Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Tak ja si jdu udelat tu druhou pulku masa. U nas to nikdo neji, tak se musim obetovat a sezrat ho sam.

myslím, že tento typ oběti nepatří k fatálním... :)  Já bych to možná udělal o trochu víc propečenější /well done/, ale každý máme jiné preference

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

Já bych to možná udělal o trochu víc propečenější /well done/....

 

Nakonec jsem ho udělal ještě míň. Maso bylo skvělé a dobře uležené, sneslo jen lehké pečení, charakterizoval bych to `blue rare`. Robertson je sice trochu dražší, ale vyplatí se to. Ten první byl trochu přes 2 minuty z obou stran, druhý po minutě a půl, oba 5 minut v troubě pod Alobalem.

 

Foto není, nebyl čas, vyrážím na Výstaviště HaK.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

bob 12345 - krásná práce

 

ja se aktualne pokousim o COQ AU VIN, trochu jsem recept osidil (misto salotky obyc cibule, apod), ale zas to dohanim bio mrkvi, francouzskym cesnekem vypestovanym par metru od kuchyne, a taktez cerstvym laurus nobilis, trhanym bosou nohou z terasy...

burgundsky ok, armanac nahrazen nakym obyc cognac vsop v panakoidnim baleni ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...