Přejít na obsah

Chmg limitka volume II - nůž

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 5 hodinami, Pepino777 napsal:

Zbytecny. Prece na tech 40 strankach nemuze bejt nic dulezityho. 

Důležitých věcí je tam jistě spousta. Zas na druhou stranu, když se věci poskládají a elektronika  přidá svoje, chyba je na světě. Už se to nedá opravit, tak se s tím hold musím smířit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, kork74 napsal:

Pravda, naprosto souhlasím. Naštěstí nejsem robot. Šel jsem přes odkaz , který mě poslal na poslední stránku a já jsem se dál nedíval, že to je poslední z 42 stran.  Díky za toleranci....  jdu si to vše přečíst abych byl v obraze. Odkaz v prohlížeči už vidím i přes telefon.

Jasně, vždyť se nic neděje, bohužel jsi se trochu svezl na vlně napětí, kterou tady zvedl návštěvník před Tebou.🙂

Odkaz ke komentáři

Je to samozřejmě na zakladateli vlákna a organizátorech, ale byl bych pro to, nezasahovat do kontinuity, nic tragickýho se tady neodehrálo a naopak se z lecčeho člověk může poučit, udělat si o něčem, nebo o někom obrázek, atd.

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, JR_2010 napsal:

Je to samozřejmě na zakladateli vlákna a organizátorech, ale byl bych pro to, nezasahovat do kontinuity, nic tragickýho se tady neodehrálo a naopak se z lecčeho člověk může poučit, udělat si o něčem, nebo o někom obrázek, atd.

Tak tak…

sere pes..:)

Odkaz ke komentáři

4 nepřečtený stránky - normálně jsem se vyděsil, o co jsem přišel a jestli už nejsou složený zálohy a uzavřený objednávky... A zatím jsme se tu jen dověděli, že Vinox je šit a že s ním dobrodružství v hospodě nepřežiju 😄

Odkaz ke komentáři

V 26. 1. 2024 v 19:25, mAra_ napsal:

Přátelé,

Jsme rádi , že jsme se víceméně dopracovali společnými silami skoro do finále. Počítám, že Na hlasování už se mnoho nezmění.

A proto bych vám chtěl říct, že v tuto chvíli probíhá ověření dostupnosti všech materiálů, potřebných pro výrobu. Až budeme vědět, jak na tom jsme (na začátku příštího týdne - záleží jak nám budou odpovídat dodavatelé),  Tak sem předestřeme možnosti jak pokračovat.

Prosím pochopte, že původní idea byla 10x Spyderco a dostali jsme se na 30+ vnox. Tak než budeme řešit jak dál , chceme si bejt jistý, že to neposereme těsně před finále. 

Za trpělivost děkujeme.

@Pepino777 myslim, ze az budou kluci vedet vic, urcite napisou.

Odkaz ke komentáři

Přátelé,

Dobrá zpráva, podařilo se nám sehnat klipy (což byl náš největší strašák, že je neseženeme) v množství větším, než malém. V tuto chvíli to vypadá, že bychom jich mohli mít na cca 35 nožů.

Jakmile tedy klipy budeme mít reálně v hrsti, započal bych s dalším krokem. 

Nepletu-li se, design máme v podstatě fix, nůž též, barvy též. Napadá-li vás něco dalšího, o čem by bylo třeba hlasovat, dejte vědět. Jinak bychom přestoupili k jmennemu seznamu a závažným zálohám.

Děkuji za pozornost.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...