mAra_ Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2015 Bílá bageta s máslem a Marmite je delikatesa.Zkusim to takhle... Já spíš jen myslel, jestli to nemá ještě nějaké jiné využití v kuchyni, než jen mazat na chleba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Pozor na dávkování toho sajrajtu. Zezačátku jsem mazal jen velmi lehce, ale postupně přidávám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Srdywš43sseesess Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Srdywš43sseesessWas ist los? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Srdywš43sseesess Asi dobrej matroš. To se jí nebo hulí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Asi dobrej matroš. To se jí nebo hulí?Asi chyba v Matrixu:-)Pardon:-)Jo a dneska jsem snídal čerstvej chleba s máslem a Marmitem.Lahůdka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Dneska chilli con carne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Srdywš43sseesessKterej z těch dvou seš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Já to nabírám na malíček a strkám si to do pusy.já taky. Zkusil jsem to coby dochucovadlo do různých, je potřeba opatrně dávkovat. Když se to přežene tak potom všechno chutná jako Marmite a to opravdu nemusí leckomu vyhovovat. Asi to funguje jako zvýrazňovač, stačí opravdu málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Krůtí na houbách, aneb když nemáte chuť na vepřové, vražte tam něco jiného. Taky jsem se kousl a udělal salát, na kterýžto obvykle zapomínám nebo rovnou kašlu. Marmite v tom není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Já koupil jen tak na zkoušku nějaký obyčejný Sencor v MALLu za čtyři kila, a už si ševelí bez problémů skoro rok. :-)A necaka? V recenzích psali, ze ma tendenci prskat vodu, kdyz das vic jak 200g rejze Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 jakej doporučíte rejžovar? díky To vaříš tolik rýže? Já dělám v troubě, mám vychytanej poměr rýže/voda. Kupuju Basmati od Indů, osmahnu na másle nebo oleji (podle toho, k čemu ji mám), zaleju vařící vodou, osolím případně opepřím, dám půl cibule někdy s hřebíčkem a v litinovém kastrólu s poklicí do trouby na 20 minut. Nemá to chybu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 A necaka? V recenzích psali, ze ma tendenci prskat vodu, kdyz das vic jak 200g rejzeBite my shiny metal *** with TapaTo koukám jako blázen...necáká ani neprská... Zrovna dnes jsem v něm dělal přílohu na večeři, a zase 100% spokojenost. Až mne to samotného za ty prachy překvapuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 (upraveno) For Kamil : Přesně takhle dělame rejži také a nema chybu. Naťapáno ťapinou Upraveno 28. prosince 2015 uživatelem Jimmy-Jimmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Ten postup v troubě znám taky, ale chci zkusit rejzovar, slyšel sem prave hodně chvaly Bite my shiny metal ass with Tapa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 29. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2015 Kuře na zeleném kari Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Novoroční švej-žu-žu naloženo. A dostal jsem malý povánoční dárek, tak podle toho zkusim něco uklohnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Beef Bourguignon ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 Silvestrovská zelňačka. Málo vody a hodně dobrot uvnitř. Musí v ní stát vařečka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 30. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2015 (upraveno) Ten postup v troubě znám taky, ale chci zkusit rejzovar, slyšel sem prave hodně chvalyBite my shiny metal *** with TapaKupoval jsem Tristar a už maká 2-3 rokem a pohoda,nemusíš nic hlídat,nepřipaluje a udržuje teplotu .Kupujeme Basmati,Jasmínovou rýži. Od té doby mi rýže v pytlíkách nesmí přes práh. Upraveno 30. prosince 2015 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se