mydlinkaTM Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Luxusni. Paradni prace a super dokumentace. Uz se tesim az s nim budu taky takhle frajerit. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Tak to je naprostá pecka Konečně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 (upraveno) Jak jako konečně? Dřu tady jako bulhar i přes včerejší potkání s frézou a tady je mrtvo jako na hřbitově, až na vyjímky. Upraveno 29. února 2024 uživatelem mydlinkaTM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 V 26. 2. 2024 v 21:47, John_Lenon napsal: Jop, tyhle strenky byly správná volba. Myslim, aspon za sebe, ze se to cely odsouhlasilo velmi dobre (a to jsem obcas sam hlasoval jinak). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 ...blizka setkani tretiho druhu ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rmx Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 před 34 minutami, mydlinkaTM napsal: Jak jako konečně? Dřu tady jako bulhar i přes včerejší potkání s frézou a tady je mrtvo jako na hřbitově, až na vyjímky. Jen tiše sedím, koukám jak Ti to krásně jde od ruky a tetelím se nedočkavostí, takže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Krasna prace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Před hodinou, mydlinkaTM napsal: Jak jako konečně? Dřu tady jako bulhar i přes včerejší potkání s frézou a tady je mrtvo jako na hřbitově, až na vyjímky. Jako konečně ten klip Ten me zajímá nejvíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radim01 Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Málo píšeme, no tak dobře... Všímáte si, jak má @mydlinkaTM krásně přehledně zařízenou pracovní plochu? Je to velká paráda, díky za nasazení života a tu dřinu s tím, myslím že musí být solidně demotivující některé kroky tolikrát opakovat. Co piješ? ..že bych něco zaslal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Účastnil sem se předchozí nožové limitky a musím konstatovat, že tohle je úplně jinej level. Krásná práce, ten nožík je už teď moje srdcovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 před 56 minutami, Radim01 napsal: Málo píšeme, no tak dobře... Všímáte si, jak má @mydlinkaTM krásně přehledně zařízenou pracovní plochu? Já mu to samozřejmě hned zkontroloval a okamžitě se mi vybavilo tohle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michallcz Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Vypadají parádně! Už se těším, jak svůj kousek hned druhý den houbaření ztratím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Hoši, kde se dá sehnat to malé kolečko na pověšení. Mě prasklo na mini švýcaráku, co mě léta zachraňuje a nikde ho nemůžu sehnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Ja si "male kolecka" delam. Treba ze starych brzdovych trubek. Odriznu kolecko, preriznu, nasadim, spajim a opracuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Aha. To zní super pracně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 před 4 hodinami, mydlinkaTM napsal: tady je mrtvo jako na hřbitově Nekdo tu kdysi psal at ti nechavame cas a klid na praci. Kazdy den me tu svrbi prsty na klavesnici ale rikam si « nesmis ». Ja si puvodne myslel, ze nez se objedna matros, noze, klipy a noze se rozeberou, tak mame leto. Pak patinace, sesazeni. Cestou bude problem (budou praskat - co ja vim - strenky pri vsazeni loga). Zkratka ze budem radi, kdyz noze budou k vanocum. A ty vyrukuses s hotovou kudlou jeste v unoru. Nikdy bych neveril. Good job rikam kdyz nekdo zvladne veci v terminu, ktery jsem si predstavoval. « Great » pouzivam kdyz je to lepsi a driv. Tady mi slovnik chybi. Musim na sobe zapracovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 @mydlinkaTM Sleduji poctivě, ale pravda, nekomentuji. Každý den tohle vlákno kontroluji a těším se, co přibude nového z výroby. A je to super, neskutečná rychlost, jak se to tu díky Tobě hýbe. Na nůž se těším jak malej a to (zatím) nejsem "nijak nožovej". Mám jedno pěkné Spyderco a myslel jsem, že víc nepotřebuji. Tohle je ale jinej level... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 29. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2024 Jen tiše slintám. Abych parafrázoval Anděla Páně: “Já jsem věděl, že to bude dobrý... ale že tolik!” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 1. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2024 @Hasňa ty malý kolečka nemám, pokud Ti bude stačit s venkovním průměrem 12 (modely 91 a 111mm) tak Ti klidně pošlu Jinak děkuji za slova chvály, snažím se seč mi síly stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se