kral083 Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Myslím, ze na tohle téma se tu rozjela diskuze už v jiném vlakne (jak typek shodil několik kilo) a suma sumárum:co člověk,to názor. Ja bych spíš ubral to množství. K večeři tři plátky masa mi přijde dost. Teda pokud si se s paní nechystal na dlouhou vášnivou noc ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Správné vaření neexistuje. Pokud do toho půjdeš tak se to překlopí samo v hlavě a pak topřestaneš jíst. Jako třeba nebudeš jíst pečivo ale dáš si šunku, tvaroh a papriku. Nebo přidat na pohybu. 3x nebo 4x za týden hodina běhu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 (upraveno) ...... anebo babu bokem /ukecanou/ - budeš mít staženej žaloudeček, že nepozřeš sousto :-) Upraveno 3. ledna 2017 uživatelem gandalf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 ...... anebo babu bokem /ukecanou/ - budeš mít staženej žaloudeček, že nepozřeš sousto :-)nebo jí vy.ukáš mozek z hlavy a otvory zacpeš.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 De Buyer snadno a rychle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 5. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2017 Roštěnky a žampiony s česnekem, tymiánem a balsamikovým octem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Ja delal Momofuku pork buns - neskutecna pecka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 (upraveno) Nádhera! Uvažuji o nich už dlouho, ale ty bochánky mě odrazují. S moukou to neumím;-) Upraveno 7. ledna 2017 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Pecka Bobe! Hned bych se na to vrhnul, ale tentokrát chci novej režim držet, tak se aspoň očima pokocham - vypadá to skvěle! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 (upraveno) Já dnes domácí pizzu. Těsto jsem dělal už včera (již několikrát vyzkoušenej recept od Koko) a je to paráda. Člověk si s tím sice vyhraje a oběd je na 2 hodiny, protože mám jen jeden plech, takže jednu uplácám, upeču, sníme a pak teprve jdu chystat další, ale stojí to za to Upraveno 7. ledna 2017 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 (upraveno) Ty bochanky jsou nejhorsi, respektive dopracovat testo z robota pred kynutim, strasne to lepi. Ale pak uz je to v pohode, jen je to casove narocny, nechava se to kynout 3x30 minut a pak se jeste 10 minut naparujou, ja mel 4 varky po 8 ks takze dalsich 40-50 minut na napareni. Celkem asi 3,5 hodiny prace. Dal ta okurka se musi nalozit alespon 3 dny predem a maso 24h.Chutove je to pecka, dietni to ale moc neni Upraveno 7. ledna 2017 uživatelem Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Domácí rohlíky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Ja delal Momofuku pork buns - neskutecna pecka No tvl, výroční lahůdka. Že ses neozval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Za prvy mas dietu a za druhy nezbylo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 hajzle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Jestli seš Kamile na dietě, vítej do klubu a tohle bys mohl - sušenky ze špaldové mouky a ovesných vloček, bez přidaného cukru, jen s medem, ořechy a semínky. K tomu moje prvotina domácí šunky je na sporáku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Šunka jest hotová. Na první pokus celkem fajn, ale prostor pro zlepšení tam zůstal. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Jestli seš Kamile na dietě... Nemusím to zase přehánět. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 Hmmm, špecle. Lahoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P_P Odesláno 7. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2017 ta šunka, to je jak u mne doma - podobný hrnec, perfektní šunka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se