Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

2Maxel: Až to kuřecí karíčko budeš chtít lehce obměnit, zkus místo kokosovýho mlíka na závěr přidat gorgonzolu/nivu + smetanu  ^_^

Ta kombinace kari a "modré plísně" (+třeba žampiónů, mrkve, hrášku...) jde překvapivě skvěle dohromady, jak s hranclama tak nočkama (díky za tip - úspěšně otestováno na dětech  :rolleyes: ).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2Maxel: Až to kuřecí karíčko budeš chtít lehce obměnit, zkus místo kokosovýho mlíka na závěr přidat gorgonzolu/nivu + smetanu  ^_^

Ta kombinace kari a "modré plísně" (+třeba žampiónů, mrkve, hrášku...) jde překvapivě skvěle dohromady, jak s hranclama tak nočkama (díky za tip - úspěšně otestováno na dětech  :rolleyes: ).

Díky za tip, příště prubnu ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jednoducha ale dokonala klasika, hovezi gulasek & krupavy bramboracky

 

Mohl bych poprosit o recept na ty bramboráčky, vypadají skvěle.

 

Jinak mušle a krevety taky super, já to nejím, ale vypadá to hezky a žena mi tu slintá za uchem :D ... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Mohl bych poprosit o recept na ty bramboráčky, vypadají skvěle.

 

Jinak mušle a krevety taky super, já to nejím, ale vypadá to hezky a žena mi tu slintá za uchem :D ... 

treba tenhle: http://recepty.vareni.cz/tradicni-bramborak/ 

 

neda se na tom nic zkazit, jen oproti receptu vymackej ty brambory 2-3x tak, aby si z nich dostal co nejvic zbytecny vody a pak teprv vejce a zbytek. Na slaninu se vykasli, podle me tam vubec nechybi (a je to jidlo z brambor  :) a pak to urcite dopadne uplne stejne, chce to jen upect prvni testovaci kousek a pripadne dochutit testo.

Dobrou chut !

h.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

eda se na tom nic zkazit, jen oproti receptu vymackej ty brambory 2-3x tak, aby si z nich dostal co nejvic zbytecny vody a pak teprv vejce a zbytek. Na slaninu se vykasli, podle me tam vubec nechybi (a je to jidlo z brambor  :) a pak to urcite dopadne uplne stejne, chce to jen upect prvni testovaci kousek a pripadne dochutit testo.

Dobrou chut !

h.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A pokud si chceš ušetřit matlání, tak je dobré prohnat ty brambory i s kousky slaniny mlýnkem na maso a přebytečnou vodu po umletí z misky vylít. My ochucujeme solí, pepřem, majoránkou, pak vejce a trochu domácí strouhanky a peče se na sádle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...