Eman2208 Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2013 To se mi ulevilo :-) Já jsem odpoledne mlel několik dávek chilli zase se mi povedlo na nějakou dobu zamořit byt. Ten mikroprach nic nechytí. To mi povídej, já to dal do mixéru a týden se se mnou nikdo nebavil :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 vafle s tvarohem a višňovou marmeládou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 (upraveno) vafle s tvarohem a višňovou marmeládou To má bejt jako snídaně ??????????????? Upraveno 13. února 2013 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 To má bejt jako snídaně ???????????????Jo, to má bejt jako snídaně. Po probuzení do sebe málokdy dostanu něco slaného. Jestli se ti to nezdá, pohlédni o stranu zpět, tam je pár fotek odpoledních jídel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 To má bejt jako snídaně ??????????????? Co je na tom? Vafle k snídani jsou normálka. Navíc ja osobně bych k snídani nic jiného než sladké nepozřel, alespoň ve všedních dnech, když vstávám brzy. O víkendu, když vstanu v 10-11, tak mi nevadí ani slaná snídaně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 Taková dobrá držková a čerstvým křupavým rohlíčkem to je snídaně, ale to se mi stává málokdy, většinou nesnídám bo na to není čas.......... Ráno bych zase asi nedal sladké já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 .. Navíc ja osobně bych k snídani nic jiného než sladké nepozřel, alespoň ve všedních dnech, když vstávám brzy. O víkendu, když vstanu v 10-11, tak mi nevadí ani slaná snídaně.Baže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JimmyTulip Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 Taková dobrá držková a čerstvým křupavým rohlíčkem to je snídaně, ale to se mi stává málokdy, většinou nesnídám bo na to není čas.......... Ráno bych zase asi nedal sladké já.Jó to zní dobře, ale jak říkám maximálně když vstávám pozdě. Třeba teď o víkendu jedu s kamarádama na hory, to budeme mít k snídani gulášek od večeře, na ten se vyloženě těším Baže. Uf na tohle jsem musel použít google, neb tenhle výraz neznám, ale už jsem poučen a chápu ho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 Včera jsem se učil steaky v Prakulu..untitled.bmp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 14. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2013 První pokus o sushi a musím se pochválit, po chuťové stránce to bylo perfektní. Estetika ještě potřebuje poladit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 16. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2013 Na počátku bylo prase...:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Na počátku bylo prase...:-) Krása, vzpomel jsem si na mládí, zabijačky dvakrát do roka..............................chjo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 Na počátku bylo prase...:-) sakra jak tohle ti závidím :-) nevíte někdo o dobré vesnické hospodě kde dělají veřejný zabíjačky? a abych nebyl off tak dnes divočák na červené cibuli, červený zelí na medu a karlovarskej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skalamander Odesláno 17. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2013 sakra jak tohle ti závidím :-) nevíte někdo o dobré vesnické hospodě kde dělají veřejný zabíjačky? a abych nebyl off tak dnes divočák na červené cibuli, červený zelí na medu a karlovarskej Vesnickou ne, ale včera byla první zabijačka přeštických vepřů v Čestru. Prý to bylo fajn a za 200,- Kč "sněz co sníš" je taky hodně férové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 (upraveno) ... Upraveno 7. března 2013 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 knedlíky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2013 Myslíš pravý vídeňský nok http://www.youtube.com/watch?v=aVXeDiGmEhM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 Ricetta orata alla mediterranea aneb pražma po středomořsku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2013 To vypadá krásně, Tome. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2013 (upraveno) Dnes jsem se pokusil uvařit polívku, kterou si vždycky dávám při cestách do Krakova a Vratislavi a moc mi chutná. Jedná se o polský žurek s klobáskou a vajíčkem. Smíchal jsem dohromady dva různé recepty co jsem našel na netu, přidal něco vlastní fantazie a ingrediencí a kupodivu se dílo docela podařilo. Dokonce i moje děti snědly bez reptání všechno, což je malý zázrak Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. března 2013 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se