kork74 Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 před 4 hodinami, Happy88 napsal: A jeste to i spatne napise…ANW Ano, pravda. Díky za upozornění. Bohužel opravit už to nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 před 5 hodinami, Pepino777 napsal: Zbytecny. Prece na tech 40 strankach nemuze bejt nic dulezityho. Důležitých věcí je tam jistě spousta. Zas na druhou stranu, když se věci poskládají a elektronika přidá svoje, chyba je na světě. Už se to nedá opravit, tak se s tím hold musím smířit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 před 3 hodinami, kork74 napsal: Pravda, naprosto souhlasím. Naštěstí nejsem robot. Šel jsem přes odkaz , který mě poslal na poslední stránku a já jsem se dál nedíval, že to je poslední z 42 stran. Díky za toleranci.... jdu si to vše přečíst abych byl v obraze. Odkaz v prohlížeči už vidím i přes telefon. Jasně, vždyť se nic neděje, bohužel jsi se trochu svezl na vlně napětí, kterou tady zvedl návštěvník před Tebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 Je to tak pekne vlakno, ze by ty posledni tri stranky mozna chtelo promazat. Drzim palce a tesim se na finalni vysledek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 Ono by to chtělo, ono se, ono se samo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 Je to samozřejmě na zakladateli vlákna a organizátorech, ale byl bych pro to, nezasahovat do kontinuity, nic tragickýho se tady neodehrálo a naopak se z lecčeho člověk může poučit, udělat si o něčem, nebo o někom obrázek, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 @JR_2010 za ma souhlas. Rozhodne bych nechal vlakno tak, jak je a stejne tak bych byl proti jakymkoli odbockam od toho, co se uz podarilo spolecne naplanovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 před 1 hodinou, JR_2010 napsal: Je to samozřejmě na zakladateli vlákna a organizátorech, ale byl bych pro to, nezasahovat do kontinuity, nic tragickýho se tady neodehrálo a naopak se z lecčeho člověk může poučit, udělat si o něčem, nebo o někom obrázek, atd. Tak tak… sere pes..:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 Souhlas, je lepší netrhat nit souvislostí a lidských projevů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 4 nepřečtený stránky - normálně jsem se vyděsil, o co jsem přišel a jestli už nejsou složený zálohy a uzavřený objednávky... A zatím jsme se tu jen dověděli, že Vinox je šit a že s ním dobrodružství v hospodě nepřežiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 Me tak napada otazka na @mydlinkaTM... Jak to vypada s dostupnosti tech klipu? Povede se tak vysoky pocet, nebo to budeme nejak delit na etapy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 V 26. 1. 2024 v 19:25, mAra_ napsal: Přátelé, Jsme rádi , že jsme se víceméně dopracovali společnými silami skoro do finále. Počítám, že Na hlasování už se mnoho nezmění. A proto bych vám chtěl říct, že v tuto chvíli probíhá ověření dostupnosti všech materiálů, potřebných pro výrobu. Až budeme vědět, jak na tom jsme (na začátku příštího týdne - záleží jak nám budou odpovídat dodavatelé), Tak sem předestřeme možnosti jak pokračovat. Prosím pochopte, že původní idea byla 10x Spyderco a dostali jsme se na 30+ vnox. Tak než budeme řešit jak dál , chceme si bejt jistý, že to neposereme těsně před finále. Za trpělivost děkujeme. @Pepino777 myslim, ze az budou kluci vedet vic, urcite napisou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 Pardon, jen jsem si vzpomnel, ze to tu zaznelo a Maruv komentar mi uplne vypadl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 (upraveno) Hlavně klid, na zdejší poměry ta limitka zatím plyne přímo světelnou rychlostí. Upraveno 29. ledna 2024 uživatelem John_Lenon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 Jj, ja mam za to, ze s nozi problem nebude, s matrosem na strenky taky ne, ale ty klipy by to mohly trochu zkomplikovat. Cimz mam na mysli pouze komplikaci z hlediska rychlosti realizace, nic vic. Takze vyckejme s cim @mydlinkaTM prijde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. ledna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2024 Přátelé, Dobrá zpráva, podařilo se nám sehnat klipy (což byl náš největší strašák, že je neseženeme) v množství větším, než malém. V tuto chvíli to vypadá, že bychom jich mohli mít na cca 35 nožů. Jakmile tedy klipy budeme mít reálně v hrsti, započal bych s dalším krokem. Nepletu-li se, design máme v podstatě fix, nůž též, barvy též. Napadá-li vás něco dalšího, o čem by bylo třeba hlasovat, dejte vědět. Jinak bychom přestoupili k jmennemu seznamu a závažným zálohám. Děkuji za pozornost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2024 Možná ještě doladit font písma na ten klip, já vím, že je to ptákovina, ale důležitá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2024 Super Maro, diky za spravu. Predpokladam, ze tych cca 30-35 vnoxov nebude problem zohnat:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2024 Mlha se hlasi! Komu mam poslat prachy a kolik? ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2024 Xeno v pohode, vse musime doladit, aby to melo (pokud mozno) hlavu a patu. Preci jen vyber penez nechceme pojednat zpusobem “strelba od boku”. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se