ někde zpočátku a zatím není důvod předpokládat, že to bude jinak.

První filtr bude výběr nože, bode následovat výběr střenek (materiál, barvy), po té nějaké to logo a pod. a v každý fázi bude účastníků míň.

Ostatně 100 ks by byl mohl problém i z hlediska pořízení samotného nože, konkrétně u Manixu jsme to sondovali a pokud vyhraje, tak se možná také ještě zapotíme ho v potřebným množství sehnat.

Odkaz ke komentáři

Nemyslim si ze vsichni prelejou do jednoho vybraneho kusu a navic u nej zustanou, za sebe treba uz ten Manix je pro me hodne ustupek, takze pokud vyhraje Vinox, ja jsem ze hry 🙂 A pak je jeste faze uprav, barev apod.. Pokud z celkovyho poctu zbude 1/3 treba tak i tak to bude dost...🤷‍♂️ 

Edit: Koukam warann uz odpovedel a lip .-)

Upraveno uživatelem Gres
Odkaz ke komentáři

Já se zrovna chtěl zeptat, zda je seznam uzavřenej, zatím to tu sleduju, zájem by byl, oba favoriti jsou za mě celkem OK.
Ohledně počtů, tahle anketa je podle mě výrazně zkreslená tím, že hodně lidí hlasovalo pro víc kusů, což bylo i původní zadání.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...