Maxel Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2020 Dneska mírně odlehčeno. Butterfish & tilápie s limetou, bazalkou a cherry rajčaty.
JoyStick Odesláno 25. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2020 před 7 hodinami, honza71 napsal: Ahoj kuchari, pouzivate nekdo nejakou grilovaci podlozku, mrizku apod. ? Nejakej ten novodobej suprcuprkosmickej material na gril ? Poradite pls neco vyzkouseneho. Mam gril Weber, topim v tom drivim nebo dr. uhlim a cistit mrizku me nebavi, aluminiovy tacky me se.ou, tak hledam neco pro lenochy, co po grilovani omeju ve drezu a jsem ready na dalsi grilovacku. Diky predem za vyzkousene tipy Mam litinovy “prkynko”. Ale existuje takova rolovatelna podlozka, kera asi splni to co hledas.
Maxel Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2020 Hurá, tapa is back Od včera mam založenej dnešní oběd. Roláda z vykoštěnýho kuřete s kozím sýrem a ricottou, baby špenátem a slaninou.
DavsonZ Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2020 V 27. 3. 2020 v 20:45, Maxel napsal: Voala. Na pohled nicmoc, chuťově pecka. Recept prosim?
honza71 Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2020 před 14 hodinami, JoyStick napsal: Mam litinovy “prkynko”. Ale existuje takova rolovatelna podlozka, kera asi splni to co hledas. Dik. Tu rolovatelnou podlozku jsem myslel a zajimala me realna zkusenost. Pokud teda nekdo ma. Ono to stoji par supu, tak to v nejhorsim pujde do polepnice
gorlo Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2020 před 7 minutami, honza71 napsal: Dik. Tu rolovatelnou podlozku jsem myslel a zajimala me realna zkusenost. Pokud teda nekdo ma. Ono to stoji par supu, tak to v nejhorsim pujde do polepnice Je to Teflon. Teflon je produkt chemického průmyslu, dá se říct, že je to plast. Teď si řekni jestli chceš grilovat na plastu nad ohněm? Já bych to ani nezkoušel. Ano bude to mít výhody, ale kvůli lenosti bych se zbytečně netravil. Raději si tam hoď litinovou podložku, jak už tu někdo říkal.
bohus76 Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2020 Tak jsme zkusili mazance z kvásku ( pšeničné mouky celozrnné, tudíž tmavší). Mizerně to kyne diky, tuku a cukru, ale stejně to sežereme :-)
Kamil Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2020 dnes klasika, br knedlik je z Globusu s cibulkou a zbylo i na chleba
bohus76 Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2020 V 24. 4. 2020 v 21:02, Kamil napsal: Hotovo. Akorát jsem to malinko přehnal s chilli. Asi to budu muset sežrat sám. Dej recept Kamile,dík.
krutor Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2020 před 22 hodinami, honza71 napsal: Ahoj kuchari, pouzivate nekdo nejakou grilovaci podlozku, mrizku apod. ? Nejakej ten novodobej suprcuprkosmickej material na gril ? Poradite pls neco vyzkouseneho. Mam gril Weber, topim v tom drivim nebo dr. uhlim a cistit mrizku me nebavi, aluminiovy tacky me se.ou, tak hledam neco pro lenochy, co po grilovani omeju ve drezu a jsem ready na dalsi grilovacku. Diky predem za vyzkousene tipy Ja opekam na mramorove desce, kterou mam v zeleznem ramu kdyby praskla (cena do 500kc hrobnik a svarec). Za me je tam jedina nevyhoda a to ze trva dyl nez se rozehreje. :-)
Zz0iD Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2020 Jeste je tu varianta robota na cisteni pro maximalni lenost ) Grillbot GU102. dal bych link ale bojuju s kopirovanim na tapa... ale za me nejlepsi klasicka nebo litinova mrizka a kartac pekne po staru... zas takova prace to neni a ke grilu to proste patriOdesláno z mého SM-A405FN pomocí Tapatalk
Maxel Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2020 Další pokus o low-carb chleba. Tentokrát za použití všech přísad. Plus piniové oříšky. Na lněné semínko byl můj tyčák málem krátkej, ale nakonec to dal.
honza71 Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2020 Tak se asi vydam cestou litiny . Diky za postrehy. Dneska vobyc fr br, ale ja je mam hodne rad ! 1
Kamil Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2020 58 minutes ago, bohus76 said: Dej recept Kamile,dík. Asi by se mělo dávat hovězí na kousky, já používám mleté, je to rychlejší. Teď jsem přidával i trochu vepřového. Maso osmahnu na cibuli, podusím s paprikou, trochu zahustím a nakonec fazole z plechovky. Ten mix jsem zkusil poprvé, většinou dávám jednu bílých a jednu červených, někdy i kukuřici. Kořením tímhle (ale kde jsem ho koupil už nevím) a samozřejmě extra chilli. 1
Návštěvník Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2020 Tatik od lonska toci rozen tam nahore, nekdo musi prevzit stafetu
M.K. Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2020 @honza71: Mně se při zkratce "fr br" vybavily francouzský brejle, tak jsem se vyděsil co bude na fotce :-D
Conrad Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2020 Nožík od Hejkala a kachní stehýnka z Francie
Maxel Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2020 Kudlátor od Wüsthofu, kuře (transformované do rolády) z Lidlu. Omáčka provensálská, z Práglu. Brambory hradecké, s láskou pečené. Na vše ostatní je Maxel.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se