Návštěvník Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 (upraveno) Asi to jist nebude, synovci tam maji sestaveny svoje menu. Veprova panenka marinovana v jogurtu, nachos a udelame s dcerkou nejake rajcatove a syrove majdy na namaceni, salat.Ale tesim se, az se ten drobecwk s ocima lane zepta, co to dedecek, stlejda a tatinek papaji. Pohladim ho po vlascich a mile pronesu:?Kundu, Péťo, kundu...? To imho bude stacit Upraveno 17. července 2018 uživatelem Roman I.
michal.s Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 Chystám se na grilování vepřové kýty a chtěl bych se zeptat. Na nějakou tu směs na potírání. Maso budu mít naloženy od řezníka a péct to budu v bedně. Hledám spíš inspiraci. Diky za tip
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 Asi to jist nebude, synovci tam maji sestaveny svoje menu. Veprova panenka marinovana v jogurtu, nachos a udelame s dcerkou nejake rajcatove a syrove majdy na namaceni, salat.Ale tesim se, az se ten drobecwk s ocima lane zepta, co to dedecek, stlejda a tatinek papaji. Pohladim ho po vlascich a mile pronesu:?Kundu, Péťo, kundu...? To imho bude stacitJá sem jako malej nesměl pít kafe.
Hasňa Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 ....az se ten drobecwk s ocima lane zepta, co to dedecek, stlejda a tatinek papaji. Pohladim ho po vlascich a mile pronesu:?Kundu, Péťo, kundu...? To imho bude stacit[emoji1][emoji1]
nickolas Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Odesláno 17. července 2018 Chystám se na grilování vepřové kýty a chtěl bych se zeptat. Na nějakou tu směs na potírání. Maso budu mít naloženy od řezníka a péct to budu v bedně. Hledám spíš inspiraci. Diky za tipSvého času byla na potírání nejlepší příživa, to by k té kejtě asi mohlo jít. Řezníka bych ale spíš vynechal, ty mívaj konexe...
Návštěvník km.kmk Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Odesláno 18. července 2018 Vloni jsme jeli navštívit kamaráda na chatu. Měl tam v hrnečku kundu, 2 týdny, venku , nepřikrytou... Když jsme do ní píchli vidličkou, zabublala a všechny nás porazila k zemi. Přecedili jsme ji přes cedník, to hustý v ledničce udělalo výbornou pomazánku. A to řidký jsme pojmenovali "tvarůžkové gazpacho" a vypili. Konec popisovat nebudu.
pebe Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Odesláno 18. července 2018 tohle udělal táta jednou v paneláku do sklenice od okurek. Po 2 dvou dnech za oknem a otevření nás to vystěhovalo na chodbu. Do večera se to jakžtakž vyvětralo
Hasňa Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Odesláno 18. července 2018 Líbí se mi, jak se opatrně a s obavou používá označení "to". Jako v tom Kingově hororu. Tajemná síla, již je tak lehké podlehnout.... No prostě kunda.
hufnor Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Odesláno 18. července 2018 Hele, mohl by tady někdo vyvěsit nějaký červený praporek po dobu, kdy se tu bude mluvit o kundě, abychom tady my, co do sebe dostaneme tvargle jen s maximálním sebezapřením, nepijem pivo a tak nás při představě "tvarůžkového gazpacha" řádně natahuje, nelezli a počkali si, až bude "vzduch čistý"?
Návštěvník Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Odesláno 18. července 2018 Líbí se mi, jak se opatrně a s obavou používá označení "to". Jako v tom Kingově hororu. Tajemná síla, již je tak lehké podlehnout.... No prostě kunda.Jak jsi prosim vyresil to stare kodovani u vlanku o tom? Mne to taky v telefonu ukazuje jen otazniky, diky
Návštěvník km.kmk Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Odesláno 18. července 2018 (upraveno) Nejde mi ten odkaz vložit... brání se... k...a jedna http://nbk-ul.blog.cz/0904/tvaruzkova-kunda je to i s fotkama... Upraveno 18. července 2018 uživatelem km.kmk
Hasňa Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Odesláno 18. července 2018 (upraveno) Jak jsi prosim vyresil to stare kodovani u vlanku o tom? Mne to taky v telefonu ukazuje jen otazniky, dikyZalovil jsem v hlubinach compu, po delsi dobe jsem otevrel Explorer -> vlozil jsem odkaz na kundu -> kdekoliv na strance pravy click mysi -> Encoding -> more -> Central European ISO Upraveno 18. července 2018 uživatelem Hasňa
VS Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Odesláno 18. července 2018 A že prej Putin narušil vzdušný prostor Estonska. Houby, letěl po čuchu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Libor_OV Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 Když už jsme u zeměpisu - největší město Gambie? ))
Frostie Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 Přece Serekunda, to ví každý...
Maxel Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 Naložil sem zas po letech hermelín s hermadurem.
Návštěvník tolja Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 sice poněkud předčasně, ale hlásím letošní první lečo.. jen jsem poněkud podcenil objem, pět litrů leča je pět litrů leča Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 19. července 2018 Nahlásit Odesláno 19. července 2018 (upraveno) První gif-zkouška nevyšla, zkoušim druhou. Upraveno 19. července 2018 uživatelem Maxel
LenkaV2 Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Naložil sem zas po letech hermelín s hermadurem. Nádhera!! :-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Odesláno 20. července 2018 Hele Maxel, nezamyslel ses nekdy nad tim, ze kdyz tohle budes furt zrat, tak ze driv umres?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se