Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Asi to jist nebude, synovci tam maji sestaveny svoje menu. Veprova panenka marinovana v jogurtu, nachos a udelame s dcerkou nejake rajcatove a syrove majdy na namaceni, salat.

Ale tesim se, az se ten drobecwk s ocima lane zepta, co to dedecek, stlejda a tatinek papaji. Pohladim ho po vlascich a mile pronesu:?Kundu, Péťo, kundu...? To imho bude stacit

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Chystám se na grilování vepřové kýty a chtěl bych se zeptat. Na nějakou tu směs na potírání. Maso budu mít naloženy od řezníka a péct to budu v bedně. Hledám spíš inspiraci. Diky za tip

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Asi to jist nebude, synovci tam maji sestaveny svoje menu. Veprova panenka marinovana v jogurtu, nachos a udelame s dcerkou nejake rajcatove a syrove majdy na namaceni, salat.

Ale tesim se, az se ten drobecwk s ocima lane zepta, co to dedecek, stlejda a tatinek papaji. Pohladim ho po vlascich a mile pronesu:?Kundu, Péťo, kundu...? To imho bude stacit

Já sem jako malej nesměl pít kafe.

Odesláno

Chystám se na grilování vepřové kýty a chtěl bych se zeptat. Na nějakou tu směs na potírání. Maso budu mít naloženy od řezníka a péct to budu v bedně. Hledám spíš inspiraci. Diky za tip

Svého času byla na potírání nejlepší příživa, to by k té kejtě asi mohlo jít. Řezníka bych ale spíš vynechal, ty mívaj konexe...

Návštěvník km.kmk
Odesláno

Vloni jsme jeli navštívit kamaráda na chatu. Měl tam v hrnečku kundu, 2 týdny, venku , nepřikrytou... Když jsme do ní píchli vidličkou, zabublala a všechny nás porazila k zemi. Přecedili jsme ji přes cedník, to hustý v ledničce udělalo výbornou pomazánku. A to řidký jsme pojmenovali "tvarůžkové gazpacho" a vypili. Konec popisovat nebudu.

Odesláno

tohle udělal táta jednou v paneláku do sklenice od okurek. Po 2 dvou dnech za oknem a otevření nás to vystěhovalo na chodbu. Do večera se to jakžtakž vyvětralo 

Odesláno

Hele, mohl by tady někdo vyvěsit nějaký červený praporek po dobu, kdy se tu bude mluvit o kundě, abychom tady my, co do sebe dostaneme tvargle jen s maximálním sebezapřením, nepijem pivo a tak nás při představě "tvarůžkového gazpacha" řádně natahuje, nelezli a počkali si, až bude "vzduch čistý"?

Odesláno

Líbí se mi, jak se opatrně a s obavou používá označení "to". Jako v tom Kingově hororu. Tajemná síla, již je tak lehké podlehnout.... No prostě kunda.

Jak jsi prosim vyresil to stare kodovani u vlanku o tom? Mne to taky v telefonu ukazuje jen otazniky, diky

Odesláno (upraveno)

Jak jsi prosim vyresil to stare kodovani u vlanku o tom? Mne to taky v telefonu ukazuje jen otazniky, diky

Zalovil jsem v hlubinach compu, po delsi dobe jsem otevrel Explorer -> vlozil jsem odkaz na kundu -> kdekoliv na strance pravy click mysi -> Encoding -> more -> Central European ISO

Upraveno uživatelem Hasňa
Návštěvník tolja
Odesláno

sice poněkud předčasně, ale hlásím letošní první lečo..

jen jsem poněkud podcenil objem, pět litrů leča je pět litrů leča

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Hele Maxel, nezamyslel ses nekdy nad tim, ze kdyz tohle budes furt zrat, tak ze driv umres? :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...