Maxel Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Dal jsem tomu šanci dvakrát. Fakt ne, pro mně to zůstává navždy nepoživatelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorlo Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 Příští týden chci udělat kotlík na oslavu narozenin juniora. Máte nějaký spešl recept? Použiji krkovici z divočáka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 2Maxel: Až to kuřecí karíčko budeš chtít lehce obměnit, zkus místo kokosovýho mlíka na závěr přidat gorgonzolu/nivu + smetanu Ta kombinace kari a "modré plísně" (+třeba žampiónů, mrkve, hrášku...) jde překvapivě skvěle dohromady, jak s hranclama tak nočkama (díky za tip - úspěšně otestováno na dětech ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2016 2Maxel: Až to kuřecí karíčko budeš chtít lehce obměnit, zkus místo kokosovýho mlíka na závěr přidat gorgonzolu/nivu + smetanu Ta kombinace kari a "modré plísně" (+třeba žampiónů, mrkve, hrášku...) jde překvapivě skvěle dohromady, jak s hranclama tak nočkama (díky za tip - úspěšně otestováno na dětech ).Díky za tip, příště prubnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Klasika nejklasikovatější, carbonara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Carbonary miluji jistota kdekoliv v evropě za 7-10 euro.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Kromě Moravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2016 Dneska byl hic, tak jen na lehko - ovocný salát s datlemi a medovým dipem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Prší tak kombinuju grilování venku s vařením v kuchyni. Burgery s karamelizovanou cibulí, mrkvovo petrželové hranolky a parmezánovo česnekový dip. (Ten jsem zapomněl blejsknout) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Luxus na talíři! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2016 Kalamáry, krevety a mušle fritované v těstíčku, podávané na leďáku, k tomu citron a (homemade) česneková mayo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 jednoducha ale dokonala klasika, hovezi gulasek & krupavy bramboracky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 (upraveno) Krůtí steaky (naložené v jablečné džusu, medu a dalším), zelný salát s pórkem, toust z kváskového chleba opečený na másle, a nemůže chybět redukovaná šťáva. Ke všemu hromada petržele. Upraveno 22. srpna 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 Kromě MoravyA Sudet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2016 jednoducha ale dokonala klasika, hovezi gulasek & krupavy bramboracky Mohl bych poprosit o recept na ty bramboráčky, vypadají skvěle. Jinak mušle a krevety taky super, já to nejím, ale vypadá to hezky a žena mi tu slintá za uchem ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Mohl bych poprosit o recept na ty bramboráčky, vypadají skvěle. Jinak mušle a krevety taky super, já to nejím, ale vypadá to hezky a žena mi tu slintá za uchem ... treba tenhle: http://recepty.vareni.cz/tradicni-bramborak/ neda se na tom nic zkazit, jen oproti receptu vymackej ty brambory 2-3x tak, aby si z nich dostal co nejvic zbytecny vody a pak teprv vejce a zbytek. Na slaninu se vykasli, podle me tam vubec nechybi (a je to jidlo z brambor a pak to urcite dopadne uplne stejne, chce to jen upect prvni testovaci kousek a pripadne dochutit testo.Dobrou chut !h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 eda se na tom nic zkazit, jen oproti receptu vymackej ty brambory 2-3x tak, aby si z nich dostal co nejvic zbytecny vody a pak teprv vejce a zbytek. Na slaninu se vykasli, podle me tam vubec nechybi (a je to jidlo z brambor a pak to urcite dopadne uplne stejne, chce to jen upect prvni testovaci kousek a pripadne dochutit testo.Dobrou chut !h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 A pokud si chceš ušetřit matlání, tak je dobré prohnat ty brambory i s kousky slaniny mlýnkem na maso a přebytečnou vodu po umletí z misky vylít. My ochucujeme solí, pepřem, majoránkou, pak vejce a trochu domácí strouhanky a peče se na sádle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 23. srpna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2016 Žádné vaření nebylo, ale poskytnu radu do života zdarma. Když jdete na ostružiny, neberte si kraťasy a krátký rukáv. Ty potvory mi i šňůrky na botách rozvázaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se