Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

To má bejt jako snídaně ???????????????

 

 

Co je na tom? Vafle k snídani jsou normálka. Navíc ja osobně bych k snídani nic jiného než sladké nepozřel, alespoň ve všedních dnech, když vstávám brzy. O víkendu, když vstanu v 10-11, tak mi nevadí ani slaná snídaně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taková dobrá držková a čerstvým křupavým rohlíčkem to je snídaně, ale to se mi stává málokdy, většinou nesnídám bo na to není čas..........:whip: Ráno bych zase asi nedal sladké já.

Jó to zní dobře, ale jak říkám maximálně když vstávám pozdě. Třeba teď o víkendu jedu s kamarádama na hory, to budeme mít k snídani gulášek od večeře, na ten se vyloženě těším :smile_anim:

 

Baže.

 

Uf na tohle jsem musel použít google, neb tenhle výraz neznám, ale už jsem poučen a chápu ho :cheers:

 

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na počátku bylo prase...:-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

sakra jak tohle ti závidím :-) nevíte někdo o dobré vesnické hospodě kde dělají veřejný zabíjačky? a abych nebyl off tak dnes divočák na červené cibuli, červený zelí na medu a karlovarskej

 

Vesnickou ne, ale včera byla první zabijačka přeštických vepřů v Čestru. Prý to bylo fajn a za 200,- Kč "sněz co sníš" je taky hodně férové.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...

Ricetta orata alla mediterranea aneb pražma po středomořsku. ;)

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jsem se pokusil uvařit polívku, kterou si vždycky dávám při cestách do Krakova a Vratislavi a moc mi chutná. Jedná se o polský žurek s klobáskou a vajíčkem. Smíchal jsem dohromady dva různé recepty co jsem našel na netu, přidal něco vlastní fantazie a ingrediencí a kupodivu se dílo docela podařilo.

 

Dokonce i moje děti snědly bez reptání všechno, což je malý zázrak :clap:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...