Přejít na obsah

Design číselníku, který vám nedělá psychicky dobře

safi

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 2 hodinami, pebe napsal:

Mě třeba vadí chronografy, jako asi všechny. Měl jsem i půjčené Moony a prostě bych to mít nemohl, jakkoli to jsou nádherný hodinky.

Přesně, ty subcifry mi vadí, a proto v mé sbírce zcela chybí jakékoli chrona, ačkoli vypadají dobře. Jsem prostě potápkový 😄

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Obecně většina chronografů, některé se mi na první pohled líbí, ale pokud chci odečíst čas, začínám mít problém.

A pak Cartier Crash, nicméně tady jde tak trochu (hodně) o záměr.

cartier-crash-paris-vintage-001.jpeg

Upraveno uživatelem exell
Odkaz ke komentáři

Já už dlouhodobě pociťuji nevolnost, když vidím ciferník s třemi číslicemi (zpravidla je důvodem datumovka). Oči prostě odmítají akceptovat tu evidentní lichost. Nejkřiklavějším příkladem jsou klasické LHC, kde jsou čísla obří. Snažím se pochopit jejich oblibu ale mě to prostě bolí.

stažený soubor.jpeg

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Ačkoli mám velmi rád hodinky od Nomos, následující limitovaný model NOMOS Tangente Lävograph z roku 2005 nedávám a to tak, že mě až psychicky týrá. Na první pohled je to jak mají hodinky vypadat, ale přitom všechno úplně jinak. Když jsem obrázek poprvé uviděl, snažil jsem se jej otočit, ale i to bylo pořád špatně. Skutečně ve mě vyvolává až pocit, že jsem se zbláznil.

image.jpeg.6953dae760db84055e45e6be794b2434.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...