nickolas Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 Ja jsem se s vyvarem tahnul nedavno. A protoze u toho ma jeden more casu, tak jsem udelal i ty celestynky. A decka mi je sezraly s marmeladou, jeste nez jsem je stihnul nakrajet. Tak jsem delal druhou varku
VS Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 Takze ve finale zeres tu vodu s trávou a s tou namocenou palacinkou? Na me je ho asi moc "haute cuisine" :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TomCZ Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 Tome, můžu se stavit zítra na polívku ?
Tom4 Odesláno 19. února 2019 Nahlásit Odesláno 19. února 2019 Jasně, poslední porce tam zůstala a rád tě uvidím.
Harwey Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Odesláno 21. února 2019 Som zvedavy, ci sa mi nieco odtialto podari vytvorit:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Odesláno 21. února 2019 Tohle se me hodne libilo, Kamu je sparvnej magor a vareni miluje, ten porad na cetecku byl fakt super! Ani sem nevedel, ze vysla i kniha, taky po ni skocim;-)
Tondaa73 Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Odesláno 21. února 2019 Ani sem nevedel, ze vysla i kniha, taky po ni skocim;-)Už druhá...první je Asie.
cuborg Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 Na Kamu nevím co je lepší, jestli to jak vaří, a nebo její ko*y
tikzot Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 Pravda pravda, ma to mooc pekne nakombinovany...;-)
Návštěvník tolja Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 žádnej Pohlreich nebo Maxel, ale taky žádnej Babica Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tikzot Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Odesláno 22. února 2019 Ja už mam na zejtra založenýho danečka;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M.K. Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Pizza della Casa :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Odesláno 23. února 2019 Pěkně jedete bomby, pánové No a že mě tolja lupnul do jedné věty s Mr. Pohlreichem, dokonce v pozitivním slova smyslu... made my day. Lupnul jsem to mezi snídaňáře, ale tady s dovolením taky, bo snídaně je pro mě (žel bohu) činnost značně neobvyklá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Chronovafle s borůvkovým coulis, vanilkovou zmrzlinou a mascarpone.
Zlý Jabko Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 Sakra Maxeli, to jsou mý kalorie za celej tejden... O.o
Maxel Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 To nevim jestli ti závidět nebo naopak... každopádně tady se nedietuje, tady se žere Škvarkovka. To bys měl kaloricky tak na měsíc, odhadem.
honza71 Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 (upraveno) Ad vafle: to je low carb jaksvina Ale dal bych si taky. Manzelka dela home made vafle a ja je zeru jen tak s jejim jahodovym nebo tresnovym home made dzemem Upraveno 24. února 2019 uživatelem honza71
warann Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Odesláno 24. února 2019 (upraveno) Tvl škavrkovka dobrý. Jelikož jsme včera poněkud pařili na oslavě, tak bych si hned dal. Jinak když tady Petr zmínil džemy, tak mě už dostkrát napadlo se ze zvědavosti zeptat - poměrančová marmeláda. Je vážně v ČR tak málo oblíbená? V běžným marketu seženeš kde co, samozřejmě vč. džemů, ale výběr poměrančový marmelády je dost bídnej a není výjimka, že nemají žádnou. Přitom u nás je to vlastně jediná, co se kupuje (ostatní jsou domácí) a pro mě i pro syna je to na toastu skoro základ víkendový snídaně. Upraveno 24. února 2019 uživatelem warann
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se