gandalf Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2013 Sakra Bobe! Vždyť to máš ještě syrové!!! Pokaždé když čtu Tvé příspěvky tak se chci zeptat a vždycky na to zapomenu. Kde v Netolicích bydlíš? My máme chalupu Pod Jánem už cca. 40 let.9. května 571. Jaký čp. máte vy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2013 nedělní dietka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2013 Já dnes žebírko s hříbkovým brambůrkem a jako dezert jsem upekl dvě nohavice závinu se zelím, škvarky a domácí klobásou ze Vsetína. Asi to dopadne žlučníkovou kolikou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JDenver Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2013 9. května 571. Jaký čp. máte vy?343 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2013 Jasně - znám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2013 Když už je to tady samá husička, přidám jednu do zlatova dvanáct hodin pečenou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 17. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2013 Když už je to tady samá husička, přidám jednu do zlatova dvanáct hodin pečenou.co to vidím, lokše tak jsme tomu říkali placky pečené nasucho na kamnech omaštené husím sádlem to je ......to je ňamka nádherná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 18. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2013 343Až pojedeš sem pojedeš, tak se ozvi. Dáme pár "dvojek", příp. ochutnávku chilli . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 20. listopadu 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2013 Po návratu z "pracovní" cesty do Itálie (sezona lisování olivového oleje, vino nuovo a další lákadla) jsem vlez do skleníku a tam překvapení: živé krásné chilli původem od gandalfa a s původním jménem Petrovo peni_s. Tak dnes kulinární večer - nejdřív zadělaný kakánek neboli ku_nda (pivní sýr, pivo, cibule, kmín): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pak očištěny chilli, následně budou lehce upečeny v oleji a naplněny směsí ušlehaného balkánu a modrého francouzského plísňáku a zality olejem. Pokud by byl zájem, cca 40 kousků paprik v zelené barvě (to jsou ty v košíku) a velikosti cca kovové padekačky můžu usušit a případnému zájemci za poštovné a bublinatou obálku poslat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 21. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2013 Pečem kuře, mobilfotka nic moc ale chtěl jsem tam nacpat odraz hodinek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 22. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2013 Dnešní večeře, sice žádné velké kulinářství, ale dobré to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 dneska by ze mě měl babica radost, buřty na pivu, jsem si vzpoměl na ty od pinkasů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Já právě páchám zelňačku, foto bude až finální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Já nakládal maso na uzení - taky dobrá činnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Dnešní večeře, sice žádné velké kulinářství, ale dobré to bylo.Bio hamburger....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 Tak jsem udělal rodině radost uvařil jsem maso se sladkokyselou omáčkou, je to recept z Čínské kuchařky z roku 1983, doplněný závěrečným rozmixováním, je to tak mnohem lepší Je to cca na 400g masasmíchat 1 vejce, 50g mouky a lžička solamylu, sůl, možno pro lepší vláčnost přidat trochu mléka, mělo by to být tak akorát husté, aby to dobře přilnulo k masupo vymíchání do hladka přidat kousky masa (např. kuře, krůta, prase) zamíchat a nechat, klidně na stole nakrájet (není nutné na jemno, bude se na závěr mixovat) 2x větší cibuli, 2x stroužek česneku, zázvor dle chuti. ale aspoň velikost půl palce, na oleji nechat zpěnit, 2. pol. lžíce octa, promíchat a zalít cca 0,5-0,75 l vývarupřivézt k varu, přidat 2 pol. lžíce cukru, 6 pol lžic bílého vína, 4 pol. lžíce sojovky, po 15 min vaření zahustit "rozpuštěným" solamylem ve vode a vařit dalších 10 minut, na závěr rozmixovat do hladka Na této omáčce je úžasné to, že vyjde v podstatě pokaždé trochu jinak, podle velikosti cibulí, síle zázvoru, typu vína i sojovky (Kikkoman je mnohem tmavší než Vitana) V průběhu vaření je dobré si usmažit maso, viz obrázek, smažit jednotlivě a obracet kleštěma, jako příloha basmati rýže. Dobrou chuť Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 23. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2013 dneska by ze mě měl babica radost, buřty na pivu, jsem si vzpoměl na ty od pinkasů? Teď byly zdaleka nejlepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 (upraveno) Rychly dotaz na mistni profiky. Chystam se pect husu (uplne obycejne: sul, kmin, dovnitr rozkrojeny jabko) a nevim jestli nasolit vecer dopredu nebo az rano pred pecenim. Co doporucite nebo preferujete? Diky Upraveno 24. listopadu 2013 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Klidně ji nasol den dopředu, maso bude o něco křehčí, sůl dělá s masem divy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2013 Tak dnes usmiřující nedělní oběd . Manželka mi udělala mé velmi oblíbené plněné domácí bramborové knedlíky s čerstvou uzenou krkovicí, kyselým zelím a zlatavou cibulkou. Teď se ale nemůžu hýbat . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se