Přejít na obsah

Chmg limitka volume II - nůž

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 1,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 34 minutami, mydlinkaTM napsal:

Jak jako konečně? Dřu tady jako bulhar i přes včerejší potkání s frézou a tady je mrtvo jako na hřbitově, až na vyjímky. 😉

Jen tiše sedím, koukám jak Ti to krásně jde od ruky a tetelím se nedočkavostí, takže :notworthy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Málo píšeme, no tak dobře... Všímáte si, jak má @mydlinkaTM krásně přehledně zařízenou pracovní plochu?

🙂

Je to velká paráda, díky za nasazení života a tu dřinu s tím, myslím že musí být solidně demotivující některé kroky tolikrát opakovat. Co piješ? ..že bych něco zaslal.

Odkaz ke komentáři

před 56 minutami, Radim01 napsal:

Málo píšeme, no tak dobře... Všímáte si, jak má @mydlinkaTM krásně přehledně zařízenou pracovní plochu? 🙂

Já mu to samozřejmě hned zkontroloval a okamžitě se mi vybavilo tohle...

Snmekobrazovky2024-02-29202429.thumb.jpg.4b1953b89732853e06c52cc4ea7b6e26.jpg

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, mydlinkaTM napsal:

tady je mrtvo jako na hřbitově

Nekdo tu kdysi psal at ti nechavame cas a klid na praci. Kazdy den me tu svrbi prsty na klavesnici ale rikam si « nesmis ». Ja si puvodne myslel, ze nez se objedna matros, noze, klipy a noze se rozeberou, tak mame leto. Pak patinace, sesazeni. Cestou bude problem (budou praskat - co ja vim - strenky pri vsazeni loga). Zkratka ze budem radi, kdyz noze budou k vanocum. A ty vyrukuses s hotovou kudlou jeste v unoru. Nikdy bych neveril.

Good job rikam kdyz nekdo zvladne veci v terminu, ktery jsem si predstavoval. « Great » pouzivam kdyz je to lepsi a driv. Tady mi slovnik chybi. Musim na sobe zapracovat.

Odkaz ke komentáři

@mydlinkaTM Sleduji poctivě, ale pravda, nekomentuji. Každý den tohle vlákno kontroluji a těším se, co přibude nového z výroby. A je to super, neskutečná rychlost, jak se to tu díky Tobě hýbe.

Na nůž se těším jak malej a to (zatím) nejsem "nijak nožovej". Mám jedno pěkné Spyderco a myslel jsem, že víc nepotřebuji. Tohle je ale jinej level... 👍

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...