AndyAaron Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 Zrovna takova pekna Casia... Ja psychicky nedavam, kdyz je na cifru jen logo bez nazvu znacky. Delaji to celkem microbrandy. Napada me jeden, ale kdybych sem dal fotku, tak dostanu ban. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 29. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2024 před 2 hodinami, pebe napsal: Mě třeba vadí chronografy, jako asi všechny. Měl jsem i půjčené Moony a prostě bych to mít nemohl, jakkoli to jsou nádherný hodinky. Přesně, ty subcifry mi vadí, a proto v mé sbírce zcela chybí jakékoli chrona, ačkoli vypadají dobře. Jsem prostě potápkový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 30. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2024 (upraveno) Obecně většina chronografů, některé se mi na první pohled líbí, ale pokud chci odečíst čas, začínám mít problém. A pak Cartier Crash, nicméně tady jde tak trochu (hodně) o záměr. Upraveno 30. ledna 2024 uživatelem exell Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 31. ledna 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2024 A co dalšího absolutně nezvládám: Starosvětské ručky... Naštěstí dělají verzi is normálními moderními ručkami... tedy ne že by mě to v reálu někdy trápilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 Já už dlouhodobě pociťuji nevolnost, když vidím ciferník s třemi číslicemi (zpravidla je důvodem datumovka). Oči prostě odmítají akceptovat tu evidentní lichost. Nejkřiklavějším příkladem jsou klasické LHC, kde jsou čísla obří. Snažím se pochopit jejich oblibu ale mě to prostě bolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 1. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2024 V 27. 1. 2024 v 20:16, Daemonultimate napsal: Úplně jsem zapomněl dodat, že toto je taky jeden z exemplářů, i kdy z jiného důvodu, než Daemon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 Nemůžu California dial... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 Já nesnesu datumové okno křivě na 4. hodině nebo mezi 4. a 5. hodinou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 2. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2024 Za mě je největší peklo číslice do kruhu Foto z wiki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2024 před 20 hodinami, lukassob napsal: Nemůžu California dial... +1 California a přidávám ciferník s indexy, které jsou kolmé na radiály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 3. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2024 V 2. 2. 2024 v 17:34, lukassob napsal: Nemůžu California dial... Kombinaci římských a arabských číslic bych na svých hodinkách prostě nedal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 4. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2024 Co nedávám já je jakýkoli skeleton nebo open heart a šroubky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian666 Odesláno 23. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2024 Akékolvek hodinky, na ktorých mam problém zistiť koľko je vlastne hodín. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 Jsou to úžasný stroje, ale pro mě byly absolutně nečitelný, moc ručiček a bílej cifr se sluníčkem se to prostě nedalo a retrográdní ručičky taky tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 Mě štve tohle řešení indexu vedle datumovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 Přesně! ...to zprasí jinak krásné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 Je mi nevolno když jsou číselníky posety diamanty,safíry a podobnými drahokami,třeba takové Hubloty,ty tomu asi kralují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kobliha Odesláno 26. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2024 Ačkoli mám velmi rád hodinky od Nomos, následující limitovaný model NOMOS Tangente Lävograph z roku 2005 nedávám a to tak, že mě až psychicky týrá. Na první pohled je to jak mají hodinky vypadat, ale přitom všechno úplně jinak. Když jsem obrázek poprvé uviděl, snažil jsem se jej otočit, ale i to bylo pořád špatně. Skutečně ve mě vyvolává až pocit, že jsem se zbláznil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcturus Odesláno 28. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2024 (upraveno) Já nesnáším datumovky, který barevně neladí s barvou ciferníku. A protože mám rád černý ciferníky, tak častokrát ušetřím hromadu peněz. Tyto Orienty už bych měl doma nebýt té datumovky... Upraveno 28. února 2024 uživatelem Arcturus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2024 Toto mě vyloženě dráždí: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se