Přejít na obsah

Hodinky na dovolenou

Doporučené příspěvky

Rád bych se zeptal,zda si na dovolenou k moři,potápění atd berete i svoje drahé hodinky,nebo je raději necháváte doma.Já bych rád na dovolené udělal s hodinkama i hezké fotky,ale představa tahání kufrů,přesuny,cestování,písek mi trochu děsí.Rád udržuju hodinky v hezkém stavu:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

záleží na co se cítíš, je nesmysl si brát takové, které tě budou omezovat a budeš pořád hlídat, abys je někde neodrbal ... já na to mám Squale za dvacku a sem spokojenej. Aspoň je pak na co se těšit při návratu do procesu všedních dní ...

Upraveno uživatelem Lukyn77
Odkaz ke komentáři

Já osobně mám na cestování digitální Casia za asi 500 Kč (na sport a koupání) + na běžné nošení mám jedny cheap švýcarské M-Watch, které mají dokonce funkční GMT ručku. Ostatní kousky většinou nikam neberu, i když nejsou nijak extra drahé.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Potkan napsal:

Presne tak! Na leto prezuju PAM z kuze na gumu a beru je vsude.

Jj  já teda přezuju jedny na žraloka a další dvoje taky na gumu, páč jako správnej magor si beru sebou vždycky troje PAMy- do vody i do džungle 🙂

Odkaz ke komentáři

před 56 minutami, pciza napsal:

Jj  já teda přezuju jedny na žraloka a další dvoje taky na gumu, páč jako správnej magor si beru sebou vždycky troje PAMy- do vody i do džungle 🙂

Od ambassadora bych ani min necekal 😅

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...