Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Já to nabírám na malíček a strkám si to do pusy.

já taky. Zkusil jsem to coby dochucovadlo do různých, je potřeba opatrně dávkovat. Když se to přežene tak potom všechno chutná jako Marmite a to opravdu nemusí leckomu vyhovovat. Asi to funguje jako zvýrazňovač, stačí opravdu málo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já koupil jen tak na zkoušku nějaký obyčejný Sencor v MALLu za čtyři kila, a už si ševelí bez problémů skoro rok. :-)

A necaka? V recenzích psali, ze ma tendenci prskat vodu, kdyz das vic jak 200g rejze

 

 

Bite my shiny metal ass with Tapa

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

jakej doporučíte rejžovar? díky

 

To vaříš tolik rýže? Já dělám v troubě, mám vychytanej poměr rýže/voda. Kupuju Basmati od Indů, osmahnu na másle nebo oleji (podle toho, k čemu ji mám), zaleju vařící vodou, osolím případně opepřím, dám půl cibule někdy s hřebíčkem a v litinovém kastrólu s poklicí do trouby na 20 minut. Nemá to chybu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A necaka? V recenzích psali, ze ma tendenci prskat vodu, kdyz das vic jak 200g rejze

Bite my shiny metal *** with Tapa

To koukám jako blázen...necáká ani neprská...

Zrovna dnes jsem v něm dělal přílohu na večeři, a zase 100% spokojenost. Až mne to samotného za ty prachy překvapuje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten postup v troubě znám taky, ale chci zkusit rejzovar, slyšel sem prave hodně chvaly

Bite my shiny metal *** with Tapa

Kupoval jsem Tristar a už maká 2-3 rokem a pohoda,nemusíš nic hlídat,nepřipaluje a udržuje teplotu .

Kupujeme Basmati,Jasmínovou rýži. Od té doby mi rýže v pytlíkách nesmí přes práh.

Upraveno uživatelem vraby
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...