Návštěvník Kamil Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 Uz avizovany steak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 Ty kamaradis s Babicou? BTW, ty mi povidej neco o Babicovi. Tady ten tvuj vytvor je jeste vetsi smes a kaloricka bomba a jeste jsi to krome slaniny vylepsil klobasou a kecupem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 Uz avizovany steak.Krasa, akorat udelanej, sel bych nekam na dobrej steak :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 BTW, ty mi povidej neco o Babicovi. Tady ten tvuj vytvor je jeste vetsi smes a kaloricka bomba a jeste jsi to krome slaniny vylepsil klobasou a kecupem. Stydim se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 Kamile dobře povedej steak. Kua tyhle fotky mi nedělají dobře jdu na oběd :D . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 Tak ja si jdu udelat tu druhou pulku masa. U nas to nikdo neji, tak se musim obetovat a sezrat ho sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 Nedělej mi chutě,dnes mi vyrvali dvě osmičky zuby,tak budou jen kašičky :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 Tak ja si jdu udelat tu druhou pulku masa. U nas to nikdo neji, tak se musim obetovat a sezrat ho sam.myslím, že tento typ oběti nepatří k fatálním... Já bych to možná udělal o trochu víc propečenější /well done/, ale každý máme jiné preference Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2013 Já bych to možná udělal o trochu víc propečenější /well done/.... Nakonec jsem ho udělal ještě míň. Maso bylo skvělé a dobře uležené, sneslo jen lehké pečení, charakterizoval bych to `blue rare`. Robertson je sice trochu dražší, ale vyplatí se to. Ten první byl trochu přes 2 minuty z obou stran, druhý po minutě a půl, oba 5 minut v troubě pod Alobalem. Foto není, nebyl čas, vyrážím na Výstaviště HaK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Tak dneska bramboracka :-) lehce ridsi, ale super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 bob 12345 - krásná práce ja se aktualne pokousim o COQ AU VIN, trochu jsem recept osidil (misto salotky obyc cibule, apod), ale zas to dohanim bio mrkvi, francouzskym cesnekem vypestovanym par metru od kuchyne, a taktez cerstvym laurus nobilis, trhanym bosou nohou z terasy... burgundsky ok, armanac nahrazen nakym obyc cognac vsop v panakoidnim baleni .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 jinak, z tohoto jsem cerpal http://mlsnakocka.blog.cz/1104/opravdovy-kohout-na-vine-coq-au-vina vysledek : (nakladane cibulky jsou genialni ...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 Hmm pěkný a k tomu kuskus? Já dělal obyčejný kuře na paprice a těstovinami /chilli v přiměřeném množství nechybí/ a cizrnovou polévku s osmaženými kostičkami chleba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 Už chystám véču dle starého osvědčeného receptu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 (upraveno) Už chystám véču dle starého osvědčeného receptu. He že mě ta Tvoje večeře nepřekvapuje.Takhle má vypadat správná kalorická véča pro náročný večer a noc. Upraveno 21. září 2013 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2013 Já mám zase rád vydatný snídaně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2013 druhý pokus o sushi. chuť fajn, tvar - ještě se musím hodně učit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Calamari and chips po anglicku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Se asi zeptám blbě ale ty noviny se taky jí ??????????? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2013 Takhle z novin jedli solenou rybu taky Rusove popíjeli kvas, bavili se o práci a ženský byly na stavbě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se