Přejít na obsah

KULINÁRIUM Chronomagicum


Doporučené příspěvky

Myslím, ze na tohle téma se tu rozjela diskuze už v jiném vlakne (jak typek shodil několik kilo) a suma sumárum:co člověk,to názor. Ja bych spíš ubral to množství. K večeři tři plátky masa mi přijde dost. Teda pokud si se s paní nechystal na dlouhou vášnivou noc ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

De Buyer snadno a rychle. 

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja delal Momofuku pork buns - neskutecna pecka

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já dnes domácí pizzu. Těsto jsem dělal už včera (již několikrát vyzkoušenej recept od Koko) a je to paráda. Člověk si s tím sice vyhraje a oběd je na 2 hodiny, protože mám jen jeden plech, takže jednu uplácám, upeču, sníme a pak teprve jdu chystat další, ale stojí to za to :)

a63fdf912b91e9ea50fc21721e9fb23f.jpg

 

8f628fbbe9159edd2b78ba89cada5f7a.jpg

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty bochanky jsou nejhorsi, respektive dopracovat testo z robota pred kynutim, strasne to lepi. Ale pak uz je to v pohode, jen je to casove narocny, nechava se to kynout 3x30 minut a pak se jeste 10 minut naparujou, ja mel 4 varky po 8 ks takze dalsich 40-50 minut na napareni. Celkem asi 3,5 hodiny prace. Dal ta okurka se musi nalozit alespon 3 dny predem a maso 24h.

Chutove je to pecka, dietni to ale moc neni

Upraveno uživatelem Bob
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli seš Kamile na dietě, vítej do klubu a tohle bys mohl - sušenky ze špaldové mouky a ovesných vloček, bez přidaného cukru, jen s medem, ořechy a semínky.

K tomu moje prvotina domácí šunky je na sporáku.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ta šunka, to je jak u mne doma - podobný hrnec, perfektní šunka.

 

 

 

 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...